QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 23, 18:27)
man... )
O šiaip jei jau komentuojat ir kritikuojat atvirai, tai labai prašau (Dejavu labai tavo kritikos trūksta ) komentuokit kiekvieną nuotrauką atskirai - bloga kompozicija, fokusas ant nosies ir dzin kad kadras juostinis, eik mokytis fotografuot, o šitas nuotraukas mesk į šiukšlių dėžę ar pan..
O šiaip jei jau komentuojat ir kritikuojat atvirai, tai labai prašau (Dejavu labai tavo kritikos trūksta ) komentuokit kiekvieną nuotrauką atskirai - bloga kompozicija, fokusas ant nosies ir dzin kad kadras juostinis, eik mokytis fotografuot, o šitas nuotraukas mesk į šiukšlių dėžę ar pan..
kritikuoti jau bijau (o gal jau daugumai taip, nes kritikos vis mažėja). Visai nenoriu įžeisti kieno nors jausmų, būti klaidingai suprasta ir pan. Ypač po keletos jautrių suregavimų į mano pastebėjimus.
Galiu daugiau komentuoti iš techninės pusės + patinka/nepatinka - dėl nuotraukos meniškumo nuomonės neturiu. Šioje vietoje esu "dvasios ubagė" (kaip mėgdavo mus vadinti viena buvusi mokytoja). Man pirmiausia patinka idealiai švarūs, "išlaižyti" darbai kaip kad pvz. Dave Nitsche ar mūsiškio sillwio. Desiree paminėjau ne dėl kvadratinio formato, o tai, kad jos juostinės foto taip pat dažniausiai idealios kokybės. Todėl na nelabai kaip man išeina komentuoti kitokių juostinių foto - tokių, kur ir ryškumas paplaukęs ir grūdas didelis išlenda. Tiesiog neturiu ką pasakyti...
Iš vis kalbą dėl juostinių pradėjau tik dėl to, kad kai kurie asmenys ją jau per daug išaukština, leisdami manyti, kad mes, skaitmenos gerbėjai, esame daaaug mažesnio lygio. Bet yra kaip yra, daugiau ta tema nebepasisakysiu