Oi žlibius aš, jau norėjau klaust kur ta tavo galerija
Lekiu pasidairyt.
QUOTE(sillwio @ 2008 01 23, 21:35)
nes man nepatinka moterys su natūralia bikini zona ir be makiažo
dabar galvoju kas man dar nesuėjo.. žiūrėjau kaip seriją.. iš tiesų dabar parašei kad bandei visaip... nu nekaltos šeimyninės foto iki hmm kaip čia nekalčiau išsireiškus ... pozų .. matyt dar ir todėl, kad toleruoju labiau natūralias bikini zonas nei perdėm nenatūralias, negalėjau objektyviai vertint
bet kuriuo atveju grįžęs į Lietuvą be darbo nebūtum .. Tavo pirmas bandymas lenkia ne vieną pakankamai bent KLP žinomų fotostudijų sesijas
Nu jo, jau su naturalia bikini zona , tai jau neeeee palaikau čia tave ir jau jei naturali, tai jau jokia bikini zona, greičiau gal kokia "rietūzų zona"...
QUOTE(westa @ 2008 01 23, 21:44)
dabar galvoju kas man dar nesuėjo.. žiūrėjau kaip seriją.. iš tiesų dabar parašei kad bandei visaip... nu nekaltos šeimyninės foto iki hmm kaip čia nekalčiau išsireiškus ... pozų .. matyt dar ir todėl, kad toleruoju labiau natūralias bikini zonas nei perdėm nenatūralias, negalėjau objektyviai vertint
bet kuriuo atveju grįžęs į Lietuvą be darbo nebūtum .. Tavo pirmas bandymas lenkia ne vieną pakankamai bent KLP žinomų fotostudijų sesijas
Sesija buvo taip ir užmanyta - ne vaikučių/mamyčių apsikabinimai, o kiek glamūrinė. Tskant, kad po 40 metų būtų ką prisimint
Pasirodysiu snobas, bet žinau, kad be darbo nelikčiau
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 23, 21:06)
Getter, o tu klausk, ką nori sužinoti Taip, tie Epsonai su 8 spalvom. Skirti būtent fotografijų spausdinimui, nuotraukos gaunasi nepalyginti geresnės kokybės. Popieriaus pasirinkimas irgi neribotas žiūrint koks Ilfordas buvo ten, bet man pabandžius labiau to pačio Epsono professional popierius labiau patiko. Nežinau ka daugiau papasakot...
Nius didžiausias klausimas AR APSIMOKA ? O tadu pvz kokia jo pačio kaina, kiek popierius jam kainuoja (kad ir tas epsoninis pro) ir jei reik keist kasete kokia kaina
QUOTE(sillwio @ 2008 01 23, 21:48)
Sesija buvo taip ir užmanyta - ne vaikučių/mamyčių apsikabinimai, o kiek glamūrinė. Tskant, kad po 40 metų būtų ką prisimint
šaunuolis .. ir mūsų temos vyrų akis pradžiuginai ir žmogai turės ką prisimint
gali ir ten gi tuom užsiimt.. tiesa va kaip su tom švedukių zonom, čia jau sunkiau...
Zveri,, matėm matėm
jaučiu S raidės reiktų kompo kampe
QUOTE(Getter @ 2008 01 23, 22:49)
Nius didžiausias klausimas AR APSIMOKA ? O tadu pvz kokia jo pačio kaina, kiek popierius jam kainuoja (kad ir tas epsoninis pro) ir jei reik keist kasete kokia kaina
Klausyk manęs: turiu namie šitą Epson stylus PHOTO R800 - Jis kainuoja , bent kai aš pirkau berods 1200 lt. popirius kurį aš perku Vilbroj, kainuoja 39,99 už 20 A4 formato lapų, o viena kasetė kainuoja priklausomai nuo spalvos nuo 49 iki 56 lt. kokybė aišku be žodžių - superinė, bet savikaina didelė Va.
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 23, 22:51)
šaunuolis .. ir mūsų temos vyrų akis pradžiuginai ir žmogai turės ką prisimint
gali ir ten gi tuom užsiimt.. tiesa va kaip su tom švedukių zonom, čia jau sunkiau...
Zveri,, matėm matėm
Zveri,, matėm matėm
Pala pala, Westule, kur jus ką matėt?
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 23, 21:59)
matėm jūsų prioritetus prieš natūralumą
ok baigiam offtopint .. ale va kaip sillwio fotosesija įkaitino temą
QUOTE(westa @ 2008 01 23, 21:51)
šaunuolis .. ir mūsų temos vyrų akis pradžiuginai
O moterų ne?
Palyginimas apie zonas buvo labiau perkeltine prasme. Išaukštinto natūralumo nevertinau ir nevertinsiu kaip privalumo. Aišku, viskam yra ribos
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 23, 22:00)
ale va kaip sillwio fotosesija įkaitino temą
Tikslas pasiektas
QUOTE(westa @ 2008 01 23, 23:00)
matėm jūsų prioritetus prieš natūralumą
Vis geriau negu bartis dėl juostinukų ir skaitmenos
QUOTE(sillwio @ 2008 01 23, 22:02)
toks gražus modelis moterims gali suveikt priešingai bet pats kažkada sakei - kas supras tą moterišką logiką
QUOTE(sillwio @ 2008 01 23, 21:35)
Natūralumo aš ir nesiekiau, nes man nepatinka moterys su natūralia bikini zona ir be makiažo
dar pamirsai pridurti, kad valgai vien McDonalde
sorry, ziauriai nepatiko sita fotosesija...
na ir pora kadru is siandienos trumpo pasivaiksciojimo pradedant temti
miegancios zemuoges
ir pora dziuvenu