Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(bite maja @ 2008 01 20, 19:41)
Sayonara, pavogiau tavo nuotrauką  blush2.gif pasidariau avatarą. einu dar ir į Kūdrą įsidėsiu  ax.gif

įkėliau kelias nuotraukas. daug kartojosi, tai jau nebekėliau tų pačių.

DI, ar gavai slaptažodį? g.gif aš iškart parašiau, ale kad Tu tyli..biggrin.gif
Atsakyti
Anasko, tai ir su zoominiu galima. jei diafragma nuo 2.8 kokių prasideda. jei apie 90-100 mm pritraukia - tai pats idealiausias atstumas portretams. pas mane kai diafragma prie 55 mm yra minimali virš 5, tai jau gaidys totalus (kaip mano vyras išsireikštų lotuliukas.gif ). manau 50 tukas pateisins investiciją vien dėl šviesumo... blush2.gif o dar kai pajusiu, kad piešia puikiai (neturiu dar laiko praktikuotis), manau ir pamilsiu. bet kit'o toli padėt nežadu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 20, 20:13)
Anasko, tai ir su zoominiu galima. jei diafragma nuo 2.8 kokių prasideda. jei apie 90-100 mm pritraukia - tai pats idealiausias atstumas portretams. pas mane kai diafragma prie 55 mm yra minimali virš 5, tai jau gaidys totalus (kaip mano vyras išsireikštų  lotuliukas.gif ). manau 50 tukas pateisins investiciją vien dėl šviesumo...  blush2.gif o dar kai pajusiu, kad piešia puikiai (neturiu dar laiko praktikuotis), manau ir pamilsiu. bet kit'o toli padėt nežadu.  4u.gif

va dėl to aš su nauju fotiku kit'ą pasiėmiau.. kad truputis zoom'o būtų..smile.gif
Atsakyti
Viskas, nuo sios dienos prasides vyro slaptas terorizavimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 20, 20:07)
Nesuprantu kodel man fokusas plaukioja  g.gif  atrodo kad normaliai sufokusuoju, o kai ziuriu kompe tai  doh.gif fokusoju pati, gal ka ne taip darau g.gif isjungiu autofokusa ir su rodyklem pati nustatineju reikalinga taskiuka ax.gif ar teisingai?
Is kokiu 70 nuotrauku isejo tik 7 verysad.gif

sufokusavo žaisliuką, o ne veidą? jis pateko į ryškumo zoną, dėl to fokusas nukrypo į jį.
Atsakyti
Sveiki, neužsuku nes nebeturiu kuo fotografuot, tai jei pasiseka - skolintu...o dabar atėjau pasiguost, kad kūdros nesuprantu - rašo, kad po darbą į dieną, o realiai tai neleidžia doh.gif - vakar vieną dieną įdėjau, o šiandien kitos niekaip neleidžia dar ph34r.gif Pasiguodžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 20, 15:48)
jau sudėjau savo foto, kai kuriems išsiunčiau slaptažodį. kas norit, kreipkitės smile.gif

bigsmile.gif norėčiau biggrin.gif

o ką namų darbeliams reikia nufotografuoti ir iki kada jau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 20, 19:41)
Sayonara, pavogiau tavo nuotrauką  blush2.gif pasidariau avatarą. einu dar ir į Kūdrą įsidėsiu  ax.gif

įkėliau kelias nuotraukas. daug kartojosi, tai jau nebekėliau tų pačių.

Pas ką slaptažodžio prašyt?
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2008 01 20, 22:44)
bigsmile.gif norėčiau biggrin.gif
o ką namų darbeliams reikia nufotografuoti ir iki kada jau? g.gif

tema ,,Svajonė" .. iki kito antradienio 20 val. smile.gif

peržiūrėjau foto.. smile.gif inc man visai ne tokia pasirodė , kaip autoportrete blush2.gif auto ji tokia griežta smile.gif .. inc dukriukas kažkodėl vietomis panaši į avytess sesutę smile.gif .. Sayonaros sūnutis wub.gif .. tokias akis tik fotografuot.. Sayonaros šypsena biggrin.gif .. tokia užkrečiama.. į jos foto žiūrėdama vis šypsojaus smile.gif .. Opa visa ne tokią įsivaizdavau cool.gif .. o Bitemaja mano vyrui kažkodėl į mane panaši pasirodė biggrin.gif ėjo pro šalį ir netyčiom užmatė bitutės foto su Nikonu.. sako - o kada tu čia spėjai sudalyvaut smile.gif
Šaunuolės, kad susirinkot drinks_cheers.gif

užmiršau dar .. Mariau drinks_cheers.gif .. šaunuolis ir tu, kad fotografes pagerbei vyriška dvasia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 sausio 2008 - 22:53
ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MyWay: 20 sausio 2008 - 22:54
Sveiki, sėdžiu prie kompo darbais užsikasus, tai net neturiu laiko peržiūrėt, ko tiek daug prirašėt, bet labai norėčiau pamatyti, kaip praėjo susitikimas 4u.gif

Kitką komentuosiu kai baigsiu darbus, tikiuosi šiąnakt baikt blink.gif
Atsakyti
Ačiū visiems už slaptažodį 4u.gif
Smagų laiką apturėjot. Šaunuoliai, kad susirenkat. Norėčiau ir aš, bet teks laukti kelionės į Lietuvą.
Atsakyti