Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

andriuška, namų darbų albumas čia
passw persiųsiu į AŽ. džiugu jei prisijungtum su naujom idėjom mirksiukas.gif

dejavu 4u.gif man ir taip dažnai trūksta tavo komentarų, jie jau labai sušvelnėję paskutiniu metu... pati būna sureaguoju į kritiką, bet tada išjungiu interną, nueinu kur nors, pabambu, pagalvoju ir grįžusi jau gražiai atsakau į kritiką, ar padėkoju už ją... blush2.gif o būna dienų, kai pati jaučiu, kad mano komentarai bjaurūs ir besikabinėjantys būna, tada stengiuos nekomentuot, arba ištrinu pusę žinutės, palikus tik švelniausią dalį, nes jaučiu - įsižeis. vis tiek, tavo komentarai laukiami ir siektini netgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 22, 15:47)
andriuška, namų darbų albumas čia
passw persiųsiu į AŽ. džiugu jei prisijungtum su naujom idėjom  mirksiukas.gif

Ka tik as snekejau apie tai, bet turbut cia ne man rasei, nes nikas tikrai ne mano blush2.gif
Atsakyti
Uzuolaida, pirmas ispudis man patiko! Tik jpg kokybė pusėtina, matosi spaudimo (skenavimo?) zymes. Išsamiau, tai man labai patiko su veidrodžiais, tik tiesinčiau, iš "Menų" abi, antroji ypač - švari kompozicija, šešėliai papildantys tą "švarumą", super super! Iš Jausmų labai patiko su porele! Emocijos to vyro! (o gal greičiau jų nebuvimas biggrin.gif ), tikrai gražus j/b..
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 22, 15:48)
Ka tik as snekejau apie tai, bet turbut cia ne man rasei, nes nikas tikrai ne mano  blush2.gif

ne, nesumaišiau ax.gif andriuška prieš 2 lapus to klausė. o jis seniai besitrinantis netoliese, tai jam be problemų duot passw. patikėk, netrukus ir tu gausi passw. dar nebuvo atvejo, kad sudalyvavęs negavo pažiūrėt komentarams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 22, 16:50)
Uzuolaida, pirmas ispudis man patiko! Tik jpg kokybė pusėtina, matosi spaudimo (skenavimo?) zymes. Išsamiau, tai man labai patiko su veidrodžiais, tik tiesinčiau, iš "Menų" abi, antroji ypač - švari kompozicija, šešėliai papildantys tą "švarumą", super super! Iš Jausmų labai patiko su porele! Emocijos to vyro! (o gal greičiau jų nebuvimas biggrin.gif ), tikrai gražus j/b..

Dekui. 4u.gif
Cia skanavau nuotraukas.Tai ir kokybe nelabai. Spausdintos tvarkingos. Reiks kada nueiti pas kaimyna, kad negatyvus nuskanuotu.
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 22, 15:42)
Ar galetum man i AZ atsiusti savo el.pasta? jei tu gali aisku,as tau atsiusciau,tu idetum  blush2.gif

aš ir čia galiu parašyti biggrin.gif
kristina@petrosius.lt 4u.gif

Uzuolaida, man patiko dvi paskutines labai, tik norisi, kad skanavimas netrukdytų vaizdui.. pabandyk pakartot skanavimą ir parodyk dar kartą.. 4u.gif noriu noriu noriu pamatyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 sausio 2008 - 16:06
Labadiena visiems fotografams smile.gif tikiuosi sulaukti jūsų patarimų smile.gif noriu įsigyti fotoaparatą su kuriuo galėčiau mokytis fotografuoti, jau senai apie tai svajoju smile.gif tai būtų mano pirmas rimtesnis fotoaparatas.gal galėtumėtė patarti į ką turėčiau atsižvelgti jį renkantis? o gal ir modelius žinote? na, o kaina ~900, dėja daugiau skirti negaliu doh.gif bet manau, kaip pačiai pradžiai gal ir įmanoma ką nors rasti blush2.gif
labai atsiprašau, kad rašau į šią temą, kur mokotės fotografuoti, o ne patarinėjate, bet labai norėčiau sulaukti jūsų patarimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 22, 15:51)
ne, nesumaišiau  ax.gif andriuška prieš 2 lapus to klausė. o jis seniai besitrinantis netoliese, tai jam be problemų duot passw. patikėk, netrukus ir tu gausi passw. dar nebuvo atvejo, kad sudalyvavęs negavo pažiūrėt komentarams  4u.gif

Oj,slaptazodzio as ir neprasau,pati viska suprantu,tiesiog kazkaip to niko neprisimenu,o is a raides,tai galvoju gal netycia sumaisei,tik pasitikslinau 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 22, 15:54)
aš ir čia galiu parašyti biggrin.gif
kristina@petrosius.lt  4u.gif

Aciu,tuoj persiusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 22, 15:53)
Reiks kada nueiti pas kaimyna, kad negatyvus nuskanuotu.

Taip ir as pastebejau kazkokius suspaudimo brokus...

Ale neblogai toki kaimyna turet biggrin.gif

Jei jau taip, idesiu ir as savo juostinius kadrus...po juostines muilines man i rankas pakliuvo juostinis Nikon'as...gimus vaikui butinai norejau kuo daugiau ji fotografuoti o buvo tik juostinukas...
Po beveik triju metu man vis dar patinka sie kadrai, idomu ka jus manot 4u.gif

Avent reklama biggrin.gif
user posted image

su mociute
user posted image

pirmoji kelione vidurvasaryje
user posted image

beje su naujuoju objektyvu pyskinu viska is eiles bet vis dar namie doh.gif tai pirmi ispudziai labai paprasti - sunkus bjaurybe biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 22 sausio 2008 - 16:06
dedu dar dvi juostines.. gavau leidimą parodyt..smile.gif

user posted image

user posted image

peppi, man pirma labai labai patinka..smile.gif

avytess, gal Tu šiandien keliausi į Galerą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 sausio 2008 - 16:17
Labas visiem fotografam ir fotografėm 4u.gif Jeigu įsiterpsiu ne į temą, tai atsiprašau. Kol kas esu tik mėgėja ,,fotografė", nes... dar neturiu super duper fotoaparato, ir... nemoku jo išsirinkti verysad.gif . Taigi, ar čia, šiame forume aš galiu sužinoti, ką reiškia fotoaparato aprašyme paprastai šnekant pvz tai: Diafragmos prioritetas - ne;
Ekspozicijos kompensavimas - +/- 2 EV, 1/3 žingsniu ir tt. kitos funkcijos apibūdinančios fotoaparatą?
Atsakyti
pupeliuk - mano kadrai pats tikriausias b/w. tikresnis gali būti tik kai akim žiūri į optinės spaudos kadrą. užuolaidos kadrai man irgi pilki. šviesesni, nei mano, bet pilko atspalvio. specialiai išėjau į koridorių, kur kabo 15 vnt optiškai darytų nuotraukų 30x40 formatu (kolega pradžiugino mus savo ekspozicijos dalimi, kur prieš naujus buvo eksponuojama galerijoje senamiestyje). nu irgi pilkos. kažin ar gali būti kitaip. žinoma, galima kelti kontrastą, stumdyti lygius ir kreivąsias ir gauti ten kur balta - balta, o kur juoda - juoda, bet tada kažin ar reikės antros rankos, kad atspalvius skaičiuoti..... gal kas turi skanus, kur situacija kitokia? parodykite. aišku, čia prisideda ir planšetinio skanerio supergalimybės, kurios per puse sumažina b/w negatyvo DD (dinaminį diapazoną, kuris juostoje ko gero yra apie 4, o planšetinio skanerio duok Dieve 2). spaudimas jpg nedadeda kokybės... o.k. pabandysiu nuskanuoti/apdirbti taip, kad balta būtų balta. pažiūrėsim, koks skirtumas.
Papildyta:
dar ką norėjau pasakyti. ar pastebėjote kas, kad skanuojant kokių 8-10 metų senumo c-41 negatyvus kokybė kažkokia visai prasta? spalvos "nubėgusios" neaišku kuria kryptim ir šiaip.... žinau, kad c-41 nestabilus laiko atžvilgiu ir kad norint saugoti ilgai reikia ne stabilisuoti, o praplovinėti vandeniu. bet ar 10 metų tai tas krininis laikas, po kurio jau viskas? reik skubėti archyvus skanuoti....
Atsakyti