Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Sansara @ 2008 01 26, 12:28)
valanda,niu akurat ten wyshniukas  g.gif  :

cia tikrai Guscius wub.gif blink.gif man cia pries akis jo foto stovi,Wyshnia man ja dovanojo wub.gif nu bet ir zmones... unsure.gif kaip nesmagu..
Atsakyti
Valanda, aciu labai, kad idejai nuoroda. Vadinasi atsisedau perziureti tema sestadienio ryta.

Na ka, mergina, sukurusi ta videoklipa akis pleso ir sako, kad cia ne jos bedos - dedi nuotrauka i interneta, tai jau turi pagalvoti, kad ja naudosis visi, kas nores ir kaip nores. Siaubas. Jausmas slykstus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 26, 14:45)
Valanda, aciu labai, kad idejai nuoroda. Vadinasi atsisedau perziureti tema sestadienio ryta.

Na ka, mergina, sukurusi ta videoklipa akis pleso ir sako, kad cia ne jos bedos - dedi nuotrauka i interneta, tai jau turi pagalvoti, kad ja naudosis visi , kas nores ir kaip nores. Siaubas. Jausmas slykstus unsure.gif

Na zinai, ji is dalies teisi. Bet, kazkurioje vietoje turetu buti ir zmogiskumas. Jei jau nuotraukos autorius kreipiasi ir leidzia suprasti, jog jam tai nemalonu.
Atsakyti
Gaila, vakar taip ir neatvaziavau susitikt, maziui temperatura sukilo, nenorejau tampyt jo karsciuojancio. O siandien vel sveikas - matyt dantys unsure.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 26, 13:52)
Truputį jums visoms pavasario ir kiekvienai po žiedelį... Šiaip sau... blush2.gif

user posted image

Zveriau, is kur tu mano Snieguoliu radai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 26, 13:52)
Truputį jums visoms pavasario ir kiekvienai po žiedelį... Šiaip sau... blush2.gif

gaivu. bet apacios truksta...
Atsakyti

Wyshnia, nu tikrai kad nesmagu. O nezinot kaip baigesi tas skandaliukas pries Kaledas su nuotraukom is kudros? Itariu, kad vis tik be autoriaus sutikimo siaip paimti ir panaudoti nuotraukos negalima. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 01 26, 15:20)
Wyshnia, nu tikrai kad nesmagu. O nezinot kaip baigesi tas skandaliukas pries Kaledas su nuotraukom is kudros? Itariu, kad vis tik be autoriaus sutikimo siaip paimti ir panaudoti nuotraukos negalima.  schmoll.gif

Na, jei tai viesi albumai.... net nezinau.
Atsakyti
Sniego belaukiant...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 26, 14:26)
Na, jei tai viesi albumai.... net nezinau.

Konkreciai ta Gusciaus nuotrauka buvo paimta is Kudros, ten juk autorius yra. Parasiau to internetinio puslapio administratoriui. Ziuresiu. O po tokio paneles atsakymo, tai isvis taip sudinai jauciuosi. Ai....
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 26, 14:39)
Sniego belaukiant...

arba tamsaus kambario gyventoja aplyto lango apsupty smile.gif
Atsakyti
Toks liūdnas šeštadienis...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 26, 14:42)
Konkreciai ta Gusciaus nuotrauka buvo paimta is Kudros,  ten juk autorius yra. Parasiau to internetinio puslapio administratoriui. Ziuresiu. O po tokio paneles atsakymo, tai isvis taip sudinai jauciuosi. Ai....

console.gif tikiuosi tau nors administratorius pades 4u.gif
Zveris,man kazkas ne to tavo paskutinej foto g.gif tamsu,per langa nieko ispudinga nesimato g.gif puse mergaites susilieja su lango remu unsure.gif
Atsakyti