Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(westa @ 2008 01 22, 17:17)
peppi veikia reiškia, jei vaikis burzgia  smile.gif .. pagalvojau, kad šitom foto juostinuko spalvas, kaži ar jos žiūrėtųsi  g.gif

o aš va ciokinu per ebay juostinuką.. tikiuos pavyks jį gaut

manau, kad cia gerai ryskios spalvos smile.gif
veikia veikia, ner ramybes dabar, duzgia aplink doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 22, 17:17)
Pakeičiau nuotrauką biški kitaip sharpinus, biški geriau lyg... na tiek to unsure.gif

Geriau clap.gif 4u.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 22, 17:18)
Na matai,as pati pirkti negaliu, nes tik pradejau dirbti,ims mano vyras issimoketinai .. planuojam canon eos 400 d, nes pazistamas fotografas patare, ir vienas pazistamas kuris canone dirba... ir cia keleta komentaru gavau smile.gif ir kaina tinkama... smile.gif ir dar ta 50-uka portretam papildomai pirksiu, vakar buvo gimtadienis mano,tai visu uzsiprasiau cekiu is topo centro tam objektyvui  biggrin.gif

O, su praėjusiu tortadieniu 4u.gif Labai gera idėja užsiprašyt tokių dovanų thumbup.gif apie Cannon'us nieko nžn, ale girdėjau kad nelabai nusileidžia Nikon'ams mirksiukas.gif

Kalbant apie darbus, AŠ ŠIANDIEN GAVAU DARBĄ yahoo.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 22, 17:23)
Geriau clap.gif  4u.gif
O, su praėjusiu tortadieniu  4u.gif 

Aciu 4u.gif jo dovanos tai geros,nes viska turiu,o va fotoaparatui daug ko reikes.. smile.gif
Atsakyti
Dar klausimas, ar bus einančių į Galerą? Desiree nežinot ar eis? Labai pradėjau abejoti ar eiti, nes viskas vyks kaip supratau kavinėj, tik susirinks Galeroj, o man su mažium biški sudėtingoka sad.gif o dar ir darbai per naktį laukia sad.gif net nežinau..
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 22, 17:10)
Maniskis pamate Westos masinytes ir kad ims burgzti biggrin.gif

gal nereikejo sharpinti tu juostiniu pries keliant g.gif kazkokios sintetines gavosi...

mano nešarpintos. išvis neliestos g.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 22, 17:11)
Skaiciau, bet kazkaip neisisavinau to.. blyn kaip gaila... sia foto fotografavau vasara deja sad.gif nes db neturiu galimybes dar..tikiuosi menesio begyje jau turesiu...

tai nedekit mano nuotraukeles  verysad.gif

jau įdėjau, išimsiu..sad.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 22, 17:17)
Pupeliuk, ir man ryškumo trūksta  unsure.gif

peppi veikia reiškia, jei vaikis burzgia  smile.gif .. pagalvojau, kad šitom foto juostinuko spalvas, kaži ar jos žiūrėtųsi  g.gif

o aš va ciokinu per ebay juostinuką.. tikiuos pavyks jį gaut

o aš va klaipėdoj vieną juostinį užsiokinau, imu, jei parduos biggrin.gif jei kas, al paimsi jį man? blush2.gif aš Tau pinigus ervesčiau.. ax.gif

pupeliuk mes su Opa einam na ura.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 sausio 2008 - 17:43
QUOTE(sayonara @ 2008 01 22, 17:42)

o aš va klaipėdoj vieną juostinį užsiokinau, imu, jei parduos biggrin.gif jei kas, al paimsi jį man? blush2.gif aš Tau pinigus ervesčiau.. ax.gif

aišku paimsiu mirksiukas.gif a ne Kievą? g.gif .. pas tą patį Nikonas buvo, bet kažkokis keistas pardavėjas.. tai jis sodyboj tai dar kur.. o šian visai nekelia ragelio ir skelbimo nebėr unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 22, 17:45)
aišku paimsiu  mirksiukas.gif  a ne Kievą?  g.gif .. pas tą patį Nikonas buvo, bet kažkokis keistas pardavėjas.. tai jis sodyboj tai dar kur.. o šian visai nekelia ragelio ir skelbimo nebėr  unsure.gif

nea, canon eos 300v biggrin.gif ok, tai jeigu kas, prašysiu pagalbos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 22, 17:42)
mano nešarpintos. išvis neliestos  g.gif

apie saviskes kalbejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 22, 18:00)
apie saviskes kalbejau mirksiukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dekui uz komentarus mano spalvotai nuotraukai 4u.gif Sharpo ten minimaliai ax.gif

Patiko visu juostiniai kadrai. Siaip brangiai malonumas sis atseina, ipatingai jei skanuojant juostas i diska ne namie doh.gif

Cia westai ir pupeliukui i kompanija tiesiog vaikiskai spalvotas, namudinis kadras. Kad spalvu nepamirstumem biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Californiagirl kaip visuomet smile.gif .. va pasigendu prie foto duomenų.. kažkada gi rašydavot blush2.gif .. bent jau pagrindinių - iafragmos, išlaikymo ,ISO....
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 22, 18:29)
Californiagirl kaip visuomet  smile.gif .. va pasigendu prie foto duomenų.. kažkada gi rašydavot  blush2.gif .. bent jau pagrindinių - iafragmos, išlaikymo ,ISO....

Exposure Time = 1/160"
F Number = F1.8
Exposure Program = Aperture priority
ISO Speed Ratings = 100
Focal Length = 50mm

parsisiųsk va šitą programėlę ir matysi pati nustatymus
Atsakyti