ar galima ir man slaptažodžio
Gal galima ir man į jus paveizėti
Gal ir man slaptažodį kas atsiųstų
Mindoozai, patiko! o čia panoramas lipdei? ar platus kampas?
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 21, 00:11)
panoraminės, apie platų kampą svajoju.
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 21, 01:24)
panoraminės, apie platų kampą svajoju.
gerai padirbėjai
Tai nieks man slaptažodžio neduos? taip noriu pažiūrėti, kaip prabėgo susitikimas...
sveiki... ir mes siandien po pasivazinejimu, pasisveciavimu ir pasivaiksciojimu...
bevaikstant aptikau JA... paniekinta ir palikta....
pagalvojau, gerai, kad cia tik lele....
idejau tris, nes tiesiog apejau aplink ja.. ir palikau toliau guleti...
gavosi tarsi neserijine serija...
P.S.
kokius cia slaptazodzius dalinat????? ir as noriu.. dar neskaiciau, tad matyt kazka praleidau....
bevaikstant aptikau JA... paniekinta ir palikta....
pagalvojau, gerai, kad cia tik lele....
idejau tris, nes tiesiog apejau aplink ja.. ir palikau toliau guleti...
gavosi tarsi neserijine serija...
P.S.
kokius cia slaptazodzius dalinat????? ir as noriu.. dar neskaiciau, tad matyt kazka praleidau....
dar pabandziau j/b.... lyg daugiau dramatiskumo, maziau zaismingumo....
tik spalvu graziu gaila....
o kaip jums?
sveiki,
Aciu labai uz galimybe su jumis susipazinti virtualiai. kazkaip visas taip ir maciau,kaip kad ysivaizdavau pagal matytus auto. labai visos dailios ir ir rimtos fotografes pasirodet.
O vaikai,kokie fotografai!!Noriu pagirti fotografes,kad sesijai matosi stengetes.Ir tikrai yra,kur akims sustoti.
Noriu dar pagirti mantiora,kad uzbego susitikiman.maciau diena pries tai buvo uzbeges temon. as kai tokia ykyruole,tai raginau uzmacius jy kitoj temoj,pries kiek tai laiko prisijungt prie musu.Ale taip ir nesulaukiau.O jis matai...kaip tikras vyras>IS PASALU! Bilekas berods panasiai is pasalu atbego susitikiman? uch tie vyrai.Vistiek malaciai a?
Dar viena vyriski esu uzsnekinus,ale anas issisukineja,kad bais neturi laiko.takart Vilniun,kai ruosiaus pas jus jy irgi snekinau susitikiman..Pati gi tiotia ciocia esu tai vienu kartu norejau kuo daugiau zujkiu nusaut
ajas,vis pamirstu uzuojauta pareikst.Didelis praradimas..Galiu tik ysivaizduot,kokios nuotaikos.Kai rasei,kad "isbraukit mane is sarasu" norejau parasyt,kad fotografija yra neisgydoma.karta uzsikretes negali sustot.Sekmes ieskant vaistu
vvvv, j/b variantas veikia!visos trys gerai ziuris.ziauru,ale kazkaip veikia.Spalvotose spalvos irgi ziuris,taciau nera to stipraus poveikio,kaip j/b.
Aciu labai uz galimybe su jumis susipazinti virtualiai. kazkaip visas taip ir maciau,kaip kad ysivaizdavau pagal matytus auto. labai visos dailios ir ir rimtos fotografes pasirodet.
O vaikai,kokie fotografai!!Noriu pagirti fotografes,kad sesijai matosi stengetes.Ir tikrai yra,kur akims sustoti.
Noriu dar pagirti mantiora,kad uzbego susitikiman.maciau diena pries tai buvo uzbeges temon. as kai tokia ykyruole,tai raginau uzmacius jy kitoj temoj,pries kiek tai laiko prisijungt prie musu.Ale taip ir nesulaukiau.O jis matai...kaip tikras vyras>IS PASALU! Bilekas berods panasiai is pasalu atbego susitikiman? uch tie vyrai.Vistiek malaciai a?
Dar viena vyriski esu uzsnekinus,ale anas issisukineja,kad bais neturi laiko.takart Vilniun,kai ruosiaus pas jus jy irgi snekinau susitikiman..Pati gi tiotia ciocia esu tai vienu kartu norejau kuo daugiau zujkiu nusaut
ajas,vis pamirstu uzuojauta pareikst.Didelis praradimas..Galiu tik ysivaizduot,kokios nuotaikos.Kai rasei,kad "isbraukit mane is sarasu" norejau parasyt,kad fotografija yra neisgydoma.karta uzsikretes negali sustot.Sekmes ieskant vaistu
vvvv, j/b variantas veikia!visos trys gerai ziuris.ziauru,ale kazkaip veikia.Spalvotose spalvos irgi ziuris,taciau nera to stipraus poveikio,kaip j/b.
labanakt.pries nueidama uzmaciau,kad valandiene su kitu kolega beveik tokiais paciais sutrumpinimais kudroj sudejo salia foto.Gerai pataiket abu
QUOTE(westa @ 2008 01 20, 22:48)
peržiūrėjau foto.. inc man visai ne tokia pasirodė , kaip autoportrete auto ji tokia griežta .. inc dukriukas kažkodėl vietomis panaši į avytess sesutę .. Sayonaros sūnutis .. tokias akis tik fotografuot.. Sayonaros šypsena .. tokia užkrečiama.. į jos foto žiūrėdama vis šypsojaus .. Opa visa ne tokią įsivaizdavau .. o Bitemaja mano vyrui kažkodėl į mane panaši pasirodė ėjo pro šalį ir netyčiom užmatė bitutės foto su Nikonu.. sako - o kada tu čia spėjai sudalyvaut
Šaunuolės, kad susirinkot
užmiršau dar .. Mariau .. šaunuolis ir tu, kad fotografes pagerbei vyriška dvasia
Šaunuolės, kad susirinkot
užmiršau dar .. Mariau .. šaunuolis ir tu, kad fotografes pagerbei vyriška dvasia
aš kadangi tikrai nefotogeniška, tai man geriau kitus fotografuot..
a tai paskui bežiūrėdami užsikrėsit ir Jūs mano šypsena ir tapsit nefotogeniški
Sveikuciai kaip smagiai pasibuvot, kokios visos grazios, o vaikai kokie susidomeje fotografija super super super. Tikiuos kad savaites visury ir man pavyks prie jusu prisijungti
vvvvv, man nespalvotas variantas geriau ziurisi. nors tikrai gaila spalvu. Bet..... noreciau platesnio kampo. o dabar gaunasi, kad lele tiesiog ireminta nuotraukoje. noretursi patyti daugiau erdves, daugiau medzio ir visos aplinkos kur vargse lelyte pamesta guli
Papildyta:
gavau gavau visiems aciu, tiesiog vakar perzvelgiau nuotraukas ir nepakomentavau bet gi kaip smagiai Jus ten pasisedejot
Papildyta:
as kazkodel manau, kad nefotogenisku nera visus zmones, o ypac tokias simpatulkas ir linksmulkas kaip tu, fotografuoti jauciu butu vienas malonumas
vvvvv, man nespalvotas variantas geriau ziurisi. nors tikrai gaila spalvu. Bet..... noreciau platesnio kampo. o dabar gaunasi, kad lele tiesiog ireminta nuotraukoje. noretursi patyti daugiau erdves, daugiau medzio ir visos aplinkos kur vargse lelyte pamesta guli
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 01 20, 21:09)
DI, ar gavai slaptažodį? aš iškart parašiau, ale kad Tu tyli..
gavau gavau visiems aciu, tiesiog vakar perzvelgiau nuotraukas ir nepakomentavau bet gi kaip smagiai Jus ten pasisedejot
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 01 21, 07:52)
aš kadangi tikrai nefotogeniška, tai man geriau kitus fotografuot..
as kazkodel manau, kad nefotogenisku nera visus zmones, o ypac tokias simpatulkas ir linksmulkas kaip tu, fotografuoti jauciu butu vienas malonumas