Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Anasko @ 2008 01 23, 23:56)
drinks_cheers.gif Bet jauciu mes tempsim atgal toli pazengusius unsure.gif tiesiog tai normalu, vieni kelio pradzioje kiti jau ruosia isleistuviu baliuka smile.gif

Taigi tie kas skaito jau aukštą lygį pasiekę, kad fotkintų abstrakčius dalykus, gali dalyvaut daugybėj konkursų, juk yra manau inete tokių konkursų. Aišku juk niekas ir čia nedraudžia sudalyvaut kokiam paprastesniam ND. Kaip, ar ne nugrybavau?
Atsakyti
Psio užmaskuota viskas biggrin.gif Pas mus gražu ir mes geriečiai photo.gif
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 23, 22:36)
Oi kaip pavojinga su tais naudotais.. Aš nerizikuočiau del kelių šimtų litų ir tau nepatariu. O skirtumas koks? manu kad nuotraukų formatas greičiausiai. Rinkis pagal savo poreikį, o kokybę jie duos tikrai gerą bet kuris modelis. Linkiu gero pirkinio nestuke.gif

Niu gal tu ir teisus g.gif
O tokio nestuke.gif pirkinio laaaaabai norėčiau lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 24, 00:03)
Psio užmaskuota viskas  biggrin.gif  Pas mus gražu ir mes geriečiai photo.gif

Niu gal tu ir teisus  g.gif 
O tokio  nestuke.gif  pirkinio laaaaabai norėčiau  lotuliukas.gif  4u.gif

Na dėl to nestuke.gif Tai ką veikia tavo vyrukas, kai pirmagimis užmiega? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 23, 23:03)

the big brother is watching you biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 23, 23:03)

Niu gal tu ir teisus  g.gif 
O tokio  nestuke.gif  pirkinio laaaaabai norėčiau  lotuliukas.gif  4u.gif

aha, as irgi ant sitos vietos nestuke.gif kzk sutrikau biski g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 23, 23:01)
Taigi tie kas skaito jau aukštą lygį pasiekę, kad fotkintų abstrakčius dalykus, gali dalyvaut daugybėj konkursų, juk yra manau inete tokių konkursų. Aišku juk niekas ir čia nedraudžia sudalyvaut kokiam paprastesniam ND. Kaip, ar ne nugrybavau?

Nenugrybavai, Žvėrie. Pritariu 100%. Kadangi mūsų gretas vis papildo nauji nariai, manau, kad reikėtų supaprastinti namų darbus. Temos turėtų būti konkretesnės ir gal labiau techninės, pvz. naktinė foto, makro ir t.t. Labiau pažengę manau mielai prisijungs su namų darbais. Kalbėsiu už save - aš svetimuose darbuose matydamas klaidas iš jų mokausi. Kai nėra galimybės fotografuoti kasdien, tai labai padeda.
Atsakyti
iš tiesų paprastesni ND padėtų timptelt mus, naujokus už ausų.. juolab, kad techninė foto pusė ypač aktuali paskutinėse mūsų diskusijose .. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 23, 23:06)
Na dėl to  nestuke.gif Tai ką veikia tavo vyrukas, kai pirmagimis užmiega? g.gif

tikriausiai ta pati ka irgi tu, kai tavo porele uzmiega tongue.gif

man tai dar kzk niezti pratesti "kritikos" tema - pagalvojau, kad stai sillwio is principo nekritikuoji vaiku nuotrauku, nes kritika autorius daznai priima kaip asmenini izeidima. Bet kai tau taip atsitiko, tai irgi susijautrinai. nesakau, kad cia labai korektiskai apie modeli buvo pasisakyta, bet nesakyk, kad ir pats neprisidejai prie sios temos (apie stilius ir t.t.) eskalavimo mirksiukas.gif o dabar konstruktyvesnis mano pamastymas ta pacia tema:

as kzk manau, kad zmoniu fotografavimas vis delto neatsiejamas nuo paciu zmoniu. ir sunku komentuoti vien technine puse, kad tik neduok dieve nieko nepaminetumem apie modeli. bet geroj foto, kazkaip ta forma ir turinys dera - pzv stilius modelis kicinis, tai atlikimas atliepia, vaikas mielai, tai ir nuotrauka minksta, isreikstas tas vaiko meilumas ir pan. man pvz avytess foto yra labai geras to pvz - kzk jau ta minejo, bet paziurekit, kaip zmogus tvarkosi su aplinka, interjeru, rubais... ka visa tai kiekvienoj nuotraukoj naturaliai savaime supuole taip stilingai, elegantiskai, atitinkant nuotraukos dvasia?? mano galva, portnertus/zmones fotografuojancio zmogaus viena is svarbiu uzduociu ir yra pasakyti/padeti zmogui pajausti, kas tinka sitam kadre, sitam sumanymui, ir moketi tai modeliui kzk neizeidzianciai pasakyt - pvz maziau bizuterijos (ar daugiua, jeigu toks sumanymas), vienspalviai rubai, be (ar su - na, kaip kam reikia) liemenuku.. kai kai ir apie bikini zonas reikia uzsimint - nelgu ka fotkini. nu zdz, prirasiau pati nebezinau, kaip uzbaigt doh.gif zdz, kartais ir paciame modelyje (ar tiksliau modelio/fotografavimo derinyje) matai kzk klaidu/taisytinu dalyku, tai visai sveika ir juos zinot. kad ir paprastas pvz - sako, modelio nosis kreiva - ka cia jau butinai netinkamas komentaras, modelio izeidimas, o gal klausimas nuotraukos autoriui, is kurio jis gali pasimokyt? jeigu jam irgi kreiva ir negrazu, kam fotografavo tokiu kampu, jeigu nekreiva, tai kaip cia ta sviesa krenta, kad is salies taip atrodo, ar norejo specialiai ta akcentuot ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 23, 23:10)
iš tiesų paprastesni ND padėtų timptelt mus, naujokus už ausų.. juolab, kad techninė foto pusė ypač aktuali paskutinėse mūsų diskusijose ..  unsure.gif

siaip jeigu yra poreikis, tai juk galima daryti ir pora ND konkursu is karto - pradedantiems ir pazengusiems, yra tos vietos internete nuotraukoms pakabint mirksiukas.gif nors is esmes as uz neissibarstyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 24, 00:28)
tikriausiai ta pati ka irgi tu, kai tavo porele uzmiega tongue.gif

Na tai šaunuolis, jei tą patį ką ir aš. Tada turėtum greit nestuke.gif ....
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 23, 23:32)
Na tai šaunuolis, jei tą patį ką ir aš. Tada turėtum greit  nestuke.gif ....

cia westa lyg pageidavo, ne as tongue.gif nors ir as nieko labai pries netureciau. greit dek nuotrauka, nes tuo Getter skirs po nuobauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 24, 00:36)
cia westa lyg pageidavo, ne as tongue.gif nors ir as nieko labai pries netureciau. greit dek nuotrauka, nes tuo Getter skirs po nuobauda biggrin.gif

Kam ir už ką nuobauda?
Atsakyti
uz spama mirksiukas.gif

nezinau, ar man jau susirupint ar dar ne - uzsakinejot kas nors realiai ka nors per ebay? Eina mano 50tukas is UK, 3-5d begyje turejo but pristatytas, sian 5 darbo dienos kaip ir praejo - preke vis dar "on it's way" g.gif isvis idomu, jie ja i rankas turi iteikt - o jeigu pvz nieko namuose nera tuo metu, kai atnesa? g.gif
Atsakyti