Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(valanda @ 2008 01 26, 15:26)
Na, jei tai viesi albumai.... net nezinau.

Valanda, Kudros taisyklese parasyta, kad turi buti tik to autoriaus darbas, vadinasi, jei panaudojo nuotrauka be autoriaus sutikimo, tai tikrai gali issireikalauti. Jei pamenat, kazkada Narajana apie tai kalbejo, kad jos nuotraukas kazkas panaudojo ir buvo imtasi priemoniu - tik deja nepamenu kaip ten iki galo buvo.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 26, 13:45)
Na ka, mergina, sukurusi ta videoklipa akis pleso ir sako, kad cia ne jos bedos - dedi nuotrauka i interneta, tai jau turi pagalvoti, kad ja naudosis visi, kas nores ir kaip nores. Siaubas. Jausmas slykstus unsure.gif

***** žmonės. Deda kaip savo kūrybą ir dar kur. O paskui nenori pripažinti, kad pavogė. Slidus reikalas.

QUOTE(Opa @ 2008 01 26, 15:12)
Valanda, Kudros taisyklese parasyta, kad turi buti tik to autoriaus darbas, vadinasi, jei panaudojo nuotrauka be autoriaus sutikimo, tai tikrai gali issireikalauti. Jei pamenat, kazkada Narajana apie tai kalbejo, kad jos nuotraukas kazkas panaudojo ir buvo imtasi priemoniu - tik deja nepamenu kaip ten iki galo buvo.

Ji turi sutartį su LATGA-A, kuri gina jos teises. Wyshnios atvejis kitoks. Įtariu, kad tik per teismą.
Atsakyti
Žvėriukas įdomu kas su tavim darosi g.gif Išpradžių linki nestuke.gif po to dalini gėlytes biggrin.gif g.gif

Man tavo langas su mergyte griūna į kairę, o kita irgi kažkaip nekabina unsure.gif

Labai daug nuotraukų nebematau unsure.gif

Ca_girl labiausiai patiko trečias portretukas, ir spalvos ir kompozicija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 26, 17:18)
Žvėriukas įdomu kas su tavim darosi  g.gif  Išpradžių linki  nestuke.gif  po to dalini gėlytes biggrin.gif  g.gif

Man tavo langas su mergyte griūna į kairę, o kita irgi kažkaip nekabina  unsure.gif 

Labai daug  nuotraukų nebematau unsure.gif

Ca_girl labiausiai patiko trečias portretukas, ir spalvos ir kompozicija  4u.gif

Nžn, gal pavasaris pareina...
o dėl nuotraukų, tai ima pyktis , na toks oras...ruošiaus šiandien važiuot kur prie jūros, o pradėjo lytiu ir dar taip smarkiai....
O dėl nestuke.gif ,tai aš čia juk apie printerį... blush2.gif Ar įsigijai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 26 sausio 2008 - 16:26
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 26, 16:23)
Nžn, gal pavasaris pareina...
o dėl nuotraukų, tai ima pyktis , na toks oras...ruošiaus šiandien važiuot kur prie jūros, o pradėjo lytiu ir dar taip smarkiai....
O dėl nestuke.gif ,tai aš čia juk apie printerį... blush2.gif  Ar įsigijai?

Bus dar tų gerų orų 4u.gif

Dar nepirkau nes galvoju ko šiuo metu labiau noriu ar printerio ar naujų gerų pačiūžų g.gif Kolkas domiuosi labiau pačiūžom ir jaučiu su printeriu kelis mėn palauksiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Tiesa, mielosios 4u.gif Ką darom su ND? Bus kokių pasiūlymų ir pakeitimų?
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 26, 14:42)
Konkreciai ta Gusciaus nuotrauka buvo paimta is Kudros,  ten juk autorius yra. Parasiau to internetinio puslapio administratoriui. Ziuresiu. O po tokio paneles atsakymo, tai isvis taip sudinai jauciuosi. Ai....

jei iš kūdros, pasiskaityt reikia apie konkretaus puslapio, t.y. kūdros autoriaus teisių ginimo koncepciją. jei kūdra gina visų autorių teises, ir neturi teises be sutikimo savo tikslui naudot nuotraukų
citata iš kūdros taisyklių:
Kiekvieno darbo autorinės teisės priklauso autoriui.
tai ji pažeidė autoriaus teises. jei iš kitos viešos galerijos internete, kur nėra parašyta, kas saugo teises, tai gali imti kas nori į kairę ir dešinę, be jokios atsakomybės (kaip pas mane pvz yra blink.gif )
o šiaip teisingai padarei, kad administratoriui parašei videogagos, jie privalo imtis priemonių, sužinoję apie autoriaus teisių pažeidimą ir dar baudą gali paimt, nes tikrai jų taisyklėse regitruojantis yra paminėtas toks punktas. manau tikrai išsispręs tas klausimas ir išims tą filmuką. nes jie patys gali būt apkaltinti nieko nedarymu, kai juos informavai
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 26, 09:38)
Californiagirl, aha. tikrai spalvos keistos, o ir tas grūdas nelabai. šiaip vyriausiojo sūnelio nuotrauka, mano manymu, labiausiai pavyko. o techninės pusės nelabai aš patart galėčiau, nes tam dar praktikos trūksta verysad.gif
O jau tie vaizdeliai  pro langą kokie gražūs thumbup.gif

Jei turi omeny berniuka su akiniais, ten mano vidurinis sunelis, o ne vyriausias ax.gif (Jam 5, o vyresneliui 6)
Dekoju us komentarus 4u.gif

QUOTE(valanda @ 2008 01 26, 11:23)
Nuostabiai, kaip visada. Norspirmoje ir trecioje  i akis krenta melsvas atspalvis. Dazniausia Tavo fotkese zaidzia silti koloritai. todel sios nelabai tipiskos. Treciosios nuostabi nuotaika,o antrosios pats veiksmas patrauklus.

Antra neatsidaro,o si - siuzetas nuobodokas.del atlikimo -jokiu priekaistu!

Dekui 4u.gif
Nemoku as peizazuose idomaus siuzeto atrasti blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(gus @ 2008 01 26, 11:46)

4u.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 26, 16:18)
Ca_girl labiausiai patiko trečias portretukas, ir spalvos ir kompozicija  4u.gif

4u.gif

Wyshniuk, siaubas kaip nemalonu.... unsure.gif o dar i koki video nuotraukyte idejo... verysad.gif Iki galo net negalejau paziureti... verysad.gif Issivaizduoju kaip jauties... ir man vaiko nuotrauka buvo panaudota, bet mano atveju paprasius iskart iseme...ir ne tokiam kontekste unsure.gif Net neissivaizduoju ko toliau imtis unsure.gif
Atsakyti
Wyshnia.. siaubas kaip liūdna verysad.gif ir dar koks kontekstas.. verysad.gif

California, man turbūt paskutinis labiausiai patinka pirmasis atrodo kiek peršviestas, spalvos na niekis, gal vos į šaltumą, bet visai nieko, o grūdas man tinka smile.gif

Vakar teko fotografuot baliuke vienam, tai tamsoje su toršero šviesa ir keliom žvakėm ekstremaliom salygom be išorinio blico dariau eksperimentus biggrin.gif turint galvoje, kad eksperimentavau į juostą, tai stipriai rizikavau. Nenorėjau kalti blicu tiesiai, tai prisitaisiau veidrodėlį ir su juo šviesą kreipiau į viršų. Galvojau kad nebus nė vienos nuotraukos geros, nes dar ir fokusuot rankiniu būdu reikėjo, bet iš 36 kadrų 24 neblogi, tik kiek supratau laboratorijoj kiek šviesino spausdindami (paprašiau, jei įmanoma šviesint ir gelbėt nuotraukas, kad tą ir darytų). Tai rezultatu be galo esu patenkinta. Rodyt deja negaliu, nes nenoriu viešint žmonių. Taigi išbandžiau šį metodą, kai norint išvengti tiesioginio blico galima llabai sėkmingai su veidrodėliu nukreipti šviesą. Su skaitmena tai galima ir paeksperimentuoti dėl veidrodėlio kampo, aš deja skaimenos neturėjau (išsikrovusi baterija, o pakrovėjas ir atsarginė baterija palikta pas draugę.. ot aš kiauragalvė doh.gif ), bet va rizikavau ir rezultatas neblogas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 26 sausio 2008 - 21:19
Wyshnia, nu kosmaras doh.gif Filmuko iki galo nesugebejau paziureti, man jau uzteko puses to schmoll.gif
Taip ir buna - idedi grazaus vaiko grazia nuotrauka i interneta tai netrunka kasnors pasinaudoti....
Vyrui papasakojau, sako nebereikalo neleidziu viesinti musu vaiko nuotrauku unsure.gif

Pasiskolinom savaitgaliui 70-200 objektyva, idedu maza bandymuka. Man patiko modelio nuotaika blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Wyshnia verysad.gif 4u.gif
Californiagirl man patiko 2 nuotrauka spalvom ir kadravimu, 3 portretas irgi, bet...ne taip kaip tavo ankstesni darbai ax.gif 4u.gif
Laputaite pasui tinka biggrin.gif bet is tikruju man patinka ax.gif ir spalvos ir pats modelis wub.gif
As vis vargstu su fokusu doh.gif nenori jis su manim draugauti verysad.gif plius dar ir sviesos taip mazai doh.gif VNZ krize man bigsmile.gif
Dedu fotkes albumui paklausti ar rastas cia fokusas ir kaip spalvos blush2.gif Veliau istrinsiu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
doh.gif gavau gi pagaliau savo 50tuka, prafotkinau visa vakara vaika, norejau pasidziaugt cia rezultatais, bet po tokiu bajeriu su vysnios nuotrauka irgi kzk susimasciau g.gif bet objektyvu labai patenkinta, jeigu toks astrumas vakare patalpoj, tai jau laizausi ka su juo diena gausiu rolleyes.gif su apkarpytu galuniu problema irgi susiduriau, bet ne taip baisiai, kaip galvojau, kzk reikia truputi kitokiais atstumais laikytis fotografuojant negu kad su kitinuku mano, bet iprasiu cool.gif
Atsakyti