Andriuska, man pirmojoje gražiau detalytės spindi, o antrojoje tas gelsvas atspalvis patinka. man jis kažkaip čia labai tinkamas atrodo. rakursas pam pirmasis geriau. vis dėl to norisi tą rankenėlę matyt
Mantiorai, aha. kraštelį dešinėj reiktų pakirpt. spalvos gražios, nuotaikos irgi yr...bet man trūksta erdvės iš šonų, o gal ir kojos būtų čia ne pro šalį, a?
Degute, tas piešinukas man visai įdomiai žiūrisi
Toro, nea. į "kūdrą" dar nekelk net nežianau, ką ir pasakyt, bet nigerai čia su ja kažkas
Californiagirl, aha. tikrai spalvos keistos, o ir tas grūdas nelabai. šiaip vyriausiojo sūnelio nuotrauka, mano manymu, labiausiai pavyko. o techninės pusės nelabai aš patart galėčiau, nes tam dar praktikos trūksta
O jau tie vaizdeliai pro langą kokie gražūs
Zuvialia, pirmiausia kliūna, kad spalvos keistai pilkai mėlynos visose. šiaip man pirmoji ir antroji šiuo atveju geriausiai žiūrisi. beje, tavo sūnus labai panašus į vieną berniuką, kuris lanko darželį su mano dukrele net pripuolus prie kompo rekė Paulius Paulius
Papildyta:
ir aš labai džiaugiuosi tokiom maloniom pažintim buvo be galo šiltas ir geras susitikimas
Tik pagalvojau, kad kitąkart reiks paieškot kavinės su geresniu apšvietimu. Aš net nebandžiau pradėt fotografuoti, nes būtų visai bergždžias reikalas. Nepaveža mano Fujiukas prie tokių spingsulių taip, kad lauksim nuotraukų iš mūsų specų...
kaži kaip sayonaros katukui sekasi?
Mantiorai, aha. kraštelį dešinėj reiktų pakirpt. spalvos gražios, nuotaikos irgi yr...bet man trūksta erdvės iš šonų, o gal ir kojos būtų čia ne pro šalį, a?
Degute, tas piešinukas man visai įdomiai žiūrisi
Toro, nea. į "kūdrą" dar nekelk net nežianau, ką ir pasakyt, bet nigerai čia su ja kažkas
Californiagirl, aha. tikrai spalvos keistos, o ir tas grūdas nelabai. šiaip vyriausiojo sūnelio nuotrauka, mano manymu, labiausiai pavyko. o techninės pusės nelabai aš patart galėčiau, nes tam dar praktikos trūksta
O jau tie vaizdeliai pro langą kokie gražūs
Zuvialia, pirmiausia kliūna, kad spalvos keistai pilkai mėlynos visose. šiaip man pirmoji ir antroji šiuo atveju geriausiai žiūrisi. beje, tavo sūnus labai panašus į vieną berniuką, kuris lanko darželį su mano dukrele net pripuolus prie kompo rekė Paulius Paulius
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 01 25, 21:44)
dėkui visoms ir visiems už laaaabai malonų vakarą labai smagu buvo susipažinti su avytess ir jos šeima
QUOTE(avytess @ 2008 01 25, 22:55)
Na aš irgi prisidėsiu prie Bitės majos ir pasisakysiu, kad man irgi labai malonu buvo su visom susipažinti
Labai šilta ir linksma kompanija pas jumi čia supermamose
Šaunu, kad ir tau, Bite maja, buvo smagu susipažinti su manim, mano mama bei sesute;) dėkui
O kai tik išryškinsiu juosteles, iškart pulsiu skanuoti ir tikiuosi, kad kas gero gausis
Labai šilta ir linksma kompanija pas jumi čia supermamose
Šaunu, kad ir tau, Bite maja, buvo smagu susipažinti su manim, mano mama bei sesute;) dėkui
O kai tik išryškinsiu juosteles, iškart pulsiu skanuoti ir tikiuosi, kad kas gero gausis
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 26, 00:30)
sveiki visi po susitikimo, dabar lauksim nuotraukų mano vaikis dar atidalyvavo kitam baliuke, gerą vaikį turiu vienok
Labai malonu buvo susipažinti su Desiree vyru, taip pat su Avytess visa šeimyna. Na tikrai buvo smagus pasedėjimas, o ir beje pafotografavimas (tik man gėda pelėda, kad nė vieno kadro nepadariau )
Labai malonu buvo susipažinti su Desiree vyru, taip pat su Avytess visa šeimyna. Na tikrai buvo smagus pasedėjimas, o ir beje pafotografavimas (tik man gėda pelėda, kad nė vieno kadro nepadariau )
ir aš labai džiaugiuosi tokiom maloniom pažintim buvo be galo šiltas ir geras susitikimas
Tik pagalvojau, kad kitąkart reiks paieškot kavinės su geresniu apšvietimu. Aš net nebandžiau pradėt fotografuoti, nes būtų visai bergždžias reikalas. Nepaveža mano Fujiukas prie tokių spingsulių taip, kad lauksim nuotraukų iš mūsų specų...
kaži kaip sayonaros katukui sekasi?
Sveiki, ar pirmoji nuotrauka ne kazkieno is musu skyrelio. labai matyta....O gal man vaidenasi jau...
http://www2.videogag...yzprtcxvfwsabqr
Papildyta:
Įdedu dar porą to paties malūno kadrų. Papasakokit ką nors ir apie juos, nors man pačiam tas kurį jau aptarėm geriausias iš jų pasirodė.
Man labai patinka. Kokybiska, detalu, tikrai verta ilgiau stabtelet.Bet, ar spalvos nera perryskintos siek tiek susintetitos.Gal mano monitorius kvailioja...
Papildyta:
Lauke leidziantis saulutei tikejausi kiek siltesnio atspalvio
Nuostabiai, kaip visada. Norspirmoje ir trecioje i akis krenta melsvas atspalvis. Dazniausia Tavo fotkese zaidzia silti koloritai. todel sios nelabai tipiskos. Treciosios nuostabi nuotaika,o antrosios pats veiksmas patrauklus.
Papildyta:
jazau, kas nuskriaude ta grazuoli. Puikus kadraiemocine prasme, ale spalvos tai labai ne....
Papildyta:
"Pro masinos langa"...vairavau ne as
Antra neatsidaro,o si - siuzetas nuobodokas.del atlikimo -jokiu priekaistu!
Papildyta:
Taip ,kaip yra- tamsi, kompozicija netinka.nebent jei ta sviesos pluosta i auksini taska? Tada tamsumas netrukdytu.
http://www2.videogag...yzprtcxvfwsabqr
Papildyta:
QUOTE(toro @ 2008 01 25, 20:50)
Įdedu dar porą to paties malūno kadrų. Papasakokit ką nors ir apie juos, nors man pačiam tas kurį jau aptarėm geriausias iš jų pasirodė.
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 26, 04:10)
Lauke leidziantis saulutei tikejausi kiek siltesnio atspalvio
Nuostabiai, kaip visada. Norspirmoje ir trecioje i akis krenta melsvas atspalvis. Dazniausia Tavo fotkese zaidzia silti koloritai. todel sios nelabai tipiskos. Treciosios nuostabi nuotaika,o antrosios pats veiksmas patrauklus.
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 26, 05:51)
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 26, 07:44)
"Pro masinos langa"...vairavau ne as
Antra neatsidaro,o si - siuzetas nuobodokas.del atlikimo -jokiu priekaistu!
Papildyta:
QUOTE(de Nada @ 2008 01 25, 15:42)
Puslapiui paivairinti, idedu ir as nuotraukele:
Laukiu kritikos
]
Laukiu kritikos
]
Taip ,kaip yra- tamsi, kompozicija netinka.nebent jei ta sviesos pluosta i auksini taska? Tada tamsumas netrukdytu.
QUOTE(peppi @ 2008 01 23, 23:10)
na ir pora kadru is siandienos trumpo pasivaiksciojimo pradedant temti
miegancios zemuoges
as vel ateinu girtis nes pas mane Kaledu stebuklai dar tesiasi Aciukas INC uz grazia dovana issivaiduoju kokia tai grazi vieta butinai gryzus turiu aplankyt,nes nebuvus Labai maloni staigmena man turbut geriausiai is visu pasiseke ir norejau dar prie to paties paklaust,o tu pati gavai mainu foto? nes man kazkaip atrodo kad tu dabar vienintele negavus
uzmaciau paskutines foto,kadangi californiagirl praso komentuot technine puse tai as tik paskutine paminesiu,kad man griuna viskas i desne puse bet cia turbut tik man taip atrodo,nes is lovos ka tik islipus
zuveliuk,man nuotraukas rodo visas melynas,ca taip turi but ar mano monitorius kaltas o sunelis tai labai mielas
uzmaciau paskutines foto,kadangi californiagirl praso komentuot technine puse tai as tik paskutine paminesiu,kad man griuna viskas i desne puse bet cia turbut tik man taip atrodo,nes is lovos ka tik islipus
zuveliuk,man nuotraukas rodo visas melynas,ca taip turi but ar mano monitorius kaltas o sunelis tai labai mielas
QUOTE(latoya @ 2008 01 23, 15:52)
va as bandziau su spalvom, ir is virsaus, sokinejam ant lovos...ar labai truksta erdves virs galvytes?
berniukasis nykstuku salies... SUPER!
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 01 23, 10:46)
na parodau savo zuikį su 50tukų nutrauktą. turbūt geriausia pagal ryškumą foto iš visų su juo padarytų...
Puikiai. gal tik melsvos sienos permelsvina veiduka.O galcia man siandien viskas melsva:)))
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 23, 04:27)
Siandien, ziuriu, juostine diena Nostalgijos apimta nuskanavau kelias 6-iu metu senumo nuotraukas...Cia mano vyriausias
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 22, 22:00)
man si geriausia.Puikus dangus. Tik va apacios noretusi truks plys kazkiek labiau isbaigtos. Dabar tarsi nurezta. Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 22, 16:38)
Na juostininkai Parodysiu ir savo juostinius bandymus. Skanuota pati nuotrauka. Zmones "Documentoje":
Menas:
Jausmai ir aptarimai:
Menas:
Jausmai ir aptarimai:
Mane sios suzavejo. Kontrastinga, itraukia tyrinejimams. Tiesa pirmojoje noretusi vertikalo,su istrauktais iscentro"veikejais". Nors,bijau, kad taipji netektu tam tikrosnuotaikos,o tuo paciu ir zavesio.taptu tiesiog "tvarkinga nuotrauka". Kazkaip ypac maloniai ziurisi seseliai krentantys ant sienos ir baltas fones. Kitos daugiau reportazines,mano akims labai perkrautos, neakcentuotos ir kiekviena turi siek tiek erzinancio kreivumo.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 01 22, 14:35)
Papildyta:
Tiesa, perziurejus AVYTES puslapi- nukritau, atsikeliau, paziurejau- vel nukritau ir taip dar ir dar ir dar.... negaliu akiu atitraukt
NUOSTABIU NUOSTABIAUSIAI!!!!!!!!
QUOTE(valanda @ 2008 01 26, 11:44)
Nustebinai, peppi, absoliuciai nebudingomis sau foto.Man nepatiko. Tamsu, nera tokioms fotkems lyg ir butino grakstumo, subtilumo, skaidros.
Na va...kad nebudingos tai klysti labai megstu tamsius tonus ypac patinka kai nuotrauka tapybiska ar grafiska...o su grakstumu ar juo labiau skaidrumu tai manau niekaip nesisieja zemuoges is tiesu neidomios...bandziau kazka isspausti is sniego, kuris buvo toks grudetas ale nepavyko...bet va pirmoji dziuvena tai man paciai labai patinka panasaus rezultato ir siekiau.
Nu neatidaro namu darbu nuorodos kiba paluzo fotki...
QUOTE(peppi @ 2008 01 26, 13:34)
Na va...kad nebudingos tai klysti labai megstu tamsius tonus ypac patinka kai nuotrauka tapybiska ar grafiska...o su grakstumu ar juo labiau skaidrumu tai manau niekaip nesisieja zemuoges is tiesu neidomios...bandziau kazka isspausti is sniego, kuris buvo toks grudetas ale nepavyko...bet va pirmoji dziuvena tai man paciai labai patinka panasaus rezultato ir siekiau.
man ir neatidaro.
tamsus tonas reikalingas tada, kai yra mintis ir tonas tik suteikia tam tikra nuotaika.O va to sausalo fotkeje as nematau nei tikslo tamsiam tonui, nei minties, nei to, kas aplamai uzskabintu. Jau tik nepykuz astruma. Tai mano zvilgsnis . o jei tau patinka tai vadinasi viskas gerai;)
QUOTE(valanda @ 2008 01 26, 12:40)
man ir neatidaro.
tamsus tonas reikalingas tada, kai yra mintis ir tonas tik suteikia tam tikra nuotaika.O va to sausalo fotkeje as nematau nei tikslo tamsiam tonui, nei minties, nei to, kas aplamai uzskabintu. Jau tik nepykuz astruma. Tai mano zvilgsnis . o jei tau patinka tai vadinasi viskas gerai;)
nepykstu
tik pasidare idomu kokios ten nuotraukos man budingos juk is salies i save pasiziureti nevisada gaunasi...
man ji vistiek patinka
Truputį jums visoms pavasario ir kiekvienai po žiedelį... Šiaip sau...