Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

ar galima ir man slaptažodžio wub.gif
Atsakyti
Gal galima ir man į jus paveizėti 4u.gif
Atsakyti
Na ką, baigėsi savaitgalio važinėjimai, baigėsi baliai festivaliai, atėjo laikas rodyti kažką.

Rundãle. Latvija.

Vertinkit, komentuokit. Ačiū.

ČIA
Atsakyti
Gal ir man slaptažodį kas atsiųstų 4u.gif bigsmile.gif

Mindoozai, patiko! o čia panoramas lipdei? ar platus kampas?
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 21, 00:11)
Mindoozai, patiko! o čia panoramas lipdei? ar platus kampas?

panoraminės, apie platų kampą svajoju.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 21, 01:24)
panoraminės, apie platų kampą svajoju.

gerai padirbėjai thumbup.gif

Tai nieks man slaptažodžio neduos? verysad.gif taip noriu pažiūrėti, kaip prabėgo susitikimas... blush2.gif
Atsakyti
sveiki... ir mes siandien po pasivazinejimu, pasisveciavimu ir pasivaiksciojimu...

bevaikstant aptikau JA... paniekinta ir palikta....
pagalvojau, gerai, kad cia tik lele....

user posted image

user posted image

user posted image

idejau tris, nes tiesiog apejau aplink ja.. ir palikau toliau guleti...
gavosi tarsi neserijine serija...

P.S.
kokius cia slaptazodzius dalinat????? ir as noriu.. dar neskaiciau, tad matyt kazka praleidau.... blush2.gif
Atsakyti

dar pabandziau j/b.... lyg daugiau dramatiskumo, maziau zaismingumo....
tik spalvu graziu gaila....

o kaip jums? blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveiki,
Aciu labai uz galimybe su jumis susipazinti virtualiai. kazkaip visas taip ir maciau,kaip kad ysivaizdavau pagal matytus auto. labai visos dailios ir ir rimtos fotografes pasirodet.

O vaikai,kokie fotografai!!Noriu pagirti fotografes,kad sesijai matosi stengetes.Ir tikrai yra,kur akims sustoti.

Noriu dar pagirti mantiora,kad uzbego susitikiman.maciau diena pries tai buvo uzbeges temon. as kai tokia ykyruole,tai raginau uzmacius jy kitoj temoj,pries kiek tai laiko prisijungt prie musu.Ale taip ir nesulaukiau.O jis matai...kaip tikras vyras>IS PASALU! hihihi.gif Bilekas berods panasiai is pasalu atbego susitikiman? biggrin.gif uch tie vyrai.Vistiek malaciai a?
Dar viena vyriski esu uzsnekinus,ale anas issisukineja,kad bais neturi laiko.takart Vilniun,kai ruosiaus pas jus jy irgi snekinau susitikiman..Pati gi tiotia ciocia esu tai vienu kartu norejau kuo daugiau zujkiu nusaut biggrin.gif

ajas,vis pamirstu uzuojauta pareikst.Didelis praradimas..Galiu tik ysivaizduot,kokios nuotaikos.Kai rasei,kad "isbraukit mane is sarasu" norejau parasyt,kad fotografija yra neisgydoma.karta uzsikretes negali sustot.Sekmes ieskant vaistu 4u.gif

vvvv, j/b variantas veikia!visos trys gerai ziuris.ziauru,ale kazkaip veikia.Spalvotose spalvos irgi ziuris,taciau nera to stipraus poveikio,kaip j/b.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 21 sausio 2008 - 04:03
labanakt.pries nueidama uzmaciau,kad valandiene su kitu kolega beveik tokiais paciais sutrumpinimais kudroj sudejo salia foto.Gerai pataiket abu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 21 sausio 2008 - 04:09
QUOTE(westa @ 2008 01 20, 22:48)
peržiūrėjau foto..  smile.gif inc man visai ne tokia pasirodė , kaip autoportrete  blush2.gif auto ji tokia griežta  smile.gif .. inc dukriukas kažkodėl vietomis panaši į avytess sesutę  smile.gif .. Sayonaros sūnutis  wub.gif .. tokias akis tik fotografuot.. Sayonaros šypsena  biggrin.gif .. tokia užkrečiama.. į jos foto žiūrėdama vis šypsojaus  smile.gif .. Opa visa ne tokią įsivaizdavau  cool.gif .. o  Bitemaja mano vyrui kažkodėl į mane panaši pasirodė  biggrin.gif ėjo pro šalį ir netyčiom užmatė bitutės foto su Nikonu.. sako - o kada tu čia spėjai sudalyvaut  smile.gif
Šaunuolės, kad susirinkot  drinks_cheers.gif

užmiršau dar .. Mariau  drinks_cheers.gif .. šaunuolis ir tu, kad fotografes pagerbei vyriška dvasia  smile.gif

aš kadangi tikrai nefotogeniška, tai man geriau kitus fotografuot..biggrin.gif
a tai paskui bežiūrėdami užsikrėsit ir Jūs mano šypsena ir tapsit nefotogeniški biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikuciai smile.gif kaip smagiai pasibuvot, kokios visos grazios, o vaikai kokie susidomeje fotografija bigsmile.gif super super super. Tikiuos kad savaites visury ir man pavyks prie jusu prisijungti bigsmile.gif

vvvvv, man nespalvotas variantas geriau ziurisi. nors tikrai gaila spalvu. Bet..... noreciau platesnio kampo. o dabar gaunasi, kad lele tiesiog ireminta nuotraukoje. noretursi patyti daugiau erdves, daugiau medzio ir visos aplinkos kur vargse lelyte pamesta guli sad.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 01 20, 21:09)
DI, ar gavai slaptažodį? g.gif aš iškart parašiau, ale kad Tu tyli..biggrin.gif

gavau gavau 4u.gif visiems aciu, tiesiog vakar perzvelgiau nuotraukas ir nepakomentavau smile.gif bet gi kaip smagiai Jus ten pasisedejot ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 01 21, 07:52)
aš kadangi tikrai nefotogeniška, tai man geriau kitus fotografuot..biggrin.gif
a tai paskui bežiūrėdami užsikrėsit ir Jūs mano šypsena ir tapsit nefotogeniški biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

as kazkodel manau, kad nefotogenisku nera smile.gif visus zmones, o ypac tokias simpatulkas ir linksmulkas kaip tu, fotografuoti jauciu butu vienas malonumas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 21 sausio 2008 - 08:26