Ačiū, sayonara
Jau pažiūrėjau, fainai jūs pasisėdėjot, gaila, nepasiseka man prisijungti. Ir vidury savaitės negalėsiu...
O vaikučiai žiūriu eina mamyčių pėdom Šaunuoliai
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 21, 11:58)
Oi, Mindoozai, neprieštarauk patsai sau... Fotografuot nemoku, bet kūdros tituliniame būti laabai noriu
Moki fotografuoti ir tavoji serija man patiko. Ypač užkabino antroji ir šeštoji nuotraukos
Moki fotografuoti ir tavoji serija man patiko. Ypač užkabino antroji ir šeštoji nuotraukos
esu savikritiškas, esu velniškai savikritiškas, netikintis tuo, ką darau.vien žo, iš manęs nieko gero. O jei darbas papuola į titulinį, tai čia ne darbas geras, o tiesiog man pasisekė
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 21, 13:13)
esu savikritiškas, esu velniškai savikritiškas, netikintis tuo, ką darau.vien žo, iš manęs nieko gero. O jei darbas papuola į titulinį, tai čia ne darbas geras, o tiesiog man pasisekė
labia pasimistiska kazka panasaus kartais jauciu savyje. bet tokioms nuotaikos pasiduoti negalima negalima saves gailetis. Va islys saule, ateis pavasaris, ir dings blogos mintys
QUOTE(DI @ 2008 01 21, 12:16)
labia pasimistiska kazka panasaus kartais jauciu savyje. bet tokioms nuotaikos pasiduoti negalima negalima saves gailetis. Va islys saule, ateis pavasaris, ir dings blogos mintys
juk aš nesu fotografas, aš tikžmogus, turintis fotoaparatą visiems taip sakau (dažniausiai). Oj, baigiam, nenukrypkim nuo temos ir nesupersonalizuokim šio forumo.
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 21, 13:20)
juk aš nesu fotografas, aš tikžmogus, turintis fotoaparatą visiems taip sakau (dažniausiai). Oj, baigiam, nenukrypkim nuo temos ir nesupersonalizuokim šio forumo.
Kaip pavadinsti taip nesugadinsi
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 20, 20:28)
sufokusavo žaisliuką, o ne veidą? jis pateko į ryškumo zoną, dėl to fokusas nukrypo į jį.
bet kaip tas ivyko, nesuprantu, juk buvo taikyta i aki Gal jis pats savanoriskai nusprende kad geriau i zaisla pabegti Puriena aciu. Bus mano liga- galvos kirpimas dar ilgai taip noriu isgauti grazu fona ir ryskuma, bet tenka aukoti kazka
Vvvvv man graziau spalvotas variantas ziurisi nors jb tikrai labai dramatiskas, kaip is nusikaltimo vietos Brrrrrrr
Mindoozai labai patiko tavo serija balu tau neduosiu negaliu
Apie Purienos Kauna kazkaip dar neturiu tvirtos nuomones, kazko man truksta bet kas patinka, tai mintis kad sviesa tunelio gale
Ačiū už slaptažodį Labai malonu susipažinti ypač su vaikais
vvvv aš gal keista pasirodysiu bet man labiau patiko spalvotos, nors j/b ir dramatiškiau atrodo. Bet pati lėlė ir jos toks likimas - jau drama, todėl j/b "rėkiančiai" dramatizuoja, o spalvota atskleidžia "natūralią" dramą (nu ir išvedžiojimai )
Kaunui ir mano akiai kažko trūksta Kaip mindozas sakė kažkokio cinkelio
vvvv aš gal keista pasirodysiu bet man labiau patiko spalvotos, nors j/b ir dramatiškiau atrodo. Bet pati lėlė ir jos toks likimas - jau drama, todėl j/b "rėkiančiai" dramatizuoja, o spalvota atskleidžia "natūralią" dramą (nu ir išvedžiojimai )
Kaunui ir mano akiai kažko trūksta Kaip mindozas sakė kažkokio cinkelio
Mindoozai, sauniai pasisveciavai Latvijoje.
VVVV, man kadravimas nei vienoje nuotraukoje nepatinka. Jeigu reiktu rinktis, rinkciausi ta, kur kadre vien tik lele.
O man Purienos Kaunas patinka. Kaip spalvas tvarkei?
Gal kas zinote, ar imanoma PSe pakeista ir uzsavinta faila vel atstatyti i originala?
Isiamzinom meno kurinyje:)
QUOTE(bite maja @ 2008 01 21, 13:09)
turiu tokią pačią
dėl to ir sakiau, kad reikia kažkokio cinkelio šiai nuotraukai.
Labai norėčiau parodyt ir sulaukti komentarų šiam portretukui. Ar geras kadravimas ir kaip j/b ?
Man asmeniškai patinka vaiko emocija ir tai, kad šuniukas nenukreipia dėmesio nuo tos emocijos. Spalvos buvo labai blankios ir pastelinės todėl verčiau į j/b ir dėjau šiek tiek kontrasto (neperdaug?)
Man asmeniškai patinka vaiko emocija ir tai, kad šuniukas nenukreipia dėmesio nuo tos emocijos. Spalvos buvo labai blankios ir pastelinės todėl verčiau į j/b ir dėjau šiek tiek kontrasto (neperdaug?)