Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Degute, paskutėine man labiausiai patinka 4u.gif Dėl pirmo kadro kompozicijos tau jau visi parašė, iš kadrų su gulbėm man jis buvie mieliausias, tik va su kompozicija vos vos minusėlis..

Dar kartą info:

Šiandien 17val vokiečių g-vės Pizza Jazz arbatėlė. Junkitės kas galit 4u.gif
Atsakyti
andriuška, iš tavo foto pirmoji tik žiūrisi, ar dėl to, kad standartinis rakursas fotoapratams, ar dėl to, kad antroje visai dingsta stiklai iš matymo lauko.jie neblizga viliojančiai... ryškumo trūksta blizgiom dalim, jos tokios neskaidrios ir atrodo išplauna vaizdą. ar tai apšvietimo ar nuotraukos fokusavimo problema - nežinau

degute,puiki serija. nežinau net kuri patiko labiausiai. ši paskutinė labai įdomi.

sillwio seriją spėjau akimis permesti. ne mano skonio, nes ir nesidažau aš tongue.gif bet čia ne fotografo problema. kokybė gera, o jei ir tikslo tokio siekei, tai puiku.

o daugiau foto neprisimenu ar jų tiesiog nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 25, 09:49)
Šiandien 17val vokiečių g-vės Pizza Jazz arbatėlė. Junkitės kas galit 4u.gif

stengsiuosi nevėluot, bet maža kas... bet tikrai ateisiu ax.gif ir fotiką net pasiėmiau iš namų biggrin.gif

a kur eit į 1 ar 2 aukštą? blush2.gif

Sansara, gal pagaliau pasimatysim šį kartą? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 25 sausio 2008 - 10:56
QUOTE(bite maja @ 2008 01 25, 11:56)
stengsiuosi nevėluot, bet maža kas... bet tikrai ateisiu  ax.gif ir fotiką net pasiėmiau iš namų biggrin.gif

a kur eit į 1 ar 2 aukštą?  blush2.gif

Sansara, gal pagaliau pasimatysim šį kartą?  biggrin.gif

II aukšte stalas užsakytas mano vardu (Emilijos vardu)

Sansara gal pavyks tikrai šį kartą susitikt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 25, 10:56)
Sansara, gal pagaliau pasimatysim šį kartą?  biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 25, 11:03)
Sansara gal pavyks tikrai šį kartą susitikt 4u.gif

netinkamas man laikas. MB grįžta tik po 18 val. o su vaiku, kai jį ribotai dabar galiu kilnot ir nešiot, vienas kariavimas būtų...doh.gif tai žiauriai susivėlinčiau, jei vyro laukčiau, o ir nuotaika ne mytinė paskutinėm dienom blush2.gif
Atsakyti
Ketinu kelti šią foto į "kūdrą". Ką manote? Gal kas blogai, gal ką pataisyt ? Patarkite prašau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 01 25, 11:55)
Ketinu kelti šią foto į "kūdrą". Ką manote? Gal kas blogai, gal ką pataisyt ? Patarkite prašau smile.gif

Kirpciau desine be gailescio. Nera ten nieko (is kart uz maluno), o demesi blasko ir kompozicija griauna. Pabandyk kirpt is karto uz maluno iki kvadrato. Pamatysi, atsiras stabilumas nuotraukoj.
Atsakyti
sveiki,

toro sutinku su sillwio.. aš ir kirpčiau dešinę..

kažkoks fotografijų štilius temoj smile.gif

peržiūrėjau fotokūrdos dienos geriausias.. toks įspūdis, kad jei tik foto su apnuogintom smarkiai kūno dalim, tai ji būtinai bus geriausiose .. sakau gal jau susenau g.gif , gal kokia rūškana bobelka daraus, kad man visai ne visos jos prie dūšios g.gif smile.gif
Atsakyti
toro, malunas vertas fotografavimo, dangus irgi patiko bet kliuna ne iki galo aiskus takelis ir krumai uzstoja maluna...jei imanoma meginciau vel fotografuoti tik gal is kitos vietos mirksiukas.gif
Atsakyti
As gal irgi siulyciau kaip Peppi - paieskoti kito kampo - man noretusi kiek i kaire paeiti, kad nebutu tu krumu apatiniam desianiam kampe g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 25, 12:41)
peržiūrėjau fotokūrdos dienos geriausias.. toks įspūdis, kad jei tik foto su apnuogintom smarkiai kūno dalim, tai ji būtinai bus geriausiose ..

juk nuogas kunas yra grazu.. Reikia ir man autoportreta nude imesti biggrin.gif biggrin.gif trejetais uzmetytu smile.gif nejuokaukim gal taip skaudziai.
Atsakyti
Puslapiui paivairinti, idedu ir as nuotraukele:

user posted image

Laukiu kritikos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 25 sausio 2008 - 14:42