Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Californiagirl man ir spalvotas labai patiko 4u.gif Neisivaizduoju, kaip man isgauti tokias spalvas ax.gif smile.gif
Sayonara, man patiko 4u.gif Ypac 3 nuotrauka ax.gif Jau toks zavuolis pas tave wub.gif
Pupeliukai man patiko 4u.gif
Agniuke 4u.gif labai patiko 4u.gif

doh.gif nu ir komentarai biggrin.gif

Jauciu nuo mazinimo prasteja kokybe unsure.gif nes daug kur pastebiu kad neryskios nuotraukos, jau galvojau kad su regejimu blogai smile.gif
C.girl- tubut negrisiu i foruma kol neisgausiu tokias spalvas verysad.gif labai labai grazu. O cia su blykste?
Papildyta:
Pamirsau paklausti blush2.gif o kiek darbu reikia ideti kad gauti slaptazodi, ar bent kokie kriterijai atrankai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 22 sausio 2008 - 18:52
QUOTE(Anasko @ 2008 01 22, 18:53)

Pamirsau paklausti blush2.gif  o kiek darbu reikia ideti kad gauti slaptazodi, ar bent kokie kriterijai atrankai blush2.gif

As aisku nzn kaip cia duoda,bet manau kaip ir kitose temose... tiesiog uzsitarnauk pasitikejima ir gausi smile.gif nesvarbu kiekis manau darbu...
o gal jei turesi tikrai gera nuotrauka namu darbam,gal gale namu darbu duos slaptazodi,kad galetum pasiskaityti komentarus ir kitiem parasyti.. na cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
dejavu ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o mane aplankė Kalėdų senis netikėtai .. turiu juostinuką bigsmile.gif .. Pupeliuk paporink apie juosteles.. kokios tau labiausiai .. kažkada avytess buvo rašius, kaži berasiu unsure.gif unsure.gif unsure.gif ir kur pirkt , bet kokiose fotoprekėse? Vis dar nepriprantu, kad nėra ekraniuko doh.gif .. Pupeliuk o tu fotografuodama dar ką nors rankomis nusistatinėji ? klausimų kalnas..

sillwio
man ir tavo patarimų reikės blush2.gif .. kažkada rašei, kad kažką nustatyti reikia ant jo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 22 sausio 2008 - 19:23
QUOTE(dejavu @ 2008 01 22, 18:42)
Exposure Time = 1/160"
F Number = F1.8
Exposure Program = Aperture priority
ISO Speed Ratings = 100
Focal Length = 50mm

Aciu dejavu 4u.gif pamirsau si kart uzrasyti...
Labai truksta tavo kritikos siaip jau.... unsure.gif nezinau kas ten ND nutiko, kad istrynei savo komentarus....bet neding tiktai, nes ir taip mazoka konstruktyvios kritikos verysad.gif Sillwio dar gerai gazo duoda, bet man irgi nenuskilo nes vaikus fotografuoju... cool.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 01 22, 18:53)
C.girl- tubut negrisiu i foruma kol neisgausiu tokias spalvas verysad.gif labai labai grazu. O cia su blykste?

Baik tu biggrin.gif Nepabek, rodyk kas gaunas, mes bandysim teisinnga kryptim tave nukreipti 4u.gif
Cia be blykses ax.gif Retai naudoju ja, bet naudoju reikalui prispaudus.

As UZ slaptazodzio davima Anasko 4u.gif Kaip kiti?

westa, sveikinu 4u.gif Keistas, velyvas, bet geras Kaledu senis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 22, 19:55)

westa, sveikinu 4u.gif  Keistas, velyvas, bet geras Kaledu senis biggrin.gif

tai jau tikrai smile.gif

aš už slaptažodį.. reikia džiaugtis, kad yra noras dalyvaut ND.. pastebėjau, kad vis mažiau kas dalyvauja
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Perziurejau jusu nuotraukas su juostomis. Turbut as kazko nesuprantu, nes man truksta ryskumo, kontrasto ir kokybes doh.gif

Labai patiko californiagirl paskutine nuotrauka. Na tokia saldainiukas - atvirute smile.gif Taip pat jos vaikiuko portreto labiau patiko spalvotas variantas. Nors ir jb tikrai ryskus ir paliekantis ispudi.

westos zaisliukai irgi mieli, gyvi ir zaismingi. Kiek kliuvo kreivas horizontas smile.gif
Papildyta:
Dar pamirsau pagirti ZverisKLP mergaite smile.gif Gyvas ir sudominantis kadras, gaila kad blasko rankove. Variantas su nukirpta rankove atrodo jau ne taip dekingai.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 22, 19:29)
Californiagirl kaip visuomet  smile.gif .. va pasigendu prie foto duomenų.. kažkada gi rašydavot  blush2.gif .. bent jau pagrindinių - iafragmos, išlaikymo ,ISO....

O aš žinai kaip darau kad pamatyt visus nustatymus? Va taip: įsirašauį kompą, atsidarau su Pikasa, tada spaudi dešinį peliuko klavišą ir ant savybiųbiggrin.gif Viskas matos, net fotografavimo data ir valanda su minutėm ir sekundėm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 22, 19:55)
Aciu dejavu 4u.gif  pamirsau si kart uzrasyti...
Labai truksta tavo kritikos siaip jau.... unsure.gif nezinau kas ten ND nutiko, kad istrynei savo komentarus....bet neding tiktai, nes ir taip mazoka konstruktyvios kritikos verysad.gif Sillwio dar gerai gazo duoda, bet man irgi nenuskilo nes vaikus fotografuoju... cool.gif

c-girl, kad nėra ko prie tavęs kabinėts - tavo foto puikios, čia man reikėtų iš tavęs portretų fotografavimo pamokų gauti 4u.gif
Kad ir paskutinė - nuostabios spalvos, pavydėtinas ryškumas (na, o jei pro mikroskopą bandyti ieškoti trūkumų, galima prisikabinti prie išdegusių kaladėlių, ar kelių vietų ant kilimo, bet jos bendram vaizdui netrukdo)
Atsakyti
California, aš labai neįdomiai čia komentuoju tavo nuotraukas, bet kaip visad wub.gif kada aš taip fotografuosiu?.. blush2.gif jaučiuosi degraduojanti.. siaubingai nėr laiko šiuo metu niekam.. unsure.gif

Westa, aš fotografuoju į Kodak Portra, dar Avytes užrodžius nusipirkau skaidrių Fuji Velvia, tačiau jos tik 100 iso, čia nebent dieną lauke.. gaila, kad nebebuvo 400 iso, tas sakė išpirko. dar Avytess patartų kitų juostų nenusipirkau, jos nenupigintos buvo bet vėliau vėl ten eisiu ir jaučiu vis tiek nusipirksiu unsure.gif
Dar kokį pliusą pastebėjau Portra juostos, nežinau ar čia apšvietimas sužaidė, ar kas, bet kai fotografavau sesę, tai pastebėjau, kad oda nuostabiai lygi smile.gif
vyras net paklausė, ką su phtoshopu dariau biggrin.gif akys ryškios, fokusas vietoj, o oda tarsi išvalyta, na nerealu bigsmile.gif

Tai kadangi gavau leidimą viešinti, tai dedu sesės portretus, kažkaip gavosi, kad rakursas panašus, bet man pačiai patinka, gal komentarų? kritikos? tikrai labai laukiu 4u.gif

user posted image

vienodos nuotraukos greta sudėjus biggrin.gif vieną išėmiau, linkas http://picasaweb.goo...372091838453970
Papildyta:
Laputaite ir mano nuotraukose kokybės trūksta? unsure.gif hmmm... reikia kažką daryt.. ryškumas tai nėr toks kaip iš skaitmenos, nes skenuoju ant matinio popieriaus atspausdintą nuotrauką, bet kokybės tai siekiu geros blush2.gif na reikia dar stipriai mokytis blush2.gif Ačiū už komentarą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 22 sausio 2008 - 20:48
Šian biški geriau su sveikata, tai išlekiau į miestą. O čia įrodymas:

user posted image

user posted image

user posted image

Sakykit nuomones
ax.gif
Atsakyti
Pupeliuk, man labai patiko ta šuniu fone thumbup.gif o emocijų serija tai iš viso thumbup.gif

Užuolaida, tavo "Menų" serija super, ypač pirmos dvi man labai labai patiko thumbup.gif

Peppi, Avent reklama labai patinka spalviškai, su močiute man kažkoks keistas atspalvis - nei melsvas, nei žalsvas g.gif

sayonara, gražiai išėjo inc dukrelė biggrin.gif o dar sakei, kad nieko neišeis mirksiukas.gif
P.S. beje kada nuotraukų sulauksiu iš tavęs ax.gif pamiršai tikriausiai ax.gif

Westa, tuoj tapsi ne tik supynių, bet ir serijų meistrė biggrin.gif man patiko spalviškai ir apskritai gerai žiūrisi. ir serijos užbaigimas patiko.

Getter, sveikinu su darbu 4u.gif

California, kaip visada puikiai thumbup.gif . tik man niekaip neišeina iš galvos tavo priešpaskutinė nuotrauka. užkabino vaiko nevaikiškas rimtumas.
Atsakyti
Pupeliuk labai ačiū už info wub.gif .. tik jaučiu tų juostų negausiu Maximoj pvz biggrin.gif

Zveris man spalviškai ir ryškumo atžvilgiu labai neblogos foto.. pirmoji foto- galėjai į kitą pusę Danės paeit.. kad laivas visas matytųsi mirksiukas.gif .. nu bet sveikatėlė matyt neleido smile.gif kadangi sėdžiu uždaryta namie tai man šitos foto - atgaiva biggrin.gif .. bet subjektyvi aš smile.gif

Bitute tavo žodžiai balzamas mano širdžiai wub.gif ..

o mes kitą savaitgalį link Druskininkų trauksim .. teks abu fotoaparatus vežtis smile.gif

kažko man trūksta Desirees....
Atsakyti