Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Pupeliuk, taip, ten Vatikanas, Sv. Petro bazilika, tik pasibaigus sekmadienio pamaldom. as ten tiek gal 2 valandas vaiksciojau, ir laukiau kad zmoniu sumazetu... nesulaukiau. tai siaip pasimokiau su nauju fotiku, kas irgi neblogai smile.gif
Atsakyti
Andriuska, man pirmojoje gražiau detalytės spindi, o antrojoje tas gelsvas atspalvis patinka. man jis kažkaip čia labai tinkamas atrodo. rakursas pam pirmasis geriau. vis dėl to norisi tą rankenėlę matyt mirksiukas.gif

Mantiorai, aha. kraštelį dešinėj reiktų pakirpt. spalvos gražios, nuotaikos irgi yr...bet man trūksta erdvės iš šonų, o gal ir kojos būtų čia ne pro šalį, a?

Degute, tas piešinukas man visai įdomiai žiūrisi wink.gif

Toro, nea. į "kūdrą" dar nekelk wink.gif net nežianau, ką ir pasakyt, bet nigerai čia su ja kažkas g.gif

Californiagirl, aha. tikrai spalvos keistos, o ir tas grūdas nelabai. šiaip vyriausiojo sūnelio nuotrauka, mano manymu, labiausiai pavyko. o techninės pusės nelabai aš patart galėčiau, nes tam dar praktikos trūksta verysad.gif
O jau tie vaizdeliai pro langą kokie gražūs thumbup.gif

Zuvialia, pirmiausia kliūna, kad spalvos keistai pilkai mėlynos visose. šiaip man pirmoji ir antroji šiuo atveju geriausiai žiūrisi. beje, tavo sūnus labai panašus į vieną berniuką, kuris lanko darželį su mano dukrele mirksiukas.gif net pripuolus prie kompo rekė Paulius Paulius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 01 25, 21:44)
dėkui visoms ir visiems už laaaabai malonų vakarą  4u.gif labai smagu buvo susipažinti su avytess ir jos šeima 

QUOTE(avytess @ 2008 01 25, 22:55)
Na aš irgi prisidėsiu prie Bitės majos ir pasisakysiu, kad man irgi labai malonu buvo su visom susipažinti 4u.gif
Labai šilta ir linksma kompanija pas jumi čia supermamose biggrin.gif
Šaunu, kad ir tau, Bite maja, buvo smagu susipažinti su manim, mano mama bei sesute;) dėkui
O kai tik išryškinsiu juosteles, iškart pulsiu skanuoti ir tikiuosi, kad kas gero gausis lotuliukas.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 26, 00:30)
sveiki visi po susitikimo, dabar lauksim nuotraukų  tongue.gif mano vaikis dar atidalyvavo kitam baliuke, gerą vaikį turiu vienok

Labai malonu buvo susipažinti su Desiree vyru, taip pat su Avytess visa šeimyna. Na tikrai buvo smagus pasedėjimas, o ir beje pafotografavimas (tik man gėda pelėda, kad nė vieno kadro nepadariau blush2.gif )

ir aš labai džiaugiuosi tokiom maloniom pažintim thumbup.gif buvo be galo šiltas ir geras susitikimas smile.gif

Tik pagalvojau, kad kitąkart reiks paieškot kavinės su geresniu apšvietimu. Aš net nebandžiau pradėt fotografuoti, nes būtų visai bergždžias reikalas. Nepaveža mano Fujiukas prie tokių spingsulių biggrin.gif taip, kad lauksim nuotraukų iš mūsų specų... 4u.gif

kaži kaip sayonaros katukui sekasi? verysad.gif
Atsakyti
Sveiki, ar pirmoji nuotrauka ne kazkieno is musu skyrelio. labai matyta....O gal man vaidenasi jau...

http://www2.videogag...yzprtcxvfwsabqr

Papildyta:
QUOTE(toro @ 2008 01 25, 20:50)

Įdedu dar porą to paties malūno kadrų. Papasakokit ką nors ir apie juos, nors man pačiam tas kurį jau aptarėm geriausias iš jų pasirodė.

Man labai patinka. Kokybiska, detalu, tikrai verta ilgiau stabtelet.Bet, ar spalvos nera perryskintos siek tiek susintetitos.Gal mano monitorius kvailioja...
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 26, 04:10)

Lauke leidziantis saulutei  tikejausi kiek siltesnio atspalvio

Nuostabiai, kaip visada. Norspirmoje ir trecioje i akis krenta melsvas atspalvis. Dazniausia Tavo fotkese zaidzia silti koloritai. todel sios nelabai tipiskos. Treciosios nuostabi nuotaika,o antrosios pats veiksmas patrauklus.
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 26, 05:51)

jazau, kas nuskriaude ta grazuoli. Puikus kadraiemocine prasme, ale spalvos tai labai ne....

Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 26, 07:44)

"Pro masinos langa"...vairavau ne as biggrin.gif
user posted image

Antra neatsidaro,o si - siuzetas nuobodokas.del atlikimo -jokiu priekaistu!
Papildyta:
QUOTE(de Nada @ 2008 01 25, 15:42)
Puslapiui paivairinti, idedu ir as nuotraukele:

user posted image

Laukiu kritikos blush2.gif
]

Taip ,kaip yra- tamsi, kompozicija netinka.nebent jei ta sviesos pluosta i auksini taska? Tada tamsumas netrukdytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 26 sausio 2008 - 11:18
QUOTE(peppi @ 2008 01 23, 23:10)

na ir pora kadru is siandienos trumpo pasivaiksciojimo pradedant temti ax.gif
miegancios zemuoges

Nustebinai, peppi, absoliuciai nebudingomis sau foto.Man nepatiko. Tamsu, nera tokioms fotkems lyg ir butino grakstumo, subtilumo, skaidros.
Atsakyti
as vel ateinu girtis blush2.gif nes pas mane Kaledu stebuklai dar tesiasi biggrin.gif Aciukas INC uz grazia dovana wub.gif issivaiduoju kokia tai grazi vieta wub.gif butinai gryzus turiu aplankyt,nes nebuvus ax.gif Labai maloni staigmena 4u.gif man turbut geriausiai is visu pasiseke thumbup.gif ir norejau dar prie to paties paklaust,o tu pati gavai mainu foto? g.gif nes man kazkaip atrodo kad tu dabar vienintele negavus unsure.gif
uzmaciau paskutines foto,kadangi californiagirl praso komentuot technine puse biggrin.gif tai as tik paskutine paminesiu,kad man griuna viskas i desne puse g.gif bet cia turbut tik man taip atrodo,nes is lovos ka tik islipus biggrin.gif
zuveliuk,man nuotraukas rodo visas melynas,ca taip turi but ar mano monitorius kaltas g.gif o sunelis tai labai mielas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 26 sausio 2008 - 11:47
QUOTE(latoya @ 2008 01 23, 15:52)

va as bandziau su spalvom, ir is virsaus, sokinejam ant lovos...ar labai truksta erdves virs galvytes?

berniukasis nykstuku salies... SUPER!
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 01 23, 10:46)

na parodau savo zuikį su 50tukų nutrauktą. turbūt geriausia pagal ryškumą foto iš visų su juo padarytų...

Puikiai. gal tik melsvos sienos permelsvina veiduka.O galcia man siandien viskas melsva:)))
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 23, 04:27)

Siandien, ziuriu, juostine diena biggrin.gif Nostalgijos apimta nuskanavau kelias 6-iu metu senumo nuotraukas...Cia mano vyriausias ax.gif

AS SUZAVETA!!!!!

Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 22, 22:00)

user posted image

Sakykit nuomones
ax.gif
man si geriausia.Puikus dangus. Tik va apacios noretusi truks plys kazkiek labiau isbaigtos. Dabar tarsi nurezta.

Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 22, 16:38)
Na juostininkai 4u.gif  Parodysiu ir savo juostinius bandymus. Skanuota pati nuotrauka.  Zmones "Documentoje":

Menas:

user posted image

Jausmai ir aptarimai:

user posted image

Mane sios suzavejo. Kontrastinga, itraukia tyrinejimams. Tiesa pirmojoje noretusi vertikalo,su istrauktais iscentro"veikejais". Nors,bijau, kad taipji netektu tam tikrosnuotaikos,o tuo paciu ir zavesio.taptu tiesiog "tvarkinga nuotrauka". Kazkaip ypac maloniai ziurisi seseliai krentantys ant sienos ir baltas fones. Kitos daugiau reportazines,mano akims labai perkrautos, neakcentuotos ir kiekviena turi siek tiek erzinancio kreivumo.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 01 22, 14:35)

Kadangi man tai dar tolimi horizontai, tegaliu zavetis Jusu darbais. Jei tai pirmieji kadrai, tai as tiesiog apakusi ir sakau BRAVO!!!!!

Papildyta:
Tiesa, perziurejus AVYTES puslapi- nukritau, atsikeliau, paziurejau- vel nukritau ir taip dar ir dar ir dar.... negaliu akiu atitraukt
NUOSTABIU NUOSTABIAUSIAI!!!!!!!!
Atsakyti
valanda,niu akurat ten wyshniukas g.gif doh.gif nesivaidena. bet filmuko nebaigiau žiūrėt. per žiauru man... ypač dabar. verysad.gif
dėl mėlynumo, kažkaip numėlyninu turbūt aš viską WB reguliuodama g.gif
Atsakyti
sveikos, nepykit jei kartosiuos, bet radau lentele su zidinio nuotolio reiksmemis ir ju funkcijomis. dedu nuoroda man tas buvo labai aktualu pries kelias dienas, manau ir jums bus naudinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 26, 11:44)
Nustebinai, peppi, absoliuciai nebudingomis sau foto.Man nepatiko. Tamsu, nera tokioms fotkems lyg ir butino grakstumo, subtilumo, skaidros.

Na va...kad nebudingos tai klysti mirksiukas.gif labai megstu tamsius tonus ax.gif ypac patinka kai nuotrauka tapybiska ar grafiska...o su grakstumu ar juo labiau skaidrumu tai manau niekaip nesisieja ax.gif zemuoges is tiesu neidomios...bandziau kazka isspausti is sniego, kuris buvo toks grudetas ale nepavyko...bet va pirmoji dziuvena tai man paciai labai patinka ax.gif panasaus rezultato ir siekiau.

Nu neatidaro namu darbu nuorodos verysad.gif kiba paluzo fotki...
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 26, 13:34)
Na va...kad nebudingos tai klysti mirksiukas.gif labai megstu tamsius tonus ax.gif ypac patinka kai nuotrauka tapybiska ar grafiska...o su grakstumu ar juo labiau skaidrumu tai manau niekaip nesisieja ax.gif zemuoges is tiesu neidomios...bandziau kazka isspausti is sniego, kuris buvo toks grudetas ale nepavyko...bet va pirmoji dziuvena tai man paciai labai patinka ax.gif panasaus rezultato ir siekiau.

Nu neatidaro namu darbu nuorodos verysad.gif kiba paluzo fotki...

man ir neatidaro.
tamsus tonas reikalingas tada, kai yra mintis ir tonas tik suteikia tam tikra nuotaika.O va to sausalo fotkeje as nematau nei tikslo tamsiam tonui, nei minties, nei to, kas aplamai uzskabintu. Jau tik nepykuz astruma. Tai mano zvilgsnis wink.gif. o jei tau patinka tai vadinasi viskas gerai;)
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 26, 12:40)
man ir neatidaro.
tamsus tonas reikalingas tada, kai yra mintis ir tonas tik suteikia tam tikra nuotaika.O va to sausalo fotkeje as nematau nei tikslo tamsiam tonui, nei minties, nei to, kas aplamai uzskabintu. Jau tik nepykuz astruma. Tai mano zvilgsnis wink.gif. o jei tau patinka tai vadinasi viskas gerai;)

nepykstu mirksiukas.gif
tik pasidare idomu kokios ten nuotraukos man budingos biggrin.gif juk is salies i save pasiziureti nevisada gaunasi... smile.gif

man ji vistiek patinka ax.gif
Atsakyti
Truputį jums visoms pavasario ir kiekvienai po žiedelį... Šiaip sau... blush2.gif

user posted image
Atsakyti