Laba
Degute, gulbių nuotraukos tokios gaivios gavosi Noriu ten pasivaikščioti. Pirmoji man nelabai patiko, nes (teisingai kažkas paminėjo) nėra erdvės pojūčio ir vaizdas plokščias.
toro, o man tavasis peizažas ganėtinai sunkus. Daugoka spalvų, formų..
de Nada, būtų gražu, bet...didelis bet - per daug žmonių. Tokia puiki vieta - būčiau stovėjus ten ir laukus gražaus vaizdo. Norisi matyti galbūt tik vieną žmogų, stovintį apšviestame plotelyje... Nuotrauka griūna truputį į kairę.
QUOTE(de Nada @ 2008 01 25, 14:42)
Puslapiui paivairinti, idedu ir as nuotraukele:
Laukiu kritikos
Laukiu kritikos
buciau sonus patamsines, kad tikkrintanti sviesa sviestu i tam tikra taska.
chebryte, vėl apsileidot. pasirašykit po savo foto jau įvykusiuose ND o tai vėl pusės nėra....
Papildyta:
atradau eduardo puslapį kur į blogą rašo. jis mūsų nuorodą pas save įsidėjo. gal reiktų ir jo pas mus įsidėt solidarumo tikslais ale, kad nelabai mums ten viskas į temą kai kas tinka, bet..
Papildyta:
atradau eduardo puslapį kur į blogą rašo. jis mūsų nuorodą pas save įsidėjo. gal reiktų ir jo pas mus įsidėt solidarumo tikslais ale, kad nelabai mums ten viskas į temą kai kas tinka, bet..
QUOTE(Sansara @ 2008 01 25, 17:38)
atradau eduardo puslapį kur į blogą rašo. jis mūsų nuorodą pas save įsidėjo. gal reiktų ir jo pas mus įsidėt solidarumo tikslais
Sansara, aš esu įdėjus jo nuorodą (na gal ne visai vietoj). beje jis man elektroniniame raše, kad mes galime savo bloge naudotis informacija iš jo pls, nurodydami šaltini.
QUOTE(Sansara @ 2008 01 25, 17:38)
chebryte, vėl apsileidot. pasirašykit po savo foto jau įvykusiuose ND o tai vėl pusės nėra....
Pasitaisiau
O si tema...pritarsiu kai kuriems naujokams, per sunki Paziurekim i dalyvaujanciu skaiciu...
QUOTE(dejavu @ 2008 01 25, 17:46)
Sansara, aš esu įdėjus jo nuorodą (na gal ne visai vietoj). beje jis man elektroniniame raše, kad mes galime savo bloge naudotis informacija iš jo pls, nurodydami šaltini.
aišššku
QUOTE(de Nada @ 2008 01 25, 14:42)
Labai norisi prieiti arčiau. Tamsios sienos ir kolonos labai neinformatyvios, o veiksmas vyksta ten toliau, kur krenta spindulys.
QUOTE(sillwio)
Kirpciau desine be gailescio. Nera ten nieko (is kart uz maluno), o demesi blasko ir kompozicija griauna. Pabandyk kirpt is karto uz maluno iki kvadrato. Pamatysi, atsiras stabilumas nuotraukoj.
Pabandžiau kirpt, bet nepatiko. Vaizdas gal ir susibalansuoja kiek, bet prarandu debesis,
o jie man labai patinka.
QUOTE(peppi)
toro, malunas vertas fotografavimo, dangus irgi patiko bet kliuna ne iki galo aiskus takelis ir krumai uzstoja maluna...jei imanoma meginciau vel fotografuoti tik gal is kitos vietos mirksiukas.gif
Dangus ir man patinka šioje foto, takelis minkštas, nes fokusavau i malūną ( be to pavakarė buvo, dangus niaukstėsi, o fotografavau be štatyvo, išlaikymas per ilgas).
Perfotografuoti įmanoma, netoli jis yra 50km nuo mano gimtojo miesto, vasarą gal būt palėksiu rimčiau apsiginklavęs
QUOTE(de Nada)
As gal irgi siulyciau kaip Peppi - paieskoti kito kampo - man noretusi kiek i kaire paeiti, kad nebutu tu krumu apatiniam desianiam kampe g.gif
yra ir kitų kampų
O tavo "Sekmadienis", per tamsus man, norėčiau matyt ne tik šviesos srautą, bet ir aplinkos kiek daugiau.
QUOTE(Puriena6)
toro, o man tavasis peizažas ganėtinai sunkus. Daugoka spalvų, formų..
Sutinku, sunkokas.
QUOTE(Gaziulka)
toro, tavo nuotaika dabar tokia kokia yra, man perkrauta
Jūs su Puriena6 panašiai apie tą patį kalbate, taigi sutinku ir su tavimi
Ačiū visiems už pastebėjimus, persigalvojau į kūdrą nedėsiu. Gal kada ateitį, kai perfotografuosiu
Įdedu dar porą to paties malūno kadrų. Papasakokit ką nors ir apie juos, nors man pačiam tas kurį jau aptarėm geriausias iš jų pasirodė.
Dėl juodai balto labai neburnokit kreivas vertimas čia
Beje gal kas patartumėt kaip 900x600 nuotraukas suspausti iki 150kb neprarandant kokybės. Man tas nesekas
QUOTE(toro @ 2008 01 25, 19:50)
o kur randasi sita vieta? nerealu,kaip ne Lietuvoj