Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Laba 4u.gif

Degute, gulbių nuotraukos tokios gaivios gavosi smile.gif Noriu ten pasivaikščioti. Pirmoji man nelabai patiko, nes (teisingai kažkas paminėjo) nėra erdvės pojūčio ir vaizdas plokščias. 4u.gif

toro, o man tavasis peizažas ganėtinai sunkus. Daugoka spalvų, formų.. 4u.gif

de Nada, būtų gražu, bet...didelis bet - per daug žmonių. Tokia puiki vieta - būčiau stovėjus ten ir laukus gražaus vaizdo. Norisi matyti galbūt tik vieną žmogų, stovintį apšviestame plotelyje... Nuotrauka griūna truputį į kairę. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 25 sausio 2008 - 15:06
As naiviai laukiau, kol tu zmoniu bus maziau, bet...
reiks pataisyt, kad negriutu.
Atsakyti
da Nada, man patiko foto. tik bėda ne bendrai žmonių kiekyje foto, o jų susikaupime "ant šviesos". ji puikiai krinta pro langą, gražus spindulių pluoštas, kurio vien gale bent 3 figūros įžiūrimos. ir tas susikaupimas žlugdo paslaptingumą. beje kokybiškai nebloga foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2008 01 25, 14:42)
Puslapiui paivairinti, idedu ir as nuotraukele:
Laukiu kritikos blush2.gif

buciau sonus patamsines, kad tikkrintanti sviesa sviestu i tam tikra taska.
Atsakyti
toro, tavo nuotaika dabar tokia kokia yra, man perkrauta
Atsakyti
chebryte, vėl apsileidot. pasirašykit po savo foto jau įvykusiuose ND g.gif o tai vėl pusės nėra.... doh.gif
Papildyta:
atradau eduardo puslapį kur į blogą rašo. jis mūsų nuorodą pas save įsidėjo. gal reiktų ir jo pas mus įsidėt solidarumo tikslais g.gif ale, kad nelabai mums ten viskas į temą g.gif kai kas tinka, bet.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 25 sausio 2008 - 17:45
QUOTE(Sansara @ 2008 01 25, 17:38)
atradau eduardo puslapį kur į blogą rašo. jis mūsų nuorodą pas save įsidėjo. gal reiktų ir jo pas mus įsidėt solidarumo tikslais  g.gif

Sansara, aš esu įdėjus jo nuorodą (na gal ne visai vietoj). beje jis man elektroniniame raše, kad mes galime savo bloge naudotis informacija iš jo pls, nurodydami šaltini.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 25, 17:38)
chebryte, vėl apsileidot. pasirašykit po savo foto jau įvykusiuose ND  g.gif o tai vėl pusės nėra....  doh.gif

Pasitaisiau blush2.gif

O si tema...pritarsiu kai kuriems naujokams, per sunki blush2.gif Paziurekim i dalyvaujanciu skaiciu...
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 25, 17:46)
Sansara, aš esu įdėjus jo nuorodą (na gal ne visai vietoj). beje jis man elektroniniame raše, kad mes galime savo bloge naudotis informacija iš jo pls, nurodydami šaltini.

aišššku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2008 01 25, 14:42)
Puslapiui paivairinti, idedu ir as nuotraukele:

Laukiu kritikos blush2.gif

Labai norisi prieiti arčiau. Tamsios sienos ir kolonos labai neinformatyvios, o veiksmas vyksta ten toliau, kur krenta spindulys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 25 sausio 2008 - 19:07
QUOTE(sillwio)
Kirpciau desine be gailescio. Nera ten nieko (is kart uz maluno), o demesi blasko ir kompozicija griauna. Pabandyk kirpt is karto uz maluno iki kvadrato. Pamatysi, atsiras stabilumas nuotraukoj.

Pabandžiau kirpt, bet nepatiko. Vaizdas gal ir susibalansuoja kiek, bet prarandu debesis,
o jie man labai patinka.

QUOTE(peppi)
toro, malunas vertas fotografavimo, dangus irgi patiko bet kliuna ne iki galo aiskus takelis ir krumai uzstoja maluna...jei imanoma meginciau vel fotografuoti tik gal is kitos vietos mirksiukas.gif

Dangus ir man patinka šioje foto, takelis minkštas, nes fokusavau i malūną ( be to pavakarė buvo, dangus niaukstėsi, o fotografavau be štatyvo, išlaikymas per ilgas).
Perfotografuoti įmanoma, netoli jis yra 50km nuo mano gimtojo miesto, vasarą gal būt palėksiu rimčiau apsiginklavęs smile.gif

QUOTE(de Nada)
As gal irgi siulyciau kaip Peppi - paieskoti kito kampo - man noretusi kiek i kaire paeiti, kad nebutu tu krumu apatiniam desianiam kampe g.gif

yra ir kitų kampų mirksiukas.gif
O tavo "Sekmadienis", per tamsus man, norėčiau matyt ne tik šviesos srautą, bet ir aplinkos kiek daugiau.

QUOTE(Puriena6)
toro, o man tavasis peizažas ganėtinai sunkus. Daugoka spalvų, formų..

Sutinku, sunkokas.

QUOTE(Gaziulka)
toro, tavo nuotaika dabar tokia kokia yra, man perkrauta

Jūs su Puriena6 panašiai apie tą patį kalbate, taigi sutinku ir su tavimi smile.gif

Ačiū visiems už pastebėjimus, persigalvojau į kūdrą nedėsiu. Gal kada ateitį, kai perfotografuosiu smile.gif

Įdedu dar porą to paties malūno kadrų. Papasakokit ką nors ir apie juos, nors man pačiam tas kurį jau aptarėm geriausias iš jų pasirodė.

user posted image

user posted image
Dėl juodai balto labai neburnokit kreivas vertimas čia blush2.gif
Beje gal kas patartumėt kaip 900x600 nuotraukas suspausti iki 150kb neprarandant kokybės. Man tas nesekas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toro: 25 sausio 2008 - 19:53
QUOTE(toro @ 2008 01 25, 19:50)

o kur randasi sita vieta? nerealu,kaip ne Lietuvoj blush2.gif
Atsakyti