Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Getter @ 2008 01 21, 14:44)
O kaip tokios? Gal niekuom neįpatingos, bet man kažkuom jos patinka  blush2.gif
"mėlyna"
  o kaip tą kortelę pritvirtinti?  g.gif
Pala o apie kokį mes blicą kalbam, apie vidinį?  g.gif

ne ta nuotaika, kad suprasciau lektuvo sparnus smile.gif
tvirtinu su paprasta guma.
isorini.
Atsakyti
as irgi kartais kortele naudojuos (sidabrine omni ID biggrin.gif ), tai net netvirtinu - rankoj palaikau. bet cia irgi toks extra atvejams, kai geriau nieko neimanoma padaryt - irosines blykstes neturi, objektyvas per tamsus, vakare, patalpoj. siek tiek geresnis varinatas negu tiesiai kalt, bet vis tiek - blykstes paprastai truksta, ta kampa normalu dar reikia paderint...

vvvv, tavo lele man pernelyg melodramatiska - del atlikimo nieko nesakau, antroj pvz rakursas man visai idomus, bet turinys tai schmoll.gif

uzuolaidos abu kadrai patiko, antrame superini rakusa radai
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 21, 13:42)
Labai norėčiau parodyt ir sulaukti komentarų šiam portretukui. Ar geras kadravimas ir kaip j/b ?
Man asmeniškai patinka vaiko emocija ir tai, kad šuniukas nenukreipia dėmesio nuo tos emocijos. Spalvos buvo labai blankios ir pastelinės todėl verčiau į j/b ir dėjau šiek tiek kontrasto (neperdaug?)  ax.gif

Getter, tu nepyk, bet as pamatau blykste taip tiesiai i veiduka ir nebematau nei kompozicijos, nei nieko 4u.gif

Sveiki 4u.gif

Senokai nerasiau, bet vel kazkokios labai uzimtos dienos buvo doh.gif

Sansara su teisem ir 50'tuku smile.gif Sveika tavykus i apkarpytu delnu, koju, ausu ir t.t. kluba biggrin.gif
Is nuotrauku atsimenu vvvv lele. JB variantas labiau patinka, bet kadravimas kazkoks man ne toks g.gif
Purienos Kaunui man tik kitokio oro noretusi 4u.gif
Mindoozas gerai Lv padirbejai, tik toj nuotraukoj, kur laiptai man sujungimas (?) nepatinka smile.gif
Dar patiko Uzuolaidos muziejaus darbuotojas smile.gif

Apie meeto nuotraukas - faina, pavydu, gaila net neplanuojam kol kas keliones i Lt verysad.gif Labas Mantui ir uzmusk mane, bet sayonara man labai matyta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 21, 15:23)
Mindoozas gerai Lv padirbejai, tik toj nuotraukoj, kur laiptai man sujungimas (?) nepatinka smile.gif

taip taip, kaltas. ax.gif
Atsakyti
prasau rezti tiesiai, ar nors kiek idomus kadras...? Eme snigti, atsidariau langa ale labai greitai nustojo mad.gif
tai rodau kas liko...
user posted image

cia vis dar su 50-tuku biggrin.gif pasirodo savo sigma gausiu tik rytoj...

o gal geriau sitas...
user posted image

o gal neverta isvis su juo zaisti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 21 sausio 2008 - 15:35
QUOTE(peppi @ 2008 01 21, 15:31)
prasau rezti tiesiai, ar nors kiek idomus kadras...? Eme snigti, atsidariau langa ale labai greitai nustojo mad.gif
tai rodau kas liko...
user posted image

Ziuriu ir ner uz ko akims uzsikabint - varineja is virsaus i apacia ir atgal g.gif Taip kad man kadras ne - patinka spalvu nebuvimas, bet vistiek buvimas smile.gif
Atsakyti
aha, peppi, ma irgi sioj nuotraukoj idomiausia, kad beveik kaip j/b, bet ne i/j - kitais aspektais - standartiska
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 21, 15:36)
aha, peppi, ma irgi sioj nuotraukoj idomiausia, kad beveik kaip j/b, bet ne i/j - kitais aspektais - standartiska

dekui uz atviruma...visgi neidomus tas namas...reikes islysti giliau i pievas biggrin.gif
na su Lightroom biskeli pazaidziau tai ir gavosi ne greyscale o su kazkokiu prieskoniu minimaliu ax.gif
Atsakyti
laba 4u.gif kas cia per slaptazodziai a???galima ir man?

mazokai nuotrauku paskutiniu metu, ale plepat daug smile.gif

vvvvv na lele tikrai dramatiska, paveikia, tik nemaloniai, man spalvota gal geriau, isryskeja tie plaukai raudoni.

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 21, 11:23)
Mano vakarykštis Kaunas.

user posted image

neseniai ta pati vaizdeli ziurejau ir galvojau kodel fotiko nepasiemiau, beje as vakar tave maciau manau, su fotiku ir berniuku, nusileidus nuo zemaiciu kalno, prie naujo grafiti...ar ten tu buvai????

ai dar sansara su teisem ir 50tuku!!!! laimingas tu zmogus!jau trecia karta si menesi sveikinu!!!saunuole biggrin.gif

peppi man spalvotas geriau, tik kazkaip ta troba noretus kitu kampu matyt...
Atsakyti
labai aciu uz komentarus!!!!!!!!!!!! 4u.gif
gal ir nemalonius jausmus sukelia, bet juk niekas nesurezisuota... tiesiog vaizdelis is gatves..... vadinasi taip buna.....

dar labai norejau paklausti kam uzkliuvo kadravimas blush2.gif
ziuriu man siuo klausimu matyt dar iki patobulejimo labai toli verysad.gif
gal padetumet, bent zodziais.... kaip mazdaug isivaziduojat.....
kas taip kliuna... poza, rakursas, zemumas ar dar kas...
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 21, 15:31)
o gal neverta isvis su juo zaisti biggrin.gif

paprasti kadrai. nea.. man jie nelimpa.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 21, 15:23)
ir uzmusk mane, bet sayonara man labai matyta

žudynių nereikia, bet labai smalsu paliko..smile.gif

peppi, man juodai baltas visai nieko.. 4u.gif
Atsakyti