Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Andriuska, man geriausias pirmasis be klausimo, antras visiškai plokščias, o trečias tai viduriukas tarp pirmo ir antro, na mano skoniu aišku smile.gif

Oi, tikrai žinau, kad čia ne skaitmena buvo wink.gif tiesiog taip palyginau 4u.gif
Atsakyti
andriuska, man pirmas variantas be konkurencijos geriausias..smile.gif))

labos nakties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 sausio 2008 - 22:29
Aš tipo dirbu biggrin.gif

dedu vieną iš jau pateiktos serijos, biški paklonavau tą durų staktą. Ši man pasirodė stipriausia iš emocijų smile.gif

user posted image
Atsakyti
islukstenau savo kortele, ir ka - simtai kadru, parodyt nera ka. viena yra man labai miela, bet gal tik man, tuos zmones pazistanciai rolleyes.gif fokusas ne i akytes, bet man siuo atveju netrukdo. erdve desineje man irgi nemaiso, nors gal ir nieko butu trupuciuka pakirpus

user posted image
Atsakyti
andriuska, pirmas variantas geriausias, be konkurencijos, kaip ir sayonarai.

Pupeliukas, gera emocija, tik nepatinka rėmas, per platus man.

Gaziulka, labai gerai pagautas momentas, bet tokia kokia dabar yra tik į šeimos albumą tinkama, turint noro butų galimą sukombinuoti geriau (šneku apie montažą).
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 01 23, 00:08)
Gaziulka, labai gerai pagautas momentas, bet tokia kokia dabar yra tik į šeimos albumą tinkama, turint noro butų galimą sukombinuoti geriau (šneku apie montažą).

TIK i seimos albuma man nera prastas ivertinimas mirksiukas.gif butu idomu, ka konkreciai taisytum
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 22, 19:55)
As UZ slaptazodzio davima Anasko 4u.gif  Kaip kiti?

westa, sveikinu 4u.gif  Keistas, velyvas, bet geras Kaledu senis biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 22, 20:11)
tai jau tikrai  smile.gif

aš už slaptažodį.. reikia džiaugtis, kad yra noras dalyvaut ND.. pastebėjau, kad vis mažiau kas dalyvauja

Nepykit ir neturiu nieko blogo,bet as, kiek kpamenu anksciau atejau nei Anasko..
ar jus ziurit i idetus darbus butent? tikrai nepykit, neturiu nieko pries jei duosit jai slaptazodi 4u.gif bet as irgi tada noreciau..vien del to kas sudalyvauti ND, ryt kaip tik vaziuosiu i vln,mano dede turi gera fotoparata,pasiskolinsiu ji fotografuoti,tai noreciau ir as sudalyvauti...

na spresti jums, bet jei jau Anasko duosit tai gal ir man ??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 23, 00:17)
Nepykit ir neturiu nieko blogo,bet as, kiek kpamenu anksciau atejau nei Anasko..
ar jus ziurit i idetus darbus butent? tikrai nepykit, neturiu nieko pries jei duosit jai slaptazodi  4u.gif  bet as irgi tada noreciau..vien del to kas sudalyvauti ND, ryt kaip tik vaziuosiu i vln,mano dede turi gera fotoparata,pasiskolinsiu ji fotografuoti,tai noreciau ir as sudalyvauti...

na spresti jums, bet jei jau Anasko duosit tai gal ir man ???  4u.gif

Tai, kad ne nuo ankstumo priklauso tongue.gif man ir tai iškart nedavė tongue.gif kai pagąsdinau, kad išmoderuosiu tada jau davė lotuliukas.gif juokauju cool.gif O šiaip manau yra tikslinga savo darbukus rodyt ir šiek tiek palaukus sulaukt ir slaptažodžio mirksiukas.gif

O aš šian krūvą pinigų išleidau kelioms didesnio formato nuotraukoms. kokybe ir spalvom likau patenkinta, ale kaina mane liūdina verysad.gif jaučiu reikės pirktis printerį ir siūstis popierių iš lt ir spauzdintis pačiai, nes taip ir į bankrotą nueit galima unsure.gif
Gal kas parekomenduot kokį printeriuką galit? Žinau, kad geriausia su atskirom spalvų kasetėm. Ir kokį popierių naudojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 23, 01:03)
Gal kas parekomenduot kokį printeriuką galit? Žinau, kad geriausia su atskirom spalvų kasetėm. Ir kokį popierių naudojat? 4u.gif

Pas mus Epsonas - PHOTO2400. I nieka kita nekeisciau schmoll.gif biggrin.gif

Na pabandziau pakonspektuoti savo pastebejimus apie sios dienos nuotraukas -
ZverisKLP, patiko dukrytes portretas – ta balta rankove blasko demesi, truputi is virsaus ir desnes kirpciau, bet gerai versta, tak derzat, kaip sako wink.gif
Sayonara – liuks nuotraukos is juostinuko. Gal vos fokuso kitur noretusi, bet laaaabai patiko smile.gif
Andriuska – sveikas smile.gif Pastebejau tavo darbus gretimoj temoj, smagu, kad ir pas mus uzsukai smile.gif
Pupeliuk, labai patinka tavo juostiniai kadrai. Nelabai sutikciau, kad kokybes nera – apie tai galima spresti tik pamacius nuotraukas. Ziuriu ir paciai tikejima keist norisi smile.gif Norisi atkirai apie kiekviena nuotrauka kalbeti is ''Emociju''. Nepasakyciau kuri stipriausia, patina kiekviena savaip, o ypac ideja ''suklijuoti ''jas i viena didele nuotrauka 4u.gif
Uzuolaida, tavo darbai labai idomus, tik kazkaip pastebejau, kad beveik visi jie griuna… Ar cia toks sumanymas? g.gif
Peppi juostinai kadrai taip pat suzavejo…. rolleyes.gif

Kazkokia juostine diena siandien biggrin.gif

Westa, patiko tavo spalvota serija, tik paskutinej kazkaip pakrypimas ne toks – rodos vaikutis tuoj isslys is nuotraukos wink.gif

… neturiu ka pridurti paziurejus i californiagirl nuotrauka… Pavydziu mamuk tau saules ir sviesos… biggrin.gif

Gaziulka – labai nieko kadras, tik man asmeniskai trukdo fokusas i megztuka ir kirpciau desne puse, nes tas baltas vaizdas lange labai blasko. Ai, dar tiesinciau nuotrauka smile.gif

Papildyta:
Kad jau Uzuolaida uzkalbino blush2.gif , noriu parodyti kelias nuotraukas is mano pirmojo blyno blush2.gif Labai lauksiu pastabu 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

... ir ryt i vakara issimsiu... ax.gif
Atsakyti
Aš dirbu prie kompės ir vis patikrinu, kam nesimiega biggrin.gif

Wyshnia 4u.gif žinok man patiko - tokie paprasti, mieli, kokybiški gražūs kadrai šeimos albumui 4u.gif gražių nuotraukų turės ši šeimyna. Patinka visos ax.gif
Na tarkim čia ir nėra mano stilius, bet jei jau studijinės, tai mano skoniu, jas įsivaizduoju tokias, be jokių pribumbasų, spec drabužių ar butaforijos bigsmile.gif patiko tas jauniausias šeimos narys, matosi, kad dzin jam ta fotosesija lotuliukas.gif užsiima savais galvojimais sau berniukas biggrin.gif o tai ir priduoda savitumo ir šarmo visoms nuotraukoms. Žodžiu reziume - patiko. Tech. pusė super!
Atsakyti
Wyšniuk labai mielos ir šiltos, gražios šeimos nuotraukos 4u.gif Man asmeniškai norėtusi vaikučių basas kojytes matyt, o ne kojnytes blush2.gif labai gražu mažos plikos pėdutės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 23, 00:17)
ar jus ziurit i idetus darbus butent?

Na as nepastebejau kuri pirma atejo...tik pastebejau aktyvu zmogu temoje 4u.gif
Todel ir pasiuliau....Bet pritarianciu atsirado tik vienas...As nieko pries- tiek tau, tiek Anasko duoti slaptazodi, tik noreciau daugiau pritarianciu ax.gif

Siandien, ziuriu, juostine diena biggrin.gif Nostalgijos apimta nuskanavau kelias 6-iu metu senumo nuotraukas...Cia mano vyriausias ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Ugtelejes...sedim jau
user posted image
Atsakyti