rytoj už bausmę visi po foto.. bent po vieną minimum..
Labanakt ..
Wow, kokios pas jumi diskusijos verda!
Na o aš visiškai pritariu Pupeliukui, kad skaitmeninės technologijos ir juostiniai fotoaparatai yra du skirtingi metodai..Kažkam labiau patinka viena, kažkam kitam labiau prie širdies antra
Asmeniškai man labiau patinka juosta, bet ne dėl to, kad tai kažkokia mada, kultas ar religija..
Visų pirma man patinka juostos grūdas, o skaitmeninis triukšmas ne labai prie širdies , antra - spalvos ( skirtingos juostos, skirtingi atspalviai..skaidrė, cross process, profesionalios spalvotos juostos ir pan.), nespalvota fotografija , tai, kad kai turi 36 kadrus, labiau stengiesi, tai, kad atsiveria visiškai kitokios galimybės, kai yra mažai šviesos, mano olympusiuko metalinis korpusas ir t.t.
O skaitmeninį aparatą aš irgi turiu, bet su juo nemoku išgauti to, kas gaunasi su juosta, gal aš tiesiog nenoriu su juo susidraugauti, nes jau turiu savo mylimą olympus
Manyčiau, kad mano išvada būtų, kad svarbiausia ne tai, kuo fotografuoji, o tai, ar tau tai teikia malonumą ir ar jauties patenkintas rezultatu
Na o aš visiškai pritariu Pupeliukui, kad skaitmeninės technologijos ir juostiniai fotoaparatai yra du skirtingi metodai..Kažkam labiau patinka viena, kažkam kitam labiau prie širdies antra
Asmeniškai man labiau patinka juosta, bet ne dėl to, kad tai kažkokia mada, kultas ar religija..
Visų pirma man patinka juostos grūdas, o skaitmeninis triukšmas ne labai prie širdies , antra - spalvos ( skirtingos juostos, skirtingi atspalviai..skaidrė, cross process, profesionalios spalvotos juostos ir pan.), nespalvota fotografija , tai, kad kai turi 36 kadrus, labiau stengiesi, tai, kad atsiveria visiškai kitokios galimybės, kai yra mažai šviesos, mano olympusiuko metalinis korpusas ir t.t.
O skaitmeninį aparatą aš irgi turiu, bet su juo nemoku išgauti to, kas gaunasi su juosta, gal aš tiesiog nenoriu su juo susidraugauti, nes jau turiu savo mylimą olympus
Manyčiau, kad mano išvada būtų, kad svarbiausia ne tai, kuo fotografuoji, o tai, ar tau tai teikia malonumą ir ar jauties patenkintas rezultatu
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 24, 00:25)
jou, pilnatis, atsikračiau baliaus nuotraukų, belieka sulaukti gražaus ryto.
Getter, nemesiu nuotraukų, neturiu ką mesti, dabar bandysiu brandinti kokią idėją ir po mėnesio parodysiu gal kažką.
Getter, nemesiu nuotraukų, neturiu ką mesti, dabar bandysiu brandinti kokią idėją ir po mėnesio parodysiu gal kažką.
Niu kad neturi ką mest tai prašau kritikos. Kas čia negerai?
Opa man prima labai labai o antra man per geltona
O gal taip geriau? mažiau dėmesį blaško tie stulpai?
getter, as irgi nelabai matau prasmes cia ka nors taisyt. nerysku tai visu pirma, tas sakas taip ir norisi praskirt ir tuos aptverimus pastumt kur. galvoju, kad tokia kompozicija is esmes galetu padet sukurti gili, bet kzk cia beveik nepadeda. taip pat kadras kiek nukrites i kaire, bent jau man, norisi kzk kompa net pasukt. cia gal del to takelio tas efektas susidaro
QUOTE(Opa @ 2008 01 24, 00:48)
Getter, man ziauriai truksta ryskumo, ir siaip akys blaskosi ieskodamos uz ko uzsikabinti ir vis neranda... Ir tie medziai cia taip viska uzgozia, net nezinau...
dar pabandžiau išspaust kažką
kaip dabar?
Graziulka suprantu kad čia toks nereikšmingas kadras ale man idėja jo patiko tas kalnas proskynoje... o ir šiaip prablaškyt čia visus norėjosi
gal dar kadravimas kitos geriau žiūrėtūsi?
Oho...siandien DAUG praziopsojau Skaiciau skaiciau...hm..getter kiek supratau visa smaguma pratryne, ir nieko nesupratau
O siaip sillwio noreciau ir as fotosesija pamatyti...neber tavo galerijoj
toro, sakai mano skaitmeniniai kadrai tau labiau patinka Nu taigis siuos juostinius kuriuos dabar matei fotkinau pries 6 metus. O kas yra diafragma ir islaikymas tik prie metus suzinojau... Anksciau, kad ir turejau juostini veidrodini, fotkinau ka maciau, tiesiog intuicijos vedama...turbut net nezinojau, kad objektyvas mano nusiima
Fotografuoju ir dabar i juosta truputi.....
Beje, ka norit ta sakykit, man juosta kaip saldainis vaikui As lygiai kaip ir pupeliukas ir sayonora stengiuosi, kad tai butu kokybiski, ryskus kadrai. O su nuplaukusoiu fokusu fotkes manes nezavi ar tai butu juosta, ar skaitmena
Kaip sau norit matau skirtuma kokybiskam juostiniam kadre ir skaitmenoj. Bet irgi kaip ir kitos mano minciu salininkes nezadu niekad padeti skatimenos i stalciu
Pease
toro, sakai mano skaitmeniniai kadrai tau labiau patinka Nu taigis siuos juostinius kuriuos dabar matei fotkinau pries 6 metus. O kas yra diafragma ir islaikymas tik prie metus suzinojau... Anksciau, kad ir turejau juostini veidrodini, fotkinau ka maciau, tiesiog intuicijos vedama...turbut net nezinojau, kad objektyvas mano nusiima
Fotografuoju ir dabar i juosta truputi.....
Beje, ka norit ta sakykit, man juosta kaip saldainis vaikui As lygiai kaip ir pupeliukas ir sayonora stengiuosi, kad tai butu kokybiski, ryskus kadrai. O su nuplaukusoiu fokusu fotkes manes nezavi ar tai butu juosta, ar skaitmena
Kaip sau norit matau skirtuma kokybiskam juostiniam kadre ir skaitmenoj. Bet irgi kaip ir kitos mano minciu salininkes nezadu niekad padeti skatimenos i stalciu
Pease
sveiki,
Californijos mergaite,ne tu viena ce tiek praziopsojai..mes kaip dvi naktines plastakes yskridom kai visi sumigo..welniava..Kaip visada pro sona..Net silwio galerija aplaksciau is visu pusiu ir nieko neradau..Pagal aprasymus turejo but ydomu..
tiesa,Ca_girl,jau kokia geda man...kazkaip tavo mazyyylis man toooks diiidelis pasirode...o pasirodo tik metais uz manaji vyresnis!! persiprasau labai...
taves paskatinta[matau paleidai dar viena"is virsaus"uzkrata,nes daugeja portretu is virsaus]pabandziau ir as..Savo apsizliumbavojusi gaudziau..Bet pas mane tiek mazai sviesos,kad bijau,kad radus stipresni kampeli sviesos is laimes persvieciau...Ar labai?... ir niekaip neistraukiu is tos sviesos,o betraukiant sugalvoju,kad man taip dar graziau..
Gal,kas visgi zino,kaip istraukt is tos sviesos?nes mano bandymai nuejo veltui..
Tiesa,Opa [modeliuko akiu dailumo nekomentuosiu],tik parasysiu,kad pirmoje nepatinka is virsaus apsvietimas,kuris atsispindi galvyteje,o antroje norisi ziureti y tas nuostabias akytes,taciau tas seselis kreipia zvilgsni butent y save..
getter,kadrai nekabino..tiesiog.Shuvis.pavadinciau.
pas mane irgi pilnatis.Nesifotografuoja..ir mintys nelenda..O tema isties sunki,o jei uzeinu y namu darbus prarandu vilti,sugalvot kazka geriau
Californijos mergaite,ne tu viena ce tiek praziopsojai..mes kaip dvi naktines plastakes yskridom kai visi sumigo..welniava..Kaip visada pro sona..Net silwio galerija aplaksciau is visu pusiu ir nieko neradau..Pagal aprasymus turejo but ydomu..
tiesa,Ca_girl,jau kokia geda man...kazkaip tavo mazyyylis man toooks diiidelis pasirode...o pasirodo tik metais uz manaji vyresnis!! persiprasau labai...
taves paskatinta[matau paleidai dar viena"is virsaus"uzkrata,nes daugeja portretu is virsaus]pabandziau ir as..Savo apsizliumbavojusi gaudziau..Bet pas mane tiek mazai sviesos,kad bijau,kad radus stipresni kampeli sviesos is laimes persvieciau...Ar labai?... ir niekaip neistraukiu is tos sviesos,o betraukiant sugalvoju,kad man taip dar graziau..
Gal,kas visgi zino,kaip istraukt is tos sviesos?nes mano bandymai nuejo veltui..
Tiesa,Opa [modeliuko akiu dailumo nekomentuosiu],tik parasysiu,kad pirmoje nepatinka is virsaus apsvietimas,kuris atsispindi galvyteje,o antroje norisi ziureti y tas nuostabias akytes,taciau tas seselis kreipia zvilgsni butent y save..
getter,kadrai nekabino..tiesiog.Shuvis.pavadinciau.
pas mane irgi pilnatis.Nesifotografuoja..ir mintys nelenda..O tema isties sunki,o jei uzeinu y namu darbus prarandu vilti,sugalvot kazka geriau
QUOTE(Opa @ 2008 01 24, 01:28)
Vajei, kiek "komentaru" siandien.
Ikeliu 2 nuotraukas kritikai. Prasau nuomones visu - vyruku irgi, nesvarbu kad cia mano vaikis - juk modeliu nekritikuojam
"Alio?"
"Maudynes"
Ikeliu 2 nuotraukas kritikai. Prasau nuomones visu - vyruku irgi, nesvarbu kad cia mano vaikis - juk modeliu nekritikuojam
"Alio?"
"Maudynes"
Man pirma labai gerai pagauta, bet va spalvos - nekas. reik taisytis...
QUOTE(dejavu @ 2008 01 23, 19:40)
kritikuoti jau bijau (o gal jau daugumai taip, nes kritikos vis mažėja). Visai nenoriu įžeisti kieno nors jausmų, būti klaidingai suprasta ir pan. Ypač po keletos jautrių suregavimų į mano pastebėjimus.
man kartais ir baisoka. tai kažkaip toną sušvelninu. būna, kad visi giria, giria darbą, o aš visai nematau to gražumo
o dabar iš viso nebenoriu jokių darbų komentuot, tik paprasčiausiai plepėt
QUOTE(sillwio @ 2008 01 23, 21:11)
Kad tuščiai nepliurpt, prašau užmest akį į mano galeriją ir tart keletą žodžių apie naują albumą "Tomas ir Laura". Fotosesija namuose su viena blykste, nikon d50 ir nuostabiuoju sigma 18-55 už 20 litų
kiek suprantu ištrynei viską. labai gaila.
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2008 01 23, 15:54)
tu gi megsti pasivaikscioti
tai kada traukiam pasitrainiot po miestą? į stotį nelabai norėč, bet po senamiestį su malonumu
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 24, 01:49)
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 24, 06:00)
QUOTE(bite maja @ 2008 01 24, 08:20)
kiek suprantu ištrynei viską. labai gaila.
Istryniau. Savaitgali turejau nuostabaus grozio moters ir jos seimos sesija. Nuotraukas siekiau padaryti glamour ir man pavyko. Vakar imeciau parodyt ir paprasiau komentaru. Deja, del niekuo nepagristu asmeninio pobudzio izeidimu modeliui, turejau nuotraukas isimt. Kaip fotografas atsakau uz tai ir toleruoti negalejau. Veliau, kada nors, gal ikelsiu atgal.
Opa, man ten viskas gerai butu, tik va seseliai nepatika. Pirmoje nuotraukoje visas veidas seselyje, o siena uz vaikiuko apsiviesta.. O antroje seselis po smakru, kaip seilinukas irgi nelabai...
Zuvialia, o ka tu nori padaryti su savo nuotrauka? Isdegusias vietas panaikinti? As tai galiu jei tik tu leisi
Zuvialia, o ka tu nori padaryti su savo nuotrauka? Isdegusias vietas panaikinti? As tai galiu jei tik tu leisi