Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Sveiki,visi
apsileidau trupuciuka,bet tik del to,kad stengiuos po svenciu y ritma ta pati ysivaziuot.Pas mus ganetinai silta,tik lyja..lyja..lyja..Fuotikas tabaluoja sau vienas..taip noriu spalvu!!

siai dienai uzejus musu skyrelin alpstu nuo spalvu..atvertus fotografija tegaliu pasakyt wow!!ca_girl,kad nuspalvino skyreli su tiek groziu..Man akyse stovi tavo penkiametis,kuris toje fotografijoje toks tikras DIDELIS berniukas.Tas zvilgsnis ir taip valiukiskai suvelti plaukuciai isverte is koju.Ei,jis pas tave jau ne maziukas! O paskutines juostines,kur sudejai tai apsiurpau nuo grozio...nei vienos tokios neturiu...tu nereali... wub.gif 4u.gif

wyshnia,wow,kaip padirbejai!!!puikiai susitvarkei su apsvietimu ir baltu fonu.Tyliai tyliai ir tik bac tiesiai su tokiais darbais!Kas man labiausiai kliuna,tai,kad visi ziuri tiesiai y objektyva,noretusi kazkokio zvilgsnio vienas y kita na kazkokio nedirbtinumo.Nors pati buvau fotosesijoj ir zinau,ka tai reskia..tas mazylis,kaip kazkas rase labai pagyvina fotosesija.pats ydomiausias personazas.

Dar biteles pamenu peizazus,kurie vel uzliuliavo...Peizasite tu musu wub.gif [tiesa,kaip kazkuri pastebejo,tai zinok ir as pastebejau,kad rankeles labai fotogeniskos ir elegantiskos tai 'didelei bandurai'laikyt]

pupeliuko serija patiko,bet ne kaip atskira foto,o butent kaip serija.

Zverio kadrai prie vandens nelabai kabino.Truksta akcento kokio tai.ir dar,pastebejimas:Pabusiu priekabi,bet jau kelinta karta pastebiu,kad tamsta ymetate fotografija su zodziais'prasom komentuokit',o pats nei vienos fotografijos nebunate pakomentaves.Gal kiti ir neparaso'prasom komentuokit',bet zinok lygiai taip pat tikisi komentaru,kaip ir patsai.

Andriuska,maliuonu,kad uzsukai.labai ydemiai stebejau tavo bandymus,pirmoje,kur daugiau kontrasto iskart viskas kitaip ziurisi.O mergyte noreciau pafotografuot,ydomus modeliukas 4u.gif ir tavo pasirinktas fotografavimo kampas man patiko.

Dar peppi pirmas juostinis kadras labai patiko 4u.gif

ir dar pagalvojau,kad galetume turet viena susitikimo vieta,kurioje karts nuo karto organizuotume susitikimus,tarkim y menesi pora ar viena karta.Turbut tai nebutu lengva,bet ytariu,kad ydomu.Susitikimai galetu but netgi su temom.tarkim"naktinis Vilnius' [ce sneka ta,kuri realiai susitikimu tik pavydetu],ar Uzupis musu akimis.Zodziu.pasvaigau,ko noreciau.Kita susitikima galetume issirinke savo geriausius kadrus aptart.Butu nerealu,bet turbut nelabai ymanoma..

QUOTE(Getter @ 2008 01 23, 00:03)
O aš šian krūvą pinigų išleidau kelioms didesnio formato nuotraukoms. kokybe ir spalvom likau patenkinta, ale kaina mane liūdina  verysad.gif  jaučiu reikės pirktis printerį ir siūstis popierių iš lt ir spauzdintis pačiai, nes taip ir į bankrotą nueit galima  unsure.gif 

pasakok,kiek isleidai ir uz ka...nes as vis dar ieskau geros vietos.Tiesa,galiu parekomenduot,ka man rekomendavo vienas lietuvis Dubline.

latoya tai mane ryskiai ignoruoja hihihi.gif taigi as pradeciau organizuot susitikima,jei zinociau,kada kas kaip.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 22, 23:42)
Aš tipo dirbu biggrin.gif

dedu vieną iš jau pateiktos serijos, biški paklonavau tą durų staktą. Ši man pasirodė stipriausia iš emocijų smile.gif

user posted image

nu kaip gražu.. ir vaikis, ir nuotrauka.. 4u.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 23, 01:33)
Papildyta:
Kad jau Uzuolaida uzkalbino blush2.gif , noriu parodyti kelias nuotraukas is mano pirmojo blyno blush2.gif Labai lauksiu pastabu 4u.gif

kaip Kazlas dainavo - aik peklan.. biggrin.gif labai labai gražu, kokybiška, nepretenzinga, natūralu, smagu ir t.t., nors ir nemėgstu studijinės fotografijos, kaip ne kartą esu pasisakius..

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 23, 03:27)
Na as nepastebejau kuri pirma atejo...tik pastebejau aktyvu zmogu temoje 4u.gif
Todel ir pasiuliau....Bet pritarianciu atsirado tik vienas...As nieko pries- tiek tau, tiek Anasko duoti slaptazodi, tik noreciau daugiau pritarianciu ax.gif

Siandien, ziuriu, juostine diena biggrin.gif Nostalgijos apimta nuskanavau kelias 6-iu metu senumo nuotraukas...

žinai, ca_girl, Tu dar parodyk kokių 30 metų senumo nutraukas, kad mes įsitikintumėm, kad kai kurie gimsta sugebėdami fotografuoti ir iš nevilties nusirautumėm paskutinius plaukus ir eitumėm kotletų kepti.. doh.gif
p.s. nuotraukos liuks. ką čia bepridursi.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 22, 20:35)
c-girl, kad nėra ko prie tavęs kabinėts - tavo foto puikios, čia man reikėtų iš tavęs portretų fotografavimo pamokų gauti  4u.gif
Kad ir paskutinė -  nuostabios spalvos, pavydėtinas ryškumas (na, o jei pro mikroskopą bandyti ieškoti trūkumų, galima prisikabinti prie išdegusių kaladėlių, ar kelių vietų ant kilimo, bet jos bendram vaizdui netrukdo)

Dejavuk, nebutinai savo nuotraukas omeny turejau...Bet truksta tavo kritikos cia, siame skyrelyje 4u.gif

Aga, padege kaladeles ir kilimas...saule plieske kaip reikalas, puse ruletu ir taip uzdaryta buvo doh.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 22, 20:52)

Pupeliuk, labai patinka tavo sese portretas. Labai labai, neturiu jokiu priekabiu 4u.gif Kokia cia juostele? Kodak portra?
Paziurejau...pas mus parduotuvese ju tikrai nera, bet B&H pardavineja...reiks isbandyti.

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 22, 23:54)

Pilnas emociju kadras, bet kokybes truksta...Gal nukirpus desini sona..???

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 23, 01:33)

Wyshniuk, jau sakiau tau apie sias nuotraukas. Puikios. Tikrai, kaip studijines nuotraukos labai thumbup.gif Kaip taip susitvarkei, kad baltas fonas ir vaikas baltai aprengtas, bet nedingsta drabuzelis fone? Saunu. tik va Geter minejo- basos vaikuciu kojytes geriau ziuretusi, nei su koinytem...kazkaip nepastebejau anksciau...

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 23, 06:03)
Man akyse stovi tavo penkiametis,kuris toje fotografijoje toks tikras DIDELIS berniukas.Tas zvilgsnis ir taip valiukiskai suvelti plaukuciai isverte is koju.Ei,jis pas tave jau ne maziukas! O paskutines juostines,kur sudejai tai apsiurpau nuo grozio...nei vienos tokios neturiu...tu nereali... wub.gif  4u.gif

Ei zuvialiok, toje nuotraukoje mano trimetis blink.gif negasdink tu manes, negi jis toks didelis jau atrodo... unsure.gif Jis man dar beiiiiiiiibis mano wub.gif biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 23, 06:32)
žinai, ca_girl, Tu dar parodyk kokių 30 metų senumo nutraukas, kad mes įsitikintumėm, kad kai kurie gimsta sugebėdami fotografuoti ir iš nevilties nusirautumėm paskutinius plaukus ir eitumėm kotletų kepti.. doh.gif
p.s. nuotraukos liuks. ką čia bepridursi.. wub.gif

Oi, nu prajuokinai lotuliukas.gif Pries 30 metu as fotiko dar nulaikyti negalejau...tik pieno buteli biggrin.gif Negi tokia pagyvenus atrodau? biggrin.gif
Aciu, pralinksminai 4u.gif biggrin.gif

Dar paminesiu, kad patiko Uzuolaidos serija...labiausiai kur vaikinas mergina apkabines i objektyva ziuri. Uzuolaida, tai tu turi skaneri juostom skanuoti ar ne??? Kazkaip maniau, kad turi...Galvoju reiks isigyti, tada ne toks ir brangus tas malonumas bus....dabar tai ziauru tas juostu skanavimas i diska, nu plesia doh.gif

Pupeliuk, patiko tavo kiskio emocijos. Grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 23, 08:11)
Oi, nu prajuokinai lotuliukas.gif  Pries 30 metu as fotiko dar nulaikyti negalejau...tik pieno buteli biggrin.gif  Negi tokia pagyvenus atrodau? biggrin.gif
Aciu, pralinksminai 4u.gif  biggrin.gif

kadangi nežinau amžiaus, tai daugmaž pagal save nusprendžiau, kad daugmaž trisdešimt ir viskas biggrin.gif biggrin.gif
į sveikatą. tikiuosi, kad pasigamino gramelis vitamino C wink.gif
Atsakyti
Labai patiko vaikų nuotraukos (ypač juostinės ir ypač tos, kurios 6 metų "išlaikymo".... galima drąsiai markiruoti kaip konjaką biggrin.gif ). jei turėsim antrą vaiką - jis tikrai negalės skųstis, kad iš vaikystės liko tik kelios nuotraukos. dukrytė kai maža buvo kažkaip nutolęs nuo fotografavimo buvau, muilinėm darytų nuotraukų tik ir yra. dėl to dabar labai gaila....

pamiršau parašyti kai buvo aptariamos juostų kainos - neblogas variantas yra Kodako parduotuvėlėje (Pelesos g., Vilniuje). yra ten tokia juosta kodak profoto 100. kaip jie patys rašo - tai kodak spalva taupiai. pokas iš 5 vnt. kainuoja berods 37 lt, tai gaunasi juosta 36 kadrų už 7 lt su trupučiu. nebloga visai juosta. tikrai ne blogesnė už gold ar panašias, kur maximose neaišku kokiom sąlygom laiko. ši juosta procentre Savanorių pr. 10 lt kainuoja, o parduotuvėse ir po 13 mačiau. tai kar 6 lt ekonomija visai neblogai. dar tiek pridėjus jau ir ryškinimas gausis ir atskanavimas su norits mašina nebloga rezoliucija.

nepagalvokit, kad reklamuoju. tik informuoju apie alternatyvius, nebrangius variantus.
Atsakyti
šaunuoliai. 4u.gif
o aš niekaip nesusigyvenu su 50tuku. doh.gif iš 10 foto gaunasi 1 ryški, o ta totaliai neįdomi doh.gif tai rodyt totaliai neturiu ką...
mažiau sėdžiu čia, nes ant vaiko pykdavau, kad neleisdavo postų baigt rašyt, o aš kai įsitraukiu, tai jau ilgam blush2.gif o jis gi dėl to nekaltas mažiukas, kad mama saiko neturi blush2.gif tai stengiuos kontroliuoti laiką praleistą forume. blush2.gif

ca-girl, gimė su fotiku rankose - be jokios abejonės 4u.gif

na parodau savo zuikį su 50tukų nutrauktą. turbūt geriausia pagal ryškumą foto iš visų su juo padarytų...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 23 sausio 2008 - 09:48
QUOTE(Sansara @ 2008 01 23, 09:46)
šaunuoliai.  4u.gif
o aš niekaip nesusigyvenu su 50tuku.  doh.gif iš 10 foto gaunasi 1 ryški, o ta totaliai neįdomi  doh.gif tai rodyt totaliai neturiu ką...
mažiau sėdžiu čia, nes ant vaiko pykdavau, kad neleisdavo postų baigt rašyt, o aš kai įsitraukiu, tai jau ilgam  blush2.gif o jis gi dėl to nekaltas mažiukas, kad mama saiko neturi  blush2.gif tai stengiuos kontroliuoti laiką praleistą forume.  blush2.gif

ca-girl, gimė su fotiku rankose - be jokios abejonės  4u.gif

na parodau savo zuikį su 50tukų nutrauktą. turbūt geriausia pagal ryškumą foto iš visų su juo padarytų...
user posted image

labai smagi foto, geros spalvos, mano akims - puikus ryškumas, visi šešėliai vietoj. baik čia zirzti..biggrin.gif biggrin.gif šaunuolė.. 4u.gif
Tu po poros savaičių pamatysi, kaip be 50-uko gyvent negali ir nenori biggrin.gif 4u.gif

p.s. kokia tiūūūtė rankoj biggrin.gif
Atsakyti
Sansara, neieskok slieku asfalte - gera vaikio nuotrauka, ir splavos ryskios, ir fokusas, ir bedras vaizdas geras. seseliu bereikalingu nera - na gal ne meno kurinys, bet mano akim ziurint kokybiska 4u.gif
Permeciau akim sia tema - puikiu seriju radau: valandos "dokumenta" - tikrai dokumentalus akimirku fiksavimas; Pupeliuko mazasis pupeliukas - labai graziai perteikta nuotaiku kaita, svelnios spalvos man tik pagerina vaizda.
Vyshnios sesija - apsvietimas, spalvu darna, mazasis atsiputes vaikinas pagyvina nuotraukas, bet del tu basu peduciu Getter teisi - man ju ziauriai truksta.
O del CaG - ne esme, pries kiek metu gimei, bet tikrai su fotiku rankose 4u.gif Va as visa savaitgali fotkinau, nors kazkas turejo gautis, o nuotraukos kokios tai zydros... Pasiziuriu i CaG spalvas - ir vel norisi bandyti, bandyti, bandyti - gal kas pavyks ir man blush2.gif
Atsakyti
labryt 4u.gif

permečiau psl.. labai įstrigo Californiagirl foto .. nerealu.. ypač trečioji wub.gif wub.gif

Wyshniuk nu joo man iki taves toloka doh.gif doh.gif doh.gif .. patiko.. kokybiška.. vienas dalykas užkliuvo.. pvz paskutinėj foto tėčio ir mažio apšvietimai .. jie man skiriasi.. tėtis tamsesnis o ir veido bruožai geriau matosi.. mažius atrodo kiek peršviestas .. taip par ir toj, kur tryse bokšteliu.. vaikas aukščiausiai ir žemiausiai skiriasi apšvietimu..
bet iš manes tokia žinovė.. tiesiog ilgiau knaisiojau nes aktualu doh.gif .. papasakok kokį apšvietimą naudojai blush2.gif

Sansara ir aš pridursiu.. nesikabinėk tongue.gif .. puiki foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 23, 02:03)
Gal kas parekomenduot kokį printeriuką galit? Žinau, kad geriausia su atskirom spalvų kasetėm. Ir kokį popierių naudojat? 4u.gif

Mano senesnis - Epson Stylus Photo R800, bet irgi patinka smile.gif O foto popierių aš perku irgi epsono (matinį, pusiau matinį, blizgų - pagal poreikius mirksiukas.gif ).
Atsakyti
tai dėl kokybės tai aš sutinku smile.gif ale foto tik vaiko foto blush2.gif desiree kartą net nustebo, kai tokią įdėjau...

man svajonės mintis nesusiguli niekaip...

beje, šiąnakt visus jus sapnavau lotuliukas.gif su juostinukais aplink... ir gyniausi nuo jūsų įkalbinėjimų juostai lotuliukas.gif
šiaip vakar vakare pagalvojau, kad čia biški manija atėjo juostinukų blush2.gif kai kas net su skaitmena negauna kokybės iš 100 kadrų, o juostai pinigus mėto. blush2.gif tiesiog esu prie tų, kurių nežavi nuklydę fokusai juostose, vien dėl to, kad tai juosta... ir spalvų man irgi norisi dažnai kontrastingesnių, o ne purvinai neaiškių atspalvių ir tik dėl to žavėtis, kad tai juosta. JB - sutinku, skaitmenoj reikia burti kontrastus, plugin'us, kad išspaust kažką, bet spalvota - hmmm smile.gif
bet čia mano asmeninė nuomonė 4u.gif kuo mes įvairesni, tuo tik įdomiau, tuo įvairiapusiškesnis skyrelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 23, 11:27)
šiaip vakar vakare pagalvojau, kad čia biški manija atėjo juostinukų  blush2.gif kai kas net su skaitmena negauna kokybės iš 100 kadrų, o juostai pinigus mėto.  blush2.gif tiesiog esu prie tų, kurių nežavi nuklydę fokusai juostose, vien dėl to, kad tai juosta... ir spalvų man irgi norisi dažnai kontrastingesnių, o ne purvinai neaiškių atspalvių ir tik dėl to žavėtis, kad tai juosta. JB - sutinku, skaitmenoj reikia burti kontrastus, plugin'us, kad išspaust kažką, bet spalvota - hmmm smile.gif
bet čia mano asmeninė nuomonė  4u.gif kuo mes įvairesni, tuo tik įdomiau, tuo įvairiapusiškesnis skyrelis  4u.gif

ačiū už atvirumą.. unsure.gif
Atsakyti