Gaziulka, liuks tavo pabandymai, labiausiai patinka 2 ir 3, pirmoje ryškumo trūksta, o ketvirtoji nelabai man.
mantioras, tu čia relax'o pavavarei maladiec esi, pirmoji netgi labai įdomi.
Na, o aš įmetu vieną vakarykštę. Spėjau kol dar sniego buvo, šiandien jojo ne kažkas beliko. Fotografuota tamsoje, fokusas manual, su PS versta į B/W, šviesinta.
QUOTE(toro @ 2008 01 27, 16:02)
Na, o aš įmetu vieną vakarykštę. Spėjau kol dar sniego buvo, šiandien jojo ne kažkas beliko. Fotografuota tamsoje, fokusas manual, su PS versta į B/W, šviesinta.
Sutinku su Gaziulka, lig ir kabina kažkas, lig ir ne. Įdomūs tie pabangavimai. Bet atlikimas pats ne koks. Tokiai foto kontrasto daug daug norisi. Ir šviesos.
Westa, sveik.
Va prisiminiau ŽvėrisKLP dukružės rodos juodai baltą portretą. Pati akimirka labai labai patiko. Nuotraukos pristatymas nelabai, bet pataisoma. Bet portretukas man tikrai įsiminė.
p.s. daugiau neberašysiu šioje temoje, kad naujos nereikėtų atidaryti prisipažįstu, nemoku
Fotografuota nuo trikojo, ilgas išlaikymas, jokios blykstės. Ta šviesa net nzn iš kur (fotografavimo vieta miesto pakraštys apie 300m nuo garažiukų, ir apie 500m nuo kažkokios firmos teritorijos apšviestos prožektoriais, turbūt iš ten ta šviesa). Verčiau į B/W , nes spalvota nepatiko , bet galiu ir spalvota įmest
QUOTE(Anasko @ 2008 01 27, 17:37)
westa itrauk mane i sarasa as su canon eos 400D.
Westa, ir mane, Konica MInolta Dynax 5d
o kas temą užbaigs, aaaaaa????
Išryškinau vieną juostelę. Nesigavo Emilijos ir Vincuko nuotraukos Tai įtariu ir kitos iš susitikimo nesigaus, nes eksponavau tai pat. Na, nieko nepadarysi.. mažoka ten šviesos mano dragužiui
Užtat turėsiu vieną foto namų darbams. ir vieną tiesiog, kurią tiesiog vyliausi padaryti. O atrodo ir gavosi.
Išryškinau vieną juostelę. Nesigavo Emilijos ir Vincuko nuotraukos Tai įtariu ir kitos iš susitikimo nesigaus, nes eksponavau tai pat. Na, nieko nepadarysi.. mažoka ten šviesos mano dragužiui
Užtat turėsiu vieną foto namų darbams. ir vieną tiesiog, kurią tiesiog vyliausi padaryti. O atrodo ir gavosi.
Tai užbaigsim užbaigsim mes tą temą
Vargstu ir aš su ta šviesa, akys vienaip mato, fotoaparatas kitaip, ISO nenoriu kelti, o objektyvas ne iš šviesiausių, o dar ir fotaparatas eksponuonuoja nepakankamai, pastoviai Av korekcija darau ir visvien tenka šviesint. Na bet nieko, gal kaip nors susigyvensiu.
Vargstu ir aš su ta šviesa, akys vienaip mato, fotoaparatas kitaip, ISO nenoriu kelti, o objektyvas ne iš šviesiausių, o dar ir fotaparatas eksponuonuoja nepakankamai, pastoviai Av korekcija darau ir visvien tenka šviesint. Na bet nieko, gal kaip nors susigyvensiu.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.