Gaziulka, tavo nuotrauka šilta ir emocijos gerai pagautos, bet dešinioji nuotraukos pusė stipriai blaško dėmesį. Žvilgsnis nuo žmonių veda link lango, ieškodamas, to į ką žiūri nuotraukos herojai ir sustoja prie parketlenčių atremtų į balkono sieną, be to spigina balto daikto (turbūt šaldytuvo) kampas, patenkantis į kadrą.
Ką daryčiau aš jei man ši foto patiktų, bet trukdytų ką tik išvardinti dalykai ? :
1. Nieko (pats lengviausias variantas)
2. Nukirpčiau (lengvas variantas)
3. Perfotografuočiau kadrą iš panašaus kampo, prie tokių pat milimetrų ( prieš tai pakabinęs užuolaidas, jei tai įmanoma ir paslėpęs parketlentes). Taikyčiau nufotografuoti taip, kad lango rėmas būtų vertikalus, paskui PS sulipdyčiau. (nelengvas būdas, bet rezultatas geras būtų)
4. Padirbėčiau vien su PS. Rezultatas butų kažkas panašaus:
Eksperimentuočiau taip sakant
wyshnia, patiko man tavo fotosesija studijoj, kaip pirmam kartui tikrai neblogai. Tik man įdomu, čia jūs nuomojatės tas studijas, ar namudines įsirengiat?
californiagirl, man tavo skaitmeninės gražesnės negu juostinės
Bet kai pagalvoji, kad seniai darytos... Progresas matosi
Sansara, geras tas portretukas su 50-tuku darytas. Ryškumas spalvos viskas čiki.
andriuska, palietė aktualią temą iš techninės pusės front/back fokusas. Aš turiu tokią lentelę, šiam reikalui testuotis, jeigu kam reikia kreipkitės permesiu i e-mail'a. O tavo paaiškinimas, kodėl fotografuoji į juostą, toks užkrečiantis, o ir pavyzdžiuose (kad ir skanuotuose) matosi tas "oras" kaip tu sakai. Sakau gal ir man reiks pabandyt kada
latoya, smagus jūsų pasišokinėjimas, erdvės netrūksta virš galvytės.
Na, o dabar dėl juostos: patinka man juostos spalvos ir grūdas, ir pats gamybos procesas manau, kad patiktų. Juk tikrai turėtų būt smagu pasigaminti pačiam nuotrauką nuo pradžių iki galo. Ir pritariu
peppi, kad skaitmena mada, o juosta klasika (nors ne taip seniai, vien juosta ir buvo). Šiaip manau, kad kiekvienas
laikantis save, fotografu iš pagarbos fotografijai turėtų išfotografuot bent kelias juosteles ir savo rankomis pasigaminti bent vieną nuotrauką.