Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(DI @ 2008 01 21, 08:28)
as kazkodel manau, kad nefotogenisku nera smile.gif visus zmones, o ypac tokias simpatulkas ir linksmulkas kaip tu, fotografuoti jauciu butu vienas malonumas  4u.gif

fotografuojantiems gal ir linksma būtų, bet man į save žiūrėt - nežinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 21, 09:32)
fotografuojantiems gal ir linksma būtų, bet man į save žiūrėt - nežinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

smile.gif abi mano seses mane, kad yra nefotogeniskos, kol abiems nesurengiau fotosesijos. Tai dabar dziaugiasi nuotraukomis smile.gif tongue.gif Tiesa, sake, kad as labai griežta fotografe lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2008 01 21, 08:35)
smile.gif abi mano seses mane, kad yra nefotogeniskos, kol abiems nesurengiau fotosesijos. Tai dabar dziaugiasi nuotraukomis smile.gif tongue.gif Tiesa, sake, kad as labai griežta fotografe  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai gal man pas Tave reik į fotosesiją atvykti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 21, 09:38)
tai gal man pas Tave reik į fotosesiją atvykti? smile.gif
as visai ne pries smile.gif noreciau tave pafotografuoti bigsmile.gif galim kuria diena ir susitarti smile.gif tik man apsvietimu reiketu pasirupinti g.gif

p.s. ismeginau savo senuciuka zorki 10. oi linksma buvo perziureti isryskinta juostele blink.gif puses kadtu is vis ner. matyt juostele uzstrigo. tie kurie yra, tai issilieje. Maniau, kad tas ratukas kur atstumams reguliuoti iki fotografuojamo objekto, tai cia tikdel akiu lotuliukas.gif nereguliavau jo is vis. O ir arciausiai su situo objektyvu galiu fotografuoti tik is 1,5 metro. Bet vis tiek issirinkau kelias nuotraukas maziausiai issiliejusias ir pasigaminau. Vakare pameginsiu atskanuoti ir ikelti jums parodyti. pasakysit ar jauciasi skirtumas kad tai ne skaitmeninis kadras.
p.s. bet vis gi..... brangus tai malonumas

p.s. pamaniau, kad labai geras mokymasis turetu buti fotografuoti vieniems kitus. Juk tai nelengva, manau jau po vienos fotosesijos daug ko ismoktumem smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 21 sausio 2008 - 09:02
QUOTE(DI @ 2008 01 21, 08:55)
as visai ne pries smile.gif noreciau tave pafotografuoti  galim kuria diena ir susitarti  tik man apsvietimu reiketu pasirupinti

p.s. ismeginau savo senuciuka zorki 10. oi linksma buvo perziureti isryskinta juostele    puses kadtu is vis ner. matyt juostele uzstrigo. tie kurie yra, tai issilieje. Maniau, kad tas ratukas kur atstumams reguliuoti iki fotografuojamo objekto, tai cia tikdel akiu  lotuliukas.gif  nereguliavau jo is vis.  O ir arciausiai su situo objektyvu galiu fotografuoti tik is 1,5 metro. Bet vis tiek issirinkau kelias nuotraukas maziausiai issiliejusias ir pasigaminau. Vakare pameginsiu atskanuoti ir ikelti jums parodyti. pasakysit ar jauciasi skirtumas kad tai ne skaitmeninis kadras.
p.s. bet vis gi..... brangus  tai malonumas

p.s. pamaniau, kad labai geras mokymasis turetu buti fotografuoti vieniems kitus. Juk tai nelengva, manau jau po vienos fotosesijos daug ko ismoktumem

tikrai norėčiau pabandyti ir pažiūrėti, ar sugebėsi iš manęs padaryti gaaaziąąą? biggrin.gif biggrin.gif
gal Tu savaitgalį laisvesnė? biggrin.gif būtų natūralios šviesos.. g.gif ar Tu nori studijinį pabandyti? nors, kaip nori. aš galiu ir noriu wink.gif

aš šiandien irgi nešiu ryškinti savo pirmąją juostą. nesitikiu nieko iš jos, bet labai smalsu..biggrin.gif o dar kažkada artimiausiu metu gausiu iš tėčio zorki kažkurį ir kiev 10 biggrin.gif tai bus namie krūva fotkių, nežinosiu, kurio imtis..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 21, 09:32)

nu ot kokia, cirkininkė biggrin.gif

QUOTE(DI @ 2008 01 21, 09:55)
p.s. pamaniau, kad labai geras mokymasis turetu buti fotografuoti vieniems kitus. Juk tai nelengva, manau jau po vienos fotosesijos daug ko ismoktumem smile.gif

liuks čia jūs sugalvojot thumbup.gif o iš sayonaros, manau, labai bus nesudėtinga gražuolę padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
man reikia nesijuokti, tada pusė bieso bus biggrin.gif
bet nesijuokti ir yra sunkiausia biggrin.gif
Atsakyti
jėėėė, kūdroje gavau pirmą brūūūkšnį..biggrin.gif biggrin.gif
nu dabar trioškes dėliosiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (juokauju doh.gif )
Atsakyti
Labas 4u.gif

Man slaptažodžio prašome nesiųsti, aš jį atspėjau biggrin.gif Smagios nuotraukos iš meet'o thumbup.gif Šaunuolės, kad nepatingėjot susimatyti. Bet va, Manto tai aš nežinau g.gif Tiesiog nepamenu. Gal nedažnai užsuka pas mus.

Anasko, tavo nuotraukoje, mano manymu, nuklydęs fokusas nėra taip jau blogai, kaip nukirpta galvytės dalis. Per daug nukadravai. Oi, aš dar irgi mokausi ir mokausi teisingai portretus kadruoti.

Papildyta:
Kūdroje užmačiau be galo gražų valandos auto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 21 sausio 2008 - 10:05
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 21, 11:05)
Labas 4u.gif

Man slaptažodžio prašome nesiųsti, aš jį atspėjau biggrin.gif  Smagios nuotraukos iš meet'o thumbup.gif  Šaunuolės, kad nepatingėjot susimatyti. Bet va, Manto tai aš nežinau g.gif Tiesiog nepamenu. Gal nedažnai užsuka pas mus.

Anasko, tavo nuotraukoje, mano manymu, nuklydęs fokusas nėra taip jau blogai, kaip nukirpta galvytės dalis. Per daug nukadravai. Oi, aš dar irgi mokausi ir mokausi teisingai portretus kadruoti.

Papildyta:
Kūdroje užmačiau be galo gražų valandos auto wub.gif

o kaip valanda kudroje vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2008 01 21, 10:15)
o kaip valanda kudroje vadinasi?

K.M.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 21, 09:55)
jėėėė, kūdroje gavau pirmą brūūūkšnį..biggrin.gif biggrin.gif
nu dabar trioškes dėliosiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (juokauju  doh.gif )

man irgi gali uždėti, laukiu, skolingas neliksiu smile.gif
Atsakyti