Mano vakarykštis Kaunas.
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 21, 10:23)
Mano vakarykštis Kaunas.
jei priekyje tako būtų kažkas ypatingo, koks veiksmas, tada būtų įdomu, dabar vaizdas įprastas.
Puriena, man patiko tavo Kaunas tik dangus gal siek tiek isdeges.. Pameginau kompe pakoreguoti man asmeniskai geriau ziurisi su nors siek tiek spalvos turinciu dangum. na ir dar siek tiek apacios nukirpciau arba virsaus. abu variantus pameginau ir abu man patiko
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 21, 10:41)
jei priekyje tako būtų kažkas ypatingo, koks veiksmas, tada būtų įdomu, dabar vaizdas įprastas.
Niu teip - tai yra peizažinė, ne reportažinė nuotrauka
QUOTE(DI @ 2008 01 21, 10:47)
Puriena, man patiko tavo Kaunas tik dangus gal siek tiek isdeges.. Pameginau kompe pakoreguoti man asmeniskai geriau ziurisi su nors siek tiek spalvos turinciu dangum. na ir dar siek tiek apacios nukirpciau arba virsaus. abu variantus pameginau ir abu man patiko
Ačiū DI Dangus ten padegęs, bandžiau tamsint fotike fotografuojant, bet per dideli šviesos skirtumai ir pirmas planas labai nutamsėja. Bet finale palikau, kaip yra, nes patikinau save, kad nuo Soboro labai stipri šviesa sklinda
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 21, 10:51)
Niu teip - tai yra peizažinė, ne reportažinė nuotrauka
šiuo atveju aš galvoju kaip ši nuotrauka atrodytų kitų kontekste. Jei taip nemąstant, tuomet taip, ši nuotrauka įdomi, tačiau įmetus į bendrą nuotraukų katilą, ji ištirptų, nes neturi kažkokio reikalingo cinkelio.
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 21, 10:23)
man irgi gali uždėti, laukiu, skolingas neliksiu
oi Tu, protekcioniste..
aš savo brūkšnį, aišku, užsitarnavau SM pagalba, bet norisi, kad fotkę, o ne mano asmenybės žavesį vertintumėt..
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 21, 10:54)
šiuo atveju aš galvoju kaip ši nuotrauka atrodytų kitų kontekste. Jei taip nemąstant, tuomet taip, ši nuotrauka įdomi, tačiau įmetus į bendrą nuotraukų katilą, ji ištirptų, nes neturi kažkokio reikalingo cinkelio.
Žinai, jei aš galvočiau kaip ši nuotrauka atrodytų kitų kontekste, tai jaučiu, kad nei viena mano nuotrauka man nepatiktų. Yra tiek daug puikių darbų ir jų aš mokausi, bet nesilygiuoju.
dekuj, kad nepraleidot pro akis...
mane irgi kazkodel veikia taip gaila jos paliko
o as kaip tik ispraudziau ja, kad matytusi beveik tik ji... jos sutepta faktura, jos melynos akys, jos isdarkyti drabuzeliai...
tik pirmoj ir trecioj siek tiek sakeliu palikau, kad sukurti priejimo ir nuejimo jausma...... o platus isdeges medis esantis visa skadre pasiima visa demesi sau, nes matosi, kad buvo deges... turiu nuotrauku is toliau, bet jos kazkaip betiksles pasirode....
aciu uz nuomone dar karta
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 21, 03:48)
vvvv, j/b variantas veikia!visos trys gerai ziuris.ziauru,ale kazkaip veikia.Spalvotose spalvos irgi ziuris,taciau nera to stipraus poveikio,kaip j/b.
mane irgi kazkodel veikia taip gaila jos paliko
QUOTE(DI @ 2008 01 21, 08:28)
vvvvv, man nespalvotas variantas geriau ziurisi. nors tikrai gaila spalvu. Bet..... noreciau platesnio kampo. o dabar gaunasi, kad lele tiesiog ireminta nuotraukoje. noretursi patyti daugiau erdves, daugiau medzio ir visos aplinkos kur vargse lelyte pamesta guli
o as kaip tik ispraudziau ja, kad matytusi beveik tik ji... jos sutepta faktura, jos melynos akys, jos isdarkyti drabuzeliai...
tik pirmoj ir trecioj siek tiek sakeliu palikau, kad sukurti priejimo ir nuejimo jausma...... o platus isdeges medis esantis visa skadre pasiima visa demesi sau, nes matosi, kad buvo deges... turiu nuotrauku is toliau, bet jos kazkaip betiksles pasirode....
aciu uz nuomone dar karta
Sveiki, iš atsiliepimų girdisi, kad smagiai pasisėdėjot Pasidalinkit, prašau, ir su manim slaptažodžiu, noriu pasidžiaugti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 21, 11:08)
Žinai, jei aš galvočiau kaip ši nuotrauka atrodytų kitų kontekste, tai jaučiu, kad nei viena mano nuotrauka man nepatiktų.
būtent dėl tos priežasties aš sakau, kad fotografuoti nemoku ir nieko gero nenufotografuoju
ačiū kolegoms už palaikymą, malonu fotokudroj titulianiame įsisprausti tarp trijų merginų
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 21, 11:45)
būtent dėl tos priežasties aš sakau, kad fotografuoti nemoku ir nieko gero nenufotografuoju
ačiū kolegoms už palaikymą, malonu fotokudroj titulianiame įsisprausti tarp trijų merginų
Oi, Mindoozai, neprieštarauk patsai sau... Fotografuot nemoku, bet kūdros tituliniame būti laabai noriu
Moki fotografuoti ir tavoji serija man patiko. Ypač užkabino antroji ir šeštoji nuotraukos