Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(sayonara @ 2008 01 23, 13:57)
nu mes su peppi du kartus naktim vaikštinėjom, nu normaliai, nesimušėm, nesitampėm biggrin.gif

as gi tik internete rakstis biggrin.gif

QUOTE(DI @ 2008 01 23, 14:12)
as labai noriu, labai labai labai   O kai neviena, taizinau kad ir vyras isleis. Tik va ideju nelabai turiu  g.gif  kur ir ka noreciau fotografuoti. Todel ir sakau, kad man patinka vaikscioti. O prisitaikyt galiu ir as. Tik jei ne per daug biggrin.gif wink.gif  4u.gif
tik va kaip cia stipresnio isgerti, jei poto namo dar parvairuoti reikes....

o peppi su sayonara jau ir susitikusios buvot??? bigsmile.gif  ot slapukes, o kurnuotraukos fotobandymu???

p.s. Vis pamirstu, Elina kazkur prapuolusi  g.gif  Ar ji kur keliauja dabar?

Elina manau keliauja smile.gif

mes su Sayonara jau nuo nestumo bendraujam virtualiai ir kartakartem gyvai biggrin.gif buvo keletas kadru is musu pasivaiksciojimu ale nelabai kas ten doro matyt...

tai sakai gali prisitaikyti biggrin.gif ok, pirmas isejimas bus i undergroundini gyvenima, pasitrynsim tarp panku lotuliukas.gif
juokauju mirksiukas.gif
nezinau, man atrodo jei po darbu, vakarais tai gaunasi visviena naktinis fotografavimas, vadinasi tereikia daugmaz pasirinkti ka ir kur...kas idomiau - architektura, gamta, zmones...? sakykit, man viskas tinka mirksiukas.gif
o toli gyveni nuo centro? zinoma galima ir ant kokio tilto varyti - masinu srauta fotografuoti...
as kai nevairuoju tai galiu vartoti biggrin.gif beje sveika ir visuomeniniu transportu karts nuo karto prasivaziuoti, pasijauti tikru pilieciu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 01 23, 14:22)
žiemą tai Jūs ir dviese galit, o kai šilčiau, tai ir aš prisijungčiau. aš mimoza šalčio klausimu..biggrin.gif

nesikuklink, per Lux'a isbuvai ilgai mirksiukas.gif be to po kazkurio laiko buvimo lauke adaptuojies ir nebebuna taip salta...manau labai praverstu pirstines su nukirptais galais biggrin.gif

O siaip as sestadieniais pirmoje dienos puseje iki pavakariu paprastai bunu laisva kaip triusiku gumyte biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 23 sausio 2008 - 14:34
nu per LUX'ą pati savim sužavėta buvau biggrin.gif

bite_maja, ar gavai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 sausio 2008 - 14:36
QUOTE(andriuska @ 2008 01 23, 14:11)
pietaujant atėjo tokia mintis: palyginkim fotografija su maistu. macdonalds ir kiti pusfabrikačiai juk skanu (na pripažinkime). ten yra skonio ir kvapo gerintojo, dar kažkokių medžiagų..... nebdrangu ir greita. rezultatas - sotus. bet kažkodėl visiems mieliau namuose ruoštas maistas. ir ypač - pačių ruoštas. nes tai procesas nuo produktų pirkimo, patiekalo recepto sumanymas, ruošimas ir galiausiai skanavimas. jei ir prisvilo kas ar persūdyta - juk vis vien skanu. o svarbiausia malonumas nuo gaminimo proceso....

Na tik nereikia tokių pavyzdžių. Prigalvoti pavyzdžiams galima daug ką - pvz. skalbimas rankomis ir automatine mašina. Pirmuoju atveju, mano akimis, nei procesas kokį malonumą teikia, nei vertas to sugaišto laiko. O galutinis rezultatas toks pat. Kasetiniai magnetofonai irgi klasika, tik kažkodėl visi renkamės CD ar pan.
Todėl pritariu Sansaros išsakytoms mintims.
Pykit nepykit, bet tikrai nesuprantu tikslo daryti prastesnės kokybės ir brangesnes (bet juostinės!) nuotraukas (išimtis tik Desiree kvadratukai).
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 23, 14:36)
Va mano darbai,seimos albumui, noreciau isgirsti kaip spalvos ir kokybe 4u.gif Rodau labiau del BW, bandziau rankiniu budu  nustatyti. Ar normaliai isejo, ar kazkas ne taip? Grieztos kritikos nebijau 4u.gif Su PS nieko nedariau, tik 1 nuotrauka pasarpinau.

spalvos gal truputi tamsokos, bet del spalvu as ne eksperte, man paciai sudetinga su spalvom doh.gif o va pirmoj labai fokuso i kita akyte truksta, antroj seselis man kliuna, o trecioj noretus akyciu i fotika smile.gif

nu pamaciau jusu spalvas ir uzpavydejau wub.gif grazu, cagirl cia su 50tuku?

sansaros maziaus irgi geras portretukas, dekinga siena portretams, uzsimaniau ir as to stebuklingo 50tuko smile.gif

va as bandziau su spalvom, ir is virsaus, sokinejam ant lovos...ar labai truksta erdves virs galvytes?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 23 sausio 2008 - 14:54
QUOTE(dejavu @ 2008 01 23, 14:47)
Pykit nepykit, bet tikrai nesuprantu tikslo daryti prastesnės kokybės ir brangesnes (bet juostinės!) nuotraukas (išimtis tik Desiree kvadratukai).

o jei tikslas yra "man patinka" arba "man tai žavinga", jis nepakankamas? smile.gif

žodžiu, dar kartą ačiū už atvirumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 01 23, 15:52)

koks grozis latoya wub.gif wub.gif wub.gif man cia viskas super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 23, 14:34)
bite_maja, ar gavai?  4u.gif

gavau. ačiū 4u.gif

Atsakyti
Peppi, as galesiu tik kita savaite, sia jau viskas uzbukinta blink.gif
Man labiausiai prie sirdiens butu paklaidziojimas po senamiesti, ar net stoties rajona g.gif
Atsakyti
latoya, man patinka labai labai spalvos.. 4u.gif o ir kadravimas tikrai nerėžiantis akies smile.gif
Atsakyti
susidaro ispudis, kad vieni suvokia juostines fotografijos privalumus o kiti ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 23, 15:56)
o jei tikslas yra "man patinka" arba "man tai žavinga", jis nepakankamas? smile.gif

žodžiu, dar kartą ačiū už atvirumą smile.gif

man irgi tai patinka iki tol, kol neprireikia eiti ryskinti, po to laukti kol pagamins. o po to skanuoti....
As pati jau kaip minejau, man asmeniskai tai desertas, o kadangi as ne sladkajeska, tai juostinuku naudosiuos retai ax.gif Paivairinimui
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2008 01 23, 15:04)
Peppi, as galesiu tik kita savaite, sia jau viskas uzbukinta  blink.gif 
Man labiausiai prie sirdiens butu paklaidziojimas po senamiesti, ar net stoties rajona  g.gif

ekstrymo užsimanei? lotuliukas.gif
Atsakyti