Californiagirl man ir spalvotas labai patiko Neisivaizduoju, kaip man isgauti tokias spalvas
Sayonara, man patiko Ypac 3 nuotrauka Jau toks zavuolis pas tave
Pupeliukai man patiko
Agniuke labai patiko
nu ir komentarai
Jauciu nuo mazinimo prasteja kokybe nes daug kur pastebiu kad neryskios nuotraukos, jau galvojau kad su regejimu blogai
C.girl- tubut negrisiu i foruma kol neisgausiu tokias spalvas labai labai grazu. O cia su blykste?
Papildyta:
Pamirsau paklausti o kiek darbu reikia ideti kad gauti slaptazodi, ar bent kokie kriterijai atrankai
QUOTE(Anasko @ 2008 01 22, 18:53)
Pamirsau paklausti o kiek darbu reikia ideti kad gauti slaptazodi, ar bent kokie kriterijai atrankai
As aisku nzn kaip cia duoda,bet manau kaip ir kitose temose... tiesiog uzsitarnauk pasitikejima ir gausi nesvarbu kiekis manau darbu...
o gal jei turesi tikrai gera nuotrauka namu darbam,gal gale namu darbu duos slaptazodi,kad galetum pasiskaityti komentarus ir kitiem parasyti.. na cia tik mano nuomone
dejavu ačiū
o mane aplankė Kalėdų senis netikėtai .. turiu juostinuką .. Pupeliuk paporink apie juosteles.. kokios tau labiausiai .. kažkada avytess buvo rašius, kaži berasiu ir kur pirkt , bet kokiose fotoprekėse? Vis dar nepriprantu, kad nėra ekraniuko .. Pupeliuk o tu fotografuodama dar ką nors rankomis nusistatinėji ? klausimų kalnas..
sillwio man ir tavo patarimų reikės .. kažkada rašei, kad kažką nustatyti reikia ant jo..
o mane aplankė Kalėdų senis netikėtai .. turiu juostinuką .. Pupeliuk paporink apie juosteles.. kokios tau labiausiai .. kažkada avytess buvo rašius, kaži berasiu ir kur pirkt , bet kokiose fotoprekėse? Vis dar nepriprantu, kad nėra ekraniuko .. Pupeliuk o tu fotografuodama dar ką nors rankomis nusistatinėji ? klausimų kalnas..
sillwio man ir tavo patarimų reikės .. kažkada rašei, kad kažką nustatyti reikia ant jo..
QUOTE(dejavu @ 2008 01 22, 18:42)
Exposure Time = 1/160"
F Number = F1.8
Exposure Program = Aperture priority
ISO Speed Ratings = 100
Focal Length = 50mm
F Number = F1.8
Exposure Program = Aperture priority
ISO Speed Ratings = 100
Focal Length = 50mm
Aciu dejavu pamirsau si kart uzrasyti...
Labai truksta tavo kritikos siaip jau.... nezinau kas ten ND nutiko, kad istrynei savo komentarus....bet neding tiktai, nes ir taip mazoka konstruktyvios kritikos Sillwio dar gerai gazo duoda, bet man irgi nenuskilo nes vaikus fotografuoju...
QUOTE(Anasko @ 2008 01 22, 18:53)
C.girl- tubut negrisiu i foruma kol neisgausiu tokias spalvas labai labai grazu. O cia su blykste?
Baik tu Nepabek, rodyk kas gaunas, mes bandysim teisinnga kryptim tave nukreipti
Cia be blykses Retai naudoju ja, bet naudoju reikalui prispaudus.
As UZ slaptazodzio davima Anasko Kaip kiti?
westa, sveikinu Keistas, velyvas, bet geras Kaledu senis
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 22, 19:55)
tai jau tikrai
aš už slaptažodį.. reikia džiaugtis, kad yra noras dalyvaut ND.. pastebėjau, kad vis mažiau kas dalyvauja
Sveikutes
Perziurejau jusu nuotraukas su juostomis. Turbut as kazko nesuprantu, nes man truksta ryskumo, kontrasto ir kokybes
Labai patiko californiagirl paskutine nuotrauka. Na tokia saldainiukas - atvirute Taip pat jos vaikiuko portreto labiau patiko spalvotas variantas. Nors ir jb tikrai ryskus ir paliekantis ispudi.
westos zaisliukai irgi mieli, gyvi ir zaismingi. Kiek kliuvo kreivas horizontas
Papildyta:
Dar pamirsau pagirti ZverisKLP mergaite Gyvas ir sudominantis kadras, gaila kad blasko rankove. Variantas su nukirpta rankove atrodo jau ne taip dekingai.
Perziurejau jusu nuotraukas su juostomis. Turbut as kazko nesuprantu, nes man truksta ryskumo, kontrasto ir kokybes
Labai patiko californiagirl paskutine nuotrauka. Na tokia saldainiukas - atvirute Taip pat jos vaikiuko portreto labiau patiko spalvotas variantas. Nors ir jb tikrai ryskus ir paliekantis ispudi.
westos zaisliukai irgi mieli, gyvi ir zaismingi. Kiek kliuvo kreivas horizontas
Papildyta:
Dar pamirsau pagirti ZverisKLP mergaite Gyvas ir sudominantis kadras, gaila kad blasko rankove. Variantas su nukirpta rankove atrodo jau ne taip dekingai.
QUOTE(westa @ 2008 01 22, 19:29)
Californiagirl kaip visuomet .. va pasigendu prie foto duomenų.. kažkada gi rašydavot .. bent jau pagrindinių - iafragmos, išlaikymo ,ISO....
O aš žinai kaip darau kad pamatyt visus nustatymus? Va taip: įsirašauį kompą, atsidarau su Pikasa, tada spaudi dešinį peliuko klavišą ir ant savybių Viskas matos, net fotografavimo data ir valanda su minutėm ir sekundėm
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 22, 19:55)
Aciu dejavu pamirsau si kart uzrasyti...
Labai truksta tavo kritikos siaip jau.... nezinau kas ten ND nutiko, kad istrynei savo komentarus....bet neding tiktai, nes ir taip mazoka konstruktyvios kritikos Sillwio dar gerai gazo duoda, bet man irgi nenuskilo nes vaikus fotografuoju...
c-girl, kad nėra ko prie tavęs kabinėts - tavo foto puikios, čia man reikėtų iš tavęs portretų fotografavimo pamokų gauti
Kad ir paskutinė - nuostabios spalvos, pavydėtinas ryškumas (na, o jei pro mikroskopą bandyti ieškoti trūkumų, galima prisikabinti prie išdegusių kaladėlių, ar kelių vietų ant kilimo, bet jos bendram vaizdui netrukdo)
California, aš labai neįdomiai čia komentuoju tavo nuotraukas, bet kaip visad kada aš taip fotografuosiu?.. jaučiuosi degraduojanti.. siaubingai nėr laiko šiuo metu niekam..
Westa, aš fotografuoju į Kodak Portra, dar Avytes užrodžius nusipirkau skaidrių Fuji Velvia, tačiau jos tik 100 iso, čia nebent dieną lauke.. gaila, kad nebebuvo 400 iso, tas sakė išpirko. dar Avytess patartų kitų juostų nenusipirkau, jos nenupigintos buvo bet vėliau vėl ten eisiu ir jaučiu vis tiek nusipirksiu
Dar kokį pliusą pastebėjau Portra juostos, nežinau ar čia apšvietimas sužaidė, ar kas, bet kai fotografavau sesę, tai pastebėjau, kad oda nuostabiai lygi
vyras net paklausė, ką su phtoshopu dariau akys ryškios, fokusas vietoj, o oda tarsi išvalyta, na nerealu
Tai kadangi gavau leidimą viešinti, tai dedu sesės portretus, kažkaip gavosi, kad rakursas panašus, bet man pačiai patinka, gal komentarų? kritikos? tikrai labai laukiu
vienodos nuotraukos greta sudėjus vieną išėmiau, linkas http://picasaweb.goo...372091838453970
Papildyta:
Laputaite ir mano nuotraukose kokybės trūksta? hmmm... reikia kažką daryt.. ryškumas tai nėr toks kaip iš skaitmenos, nes skenuoju ant matinio popieriaus atspausdintą nuotrauką, bet kokybės tai siekiu geros na reikia dar stipriai mokytis Ačiū už komentarą
Westa, aš fotografuoju į Kodak Portra, dar Avytes užrodžius nusipirkau skaidrių Fuji Velvia, tačiau jos tik 100 iso, čia nebent dieną lauke.. gaila, kad nebebuvo 400 iso, tas sakė išpirko. dar Avytess patartų kitų juostų nenusipirkau, jos nenupigintos buvo bet vėliau vėl ten eisiu ir jaučiu vis tiek nusipirksiu
Dar kokį pliusą pastebėjau Portra juostos, nežinau ar čia apšvietimas sužaidė, ar kas, bet kai fotografavau sesę, tai pastebėjau, kad oda nuostabiai lygi
vyras net paklausė, ką su phtoshopu dariau akys ryškios, fokusas vietoj, o oda tarsi išvalyta, na nerealu
Tai kadangi gavau leidimą viešinti, tai dedu sesės portretus, kažkaip gavosi, kad rakursas panašus, bet man pačiai patinka, gal komentarų? kritikos? tikrai labai laukiu
vienodos nuotraukos greta sudėjus vieną išėmiau, linkas http://picasaweb.goo...372091838453970
Papildyta:
Laputaite ir mano nuotraukose kokybės trūksta? hmmm... reikia kažką daryt.. ryškumas tai nėr toks kaip iš skaitmenos, nes skenuoju ant matinio popieriaus atspausdintą nuotrauką, bet kokybės tai siekiu geros na reikia dar stipriai mokytis Ačiū už komentarą
Šian biški geriau su sveikata, tai išlekiau į miestą. O čia įrodymas:
Sakykit nuomones
Sakykit nuomones
Pupeliuk, man labai patiko ta šuniu fone o emocijų serija tai iš viso
Užuolaida, tavo "Menų" serija super, ypač pirmos dvi man labai labai patiko
Peppi, Avent reklama labai patinka spalviškai, su močiute man kažkoks keistas atspalvis - nei melsvas, nei žalsvas
sayonara, gražiai išėjo inc dukrelė o dar sakei, kad nieko neišeis
P.S. beje kada nuotraukų sulauksiu iš tavęs pamiršai tikriausiai
Westa, tuoj tapsi ne tik supynių, bet ir serijų meistrė man patiko spalviškai ir apskritai gerai žiūrisi. ir serijos užbaigimas patiko.
Getter, sveikinu su darbu
California, kaip visada puikiai . tik man niekaip neišeina iš galvos tavo priešpaskutinė nuotrauka. užkabino vaiko nevaikiškas rimtumas.
Užuolaida, tavo "Menų" serija super, ypač pirmos dvi man labai labai patiko
Peppi, Avent reklama labai patinka spalviškai, su močiute man kažkoks keistas atspalvis - nei melsvas, nei žalsvas
sayonara, gražiai išėjo inc dukrelė o dar sakei, kad nieko neišeis
P.S. beje kada nuotraukų sulauksiu iš tavęs pamiršai tikriausiai
Westa, tuoj tapsi ne tik supynių, bet ir serijų meistrė man patiko spalviškai ir apskritai gerai žiūrisi. ir serijos užbaigimas patiko.
Getter, sveikinu su darbu
California, kaip visada puikiai . tik man niekaip neišeina iš galvos tavo priešpaskutinė nuotrauka. užkabino vaiko nevaikiškas rimtumas.
Pupeliuk labai ačiū už info .. tik jaučiu tų juostų negausiu Maximoj pvz
Zveris man spalviškai ir ryškumo atžvilgiu labai neblogos foto.. pirmoji foto- galėjai į kitą pusę Danės paeit.. kad laivas visas matytųsi .. nu bet sveikatėlė matyt neleido kadangi sėdžiu uždaryta namie tai man šitos foto - atgaiva .. bet subjektyvi aš
Bitute tavo žodžiai balzamas mano širdžiai ..
o mes kitą savaitgalį link Druskininkų trauksim .. teks abu fotoaparatus vežtis
kažko man trūksta Desirees....
Zveris man spalviškai ir ryškumo atžvilgiu labai neblogos foto.. pirmoji foto- galėjai į kitą pusę Danės paeit.. kad laivas visas matytųsi .. nu bet sveikatėlė matyt neleido kadangi sėdžiu uždaryta namie tai man šitos foto - atgaiva .. bet subjektyvi aš
Bitute tavo žodžiai balzamas mano širdžiai ..
o mes kitą savaitgalį link Druskininkų trauksim .. teks abu fotoaparatus vežtis
kažko man trūksta Desirees....