Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(DI @ 2008 01 23, 15:04)
Peppi, as galesiu tik kita savaite, sia jau viskas uzbukinta  blink.gif 
Man labiausiai prie sirdiens butu paklaidziojimas po senamiesti, ar net stoties rajona  g.gif

ok mirksiukas.gif susirasyssim per az mirksiukas.gif
reikes nusipirkti koki dujini balioneli pries einant i stoti lotuliukas.gif
siaip traukinukus smagu visai butu pafotkinti ax.gif
senamiestis irgi gerai...tikekimes, kad kita savaite atsils iki pliuso rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 23, 15:13)
senamiestis irgi gerai...tikekimes, kad kita savaite atsils iki pliuso rolleyes.gif

šiaip aš ir norėčiau prisijungt prie jūsų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2008 01 23, 15:06)
man irgi tai patinka iki tol, kol neprireikia eiti ryskinti, po to laukti kol pagamins. o po to skanuoti....
As pati jau kaip minejau, man asmeniskai tai desertas, o kadangi as ne sladkajeska, tai juostinuku naudosiuos retai  ax.gif  Paivairinimui

man irgi tai patinka kaip desertas.. seniai norėjau pabandyti. keli žmonės mane įkvėpė tai padaryti. džiaugiuosi, kad pabandžiau. manau, kad ne kartą bandysiu ir ateityje.
be to, niekur nesakiau, kad viskas - metu skaitmeną, ji yra blogis, negerai, tobula tik juosta wink.gif
galų gale,. kas būtų, jei visi vienodai mąstytų?
siūlau baigti šią temą, kol visai nesupriešino čia mūsų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 23, 16:12)
ekstrymo užsimanei?  lotuliukas.gif

ekstrymo gal ne biggrin.gif bet vakokiu geru ar net kompromituojanciu kadru stoties rajone pagaudyti butu thumbup.gif

QUOTE(peppi @ 2008 01 23, 16:13)

drinks_cheers.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 23, 16:14)
šiaip aš ir norėčiau prisijungt prie jūsų  ax.gif

drinks_cheers.gif na va jau tryse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 23, 15:13)

pasiimsit mane ir niekas nebus baisus biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Wyshnia, SAUNUOLE!!!! Kadangi esu tik syki fotografavusi prie studijinio apsvietimo, negaliu nieko kompetetingo parasyti smile.gif Gal tik, kad poroje nuotrauku matosi netolygus sviesos pasiskirstymas (vieni veidukai labai sviesus, o kiti naturalus).

Apie nostalgijas, juostas-ne juostas prasnekot. As ka tik nuverkiau posma. Mane susirado vienas zmogus, kurio daug metu nemaciau. Kazkada pries 14 metu gyvenau pas ta moteri, atlikinedama praktika Vokietoje (su ja buvau ir Mapplethorpe parodoje smile.gif )Ir ka tik gavau jos laiska, siusta mano tevams, kad ji manes iesko.

Del juostinuku esu kazkur viduryje tarp abieju nuomoniu. Pati ji imu i rankas retai, bet zinodama, ka su juo darysiu. Kad ir mano parodyta serija. J/B nuotraukoms jis nepakeiciamas. Bet dabar sergu spalvomis. Pradedantiesiems, visgi siulyciau skaitmena. Nes pigiau ir greciau galima mokytis, zaisti. Kad ir bandant suvokti, kas yra diafragma. Su skaitmena gali zaisti ir ziureti, o ir nieko nekainuoja. Kai technika ivaldoma, galima ir su juosta zaisti. (Cia mano nuomone, kuriai nebutina pritarti). Pati neesu menininke ir nesiruosiu ja tapti. Todel ir pleskinsiu savuoju skaitmeniniu.

Californiagirl, neturiu as skanerio juostoms. Kaimynas turi. Mastau, ar man ji pirkti, ar ne. Noriu ir objektyvo, todel svarstau logiskai, ko man labiau reikia.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 23, 15:14)
šiaip aš ir norėčiau prisijungt prie jūsų  ax.gif

drinks_cheers.gif tu gi megsti pasivaikscioti smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 23, 15:20)
pasiimsit mane ir niekas nebus baisus biggrin.gif

biggrin.gif apsauga
nu va ir bus jau visai drasu keliese smile.gif
Atsakyti
latoya, tau tikrai nereik 50tuko, tavo sigma labai gražiai piešia. jei mano kit'as taip pieštų, nebūčiau net galvojus apie 50tuką.
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2008 01 23, 16:02)
koks grozis latoya  wub.gif  wub.gif  wub.gif  man cia viskas super smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 23, 16:05)
latoya, man patinka labai labai spalvos.. 4u.gif o ir kadravimas tikrai nerėžiantis akies smile.gif

aciu bigsmile.gif siaip jau bijau ka nors cia deti nes vis velniu gaunu doh.gif biggrin.gif juokauju, gerai man ir velniai, bele nuomone...

QUOTE(Sansara @ 2008 01 23, 16:55)
latoya, tau tikrai nereik 50tuko, tavo sigma labai gražiai piešia. jei mano kit'as taip pieštų, nebūčiau net galvojus apie 50tuką.

nu zinok mane jau nervina ta diafragma atsidaro tik iki 2,8 , o kai prizuminu is vis iki 4 ir t.t. o man baisiai noris to astrumo ir gylio daugiau, jei ne paslaptis kiek kainavo?

o del juostiniu, tai man ir kkybe svarbi, ir kartais nelabai suprantu aikciojimu del spalvu, kurios visiskai nerealios ir nekokybiskos, ale juostinio noriu vistiek biggrin.gif vien tam kad idomu ir kitaip, o cia pyskinu pyskinu, o nieko gero, arba vienaskadras ias simto, o su juostiniu taupyciau...pasimegauciau...tik retkarciais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 23 sausio 2008 - 16:27
QUOTE(dejavu @ 2008 01 23, 15:47)
Na tik nereikia tokių pavyzdžių....
Pykit nepykit, bet tikrai nesuprantu tikslo daryti prastesnės kokybės ir brangesnes (bet juostinės!) nuotraukas (išimtis tik Desiree kvadratukai).

nu su skalbene tai palyginai pirštą su.... tai jei svarbus rezultatas koks skirtumas su kuo mylėtis? su vibratorium rezultatas visuomet garantuotas, pigu, saugu ir begalė kitų privalumų....
arba kam tapyti, jei galima atsiprintinti...., kam rašyti laiškus, jei meilas yra...kam sakyti kad kažkas yra blogai, jei neišmanai to ir nebandei?

o dėl to, kad mokytis reikia su skaitmena - tai kas be ko. jei iš skaitmenos 100 kadrų išeina 5, tai su juosta visai ne kas. vat kai tas santykis bus 80-90 proc. (turiu omenyje technine kokybę) tada jau ir juosta galima bandyti ir daug galvoti prie kompozicijos ir šviesos.

niekas nepyksta. prieš du metus aš apsiputojęs aiškinau pažįstamam (dirba operatoriumi LTV) apie visišką skaitmenos pergalę ir primatą prieš juostą. kad mano 300d yra progreso viršūnė, o jo tolimatė mamija iškasena kuriai vieta šiūkšlyne.dabar sutikęs atsiprašyčiau... dar kartą sakau, ne viskas sharpiniu ryškumu matuojama.

dėl back/front fokuso . j

ei jis toks didelis, kad trukdo, išeitis viena - servisas. justiruojamas body, todėl pritaikius prie vieno objektyvo gali išsiderinti bendravimas su kitu (objektyvu). tai geriau testuoti objektyvą prieš perkant. ypač antrinius brendus (sigmas, tokinas, tamronus ir pan.). ypač liga dažna pas sigma. tai priklauso dėl aparato ir objektyvo šnekėjimo kalbos (algoritmo). jei kiniečiai atspėja, kaip kalba 350 d su konkrečiu objektyvu, tai nereiškia, kad susišnekės 40d su tuo pačiu objektyvu. taip brendai saugosi nuo pigesnės produkcijos gamintojų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 23 sausio 2008 - 16:49
sayonara, po pirmu postu apie juosteles ir parašiau, šaunu, kad skyrelis tampa įvairiapusiškas. nebūtina visiems su skaitmena, nebūtina visiems su juostele, kuo daugiau įvairovės, tuo linksmiau. o čia ginčytis, tas pats, kad kas geriau Canon ar Nikon... vieni Canon išvadins greitu maistu, kiti Nikon atgyvena ir t.t. blush2.gif

o dėl andriuškos pasakymo apie greitą maistą. tikrai yra žmonių, kurie visą gyvenimą gamins šokoladą rankomis, ir net maišyklės automatinės nejungs. juos tas žavi, jie tiki tuo ką daro ir tiki, kad skonis toks, tik todėl, kad daro rankomis. (desiree viena iš jų)
čia su juosta kiek kitaip. atrodo rankomis, bet rankomis dauguma daro tik pirmą etapą (fotografuoja į juostą), o po to viską sumeta lygiai taip pat į elektrinį mikserį (viskas kitą laboratorijoj: ryškinimas , darymas foto, skanavimas juostos, po to nuotraukų skanavimas betkokiu skaneriu, kad čia parodyt ir t.t.t.t.t). ir gale gaunasi toks pats greitas maistas, tik tiek, kad vienas iš ingredientų gamintas namie. mirksiukas.gif

aš atsiprašau, jei ką įžeidžiau. tikrai nenorėjau ir dėl to gražiuosi 4u.gif duok dieve gražių kadrų darytų kaip tik norit, nors ir su skalbimo mašina, kad tik skyrelis mirgėtų įdomiais kadrais 4u.gif
Atsakyti
Latoya aciu uz pastabas 4u.gif rolleyes.gif Einu praktikuotis toliau, bet kaip man truksta sviesos doh.gif
Tavo portrete, viskas gerai 4u.gif Spalvos tikrai vietoje ir labai grazios 4u.gif ir ryskumas ir kompozicija man patinka, erdves netruksta 4u.gif
Atsakyti