Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Gaziulka, liuks tavo pabandymai, labiausiai patinka 2 ir 3, pirmoje ryškumo trūksta, o ketvirtoji nelabai man.

mantioras, tu čia relax'o pavavarei smile.gif maladiec esi, pirmoji netgi labai įdomi.

Na, o aš įmetu vieną vakarykštę. Spėjau kol dar sniego buvo, šiandien jojo ne kažkas beliko. Fotografuota tamsoje, fokusas manual, su PS versta į B/W, šviesinta.
user posted image

Atsakyti
toro, sita tavo man tokia ribine - lyg ir idomu, lyg ir truksta uz ko uzsikabint. zdz, neapsisprendziu. o kodel vertei i j/b? o tamsoje, tai nuo statyvu su ilgu islaikymu fotografavai ar kaip? ar su blykste g.gif is kur ta sviesa ant artimiausiu sakeliu (zoleliu)?
Atsakyti
sveiki smile.gif ir džiaugiuos jei taip .. trumpam iššokau iš lovos, palaužė mane virusai unsure.gif unsure.gif .. o dangus už lango nerealus.. visokių spalvų.. na toks.. toks.. ech.. verysad.gif gal Zveris bus pagavęs kokių kadrų smile.gif

wyshniuk įsivaziduoju kad nekaip jauties.. deja, pasitaiko ir tokių žmonių unsure.gif

Desiree šaunu, kad grįžai
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 01 27, 16:02)
Na, o aš įmetu vieną vakarykštę. Spėjau kol dar sniego buvo,  šiandien jojo ne kažkas beliko. Fotografuota tamsoje, fokusas manual, su PS versta į B/W, šviesinta.

Sutinku su Gaziulka, lig ir kabina kažkas, lig ir ne. Įdomūs tie pabangavimai. Bet atlikimas pats ne koks. Tokiai foto kontrasto daug daug norisi. Ir šviesos.

Westa, sveik.

Va prisiminiau ŽvėrisKLP dukružės rodos juodai baltą portretą. Pati akimirka labai labai patiko. Nuotraukos pristatymas nelabai, bet pataisoma. Bet portretukas man tikrai įsiminė.
p.s. daugiau neberašysiu šioje temoje, kad naujos nereikėtų atidaryti ax.gif prisipažįstu, nemoku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 27 sausio 2008 - 17:27
einu atidarysiu .. nors tiek bus iš manes naudos šioje temoje dabar

NAUJA TEMA

baigiam šitą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 27 sausio 2008 - 17:33
westa itrauk mane i sarasa blush2.gif as su canon eos 400D. Niekur as nuo jusu nepabegsiu kol neimoksiu nors truputuka kabinanciai fotografuoti blush2.gif 4u.gif

Mantioro man is visu patiko 2, bet kuprines spalvos schmoll.gif
O toro g.gif net nezinau, greiciausiai merginos teisios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 27 sausio 2008 - 17:40
Fotografuota nuo trikojo, ilgas išlaikymas, jokios blykstės. Ta šviesa net nzn iš kur (fotografavimo vieta miesto pakraštys apie 300m nuo garažiukų, ir apie 500m nuo kažkokios firmos teritorijos apšviestos prožektoriais, turbūt iš ten ta šviesa). Verčiau į B/W , nes spalvota nepatiko schmoll.gif , bet galiu ir spalvota įmest mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 27, 17:37)
westa itrauk mane i sarasa blush2.gif  as su canon eos 400D.

Westa, ir mane, Konica MInolta Dynax 5d
Atsakyti
o kas temą užbaigs, aaaaaa???? smile.gif

Išryškinau vieną juostelę. Nesigavo Emilijos ir Vincuko nuotraukos verysad.gif Tai įtariu ir kitos iš susitikimo nesigaus, nes eksponavau tai pat. Na, nieko nepadarysi.. mažoka ten šviesos mano dragužiui verysad.gif

Užtat turėsiu vieną foto namų darbams. ir vieną tiesiog, kurią tiesiog vyliausi padaryti. O atrodo ir gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 27 sausio 2008 - 18:14
Tai užbaigsim užbaigsim mes tą temą smile.gif
Vargstu ir aš su ta šviesa, akys vienaip mato, fotoaparatas kitaip, ISO nenoriu kelti, o objektyvas ne iš šviesiausių, o dar ir fotaparatas eksponuonuoja nepakankamai, pastoviai Av korekcija darau ir visvien tenka šviesint. Na bet nieko, gal kaip nors susigyvensiu.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti