Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 22, 14:57)
Jei atvirai, tai aš dabar sėdžiu apsižliumbus. Nusipirkau nerealų kompaktą. Skamba puiki muzika ir jos fone pamačiau tokį tavo grožį. Dėl to apsiverkiau.

galingas irankis yra muzika smile.gif
as kartais fotokudroj pasibraidau uzsileidus ka megstamo..... tai nuotraukos visai kitaip atrodo, nei jastyloj ziuretum smile.gif

sayonara, as suzaveta wub.gif kokios spalvos smile.gif wub.gif wub.gif saunuole, manau jei greit pilnai ivaldziusi busi visa juostinuko fotografavimo technika.... smile.gif

Andriuskos nuotraukos kiek per pilkos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 22 sausio 2008 - 14:07
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 22, 13:57)
Jei atvirai, tai aš dabar sėdžiu apsižliumbus. Nusipirkau nerealų kompaktą. Skamba puiki muzika ir jos fone pamačiau tokį tavo grožį. Dėl to apsiverkiau.

eik jau, katuli, nu kas čia per ašaros.. wub.gif 4u.gif

QUOTE(mantioras @ 2008 01 22, 14:03)
Linkejimai mamoms.

user posted image

Siaip, nuotaika uzejo.

4u.gif smile.gif

DI, ačiū.. tikrai dar man toli gražu.. bet spalvos tikrai mane pačią nukratė truputį.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 sausio 2008 - 14:16
sayonara - wink.gif

andriuska - tavo bw nuotraukose tonus ant pirstu galiu suskaiciuoti smile.gif arba juostele "idomi", arba ryskinai "idomiai" arba apsvietimas "idomus" (kaip su blicu) arba is skaitmenos "idomiai" konvertavai i bw smile.gif

p.s. siaip nuotraukos labai mielos smile.gif
Atsakyti
sayonara labai šaunūs bandymai .. aš irgi pradedu dairytis vis juostinuko.. ieškau va ebay, va kažko nelabai yra norinčių siųst į LT unsure.gif

Andriuska man pirma labai patiko.. antra kiek pilkoka
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 22, 13:35)
nieko nedariau, tik uždėjau baltą rėmelį. kažkaip nekyla ranka cropinti..
labai nebarkit, pirma mano juosta.. blush2.gif

spalvos tikrai labai mielos. vaikas toks gerietis biggrin.gif . 1 ir 3 labai smagios. 2 šiek tiek aukščiau fotiką reikėjo kilstelėt.

QUOTE(andriuska @ 2008 01 22, 13:56)
kad jau rodote vaikus ir dar b/w, negaliu susilaikyti....

man abi labai patinka. tik j/b labai pilkas g.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 22, 13:57)

console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 22 sausio 2008 - 14:19
mantiorai, ačiū už linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
ikeliu siaip pasiziurejimui kadra biggrin.gif garsiai nesijuokit viska galima paaiskinti.
kadras juostinis, su senuciuku zorki 10 bigsmile.gif fotografavo mano vyras, o jam visai nebutina, kad mano galva kadre butu doh.gif cia ir taip daug manes papuole... apsvietimas buvo labai prastas, o juosta kodak gold 200...
turbut ne sakyt nereikia kad i kadravima ir visa kita nekreipkit demesio. cia siaip....
zodziu mokytis mokytis irdarkarta mokytis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2008 01 22, 14:27)
ikeliu siaip pasiziurejimui kadra biggrin.gif garsiai nesijuokit viska galima paaiskinti.
kadras juostinis, su senuciuku zorki 10 bigsmile.gif fotografavo mano vyras, o jam visai nebutina, kad mano galva kadre butu  doh.gif  cia ir taip daug manes papuole... apsvietimas buvo labai prastas, o juosta kodak gold 200...
turbut ne sakyt nereikia kad i kadravima ir visa kita nekreipkit demesio. cia siaip....
zodziu mokytis mokytis irdarkarta mokytis smile.gif
user posted image

vėlgi - nu spalvos kokios, nu.. doh.gif jos visai kitokios..
viskas, aš tuoj pakeisiu tikėjimą..biggrin.gif

ai, dar turiu porą inc dukrelės nuotraukų, kurios man pačiai labai mielos, bet be jos leidimo nedėsiu..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 sausio 2008 - 14:31
QUOTE(DI @ 2008 01 22, 14:27)

taip...spalvos.. wub.gif
Atsakyti
spalvos tai spalvos, bet juostinuka geriau ....geresni turet.... neizorki 10 lotuliukas.gif pasiieskosiu ir as ko nors....

Sayonara, tikejimo nekeisk, brangus malonumas... O i sona visada nukrypti galima smile.gif tai va as manau,kad pasiliksiu prie skaitmenos ir tik retkarciais pafotografuosiu i juosta. Kaip desertui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 22 sausio 2008 - 14:39
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 22, 15:08)
andriuska - tavo bw nuotraukose tonus ant pirstu galiu suskaiciuoti smile.gif arba juostele "idomi", arba ryskinai "idomiai" arba apsvietimas "idomus" (kaip su blicu) arba is skaitmenos "idomiai" konvertavai i bw smile.gif

p.s. siaip nuotraukos labai mielos smile.gif

juosta tikrai įdomi - ilford HP5 iso 400, apšvietimas įdomus - pirmoje - langas, antroje softboksas ir skėtis. konvertuoti nieko nereikėjo, skanuoti reikėjo (gal čia problema, kad skaneris planšetinis?). ryškinau irgi neįdomiai - d-76 pagal nominalą. ryškalas, kaip man pasakė jo pardavėjas, technologinis ir kontrastingas. ilfordo Vilniuje baigėsi, nėr su kuom palyginti. o tai jei tonus galima suskaičiuoti ant pirštų - kiek yra pustonių? mano monitoriuje matosi ant palangės megztinio rašto atspindys, o ir pačio megztinio juostos (kurios yra 4 besikartojančių spalvų) toliau nuo šviesos atrodo kitaip. o jei rimtai, ką turėjai galvoje?

antra nuotrauka išties kiek pilkoka. skirtingame monitoriuje skirtingai ir matosi. spausdindamas ją minilabe pašviesinau, tai fonas beveik baltas (iš tiesų tai jis vidutinio tamsumo geltonas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 22 sausio 2008 - 15:05
Sayonara 4u.gif Spalvos!

Andriuska g.gif Hmm.. stipriai pilkas vaizdas, atrodo tarsi būtų skaitmeninė konversija grayscale g.gif norisi tikro j/b iš juostos, to čia nelabai matau...

California wub.gif Spalvota superinė 4u.gif 4u.gif be galo gražu, kam slepi spalvas?? taigi fotografuoji ir į juostą, palik j/b juostą tam, kai spalvų nesinorės, o visa kita lai būna spalvota, juk spalvos pas tave tokios nuostabios wub.gif bet kam čia aš šneku... doh.gif

DI, irgi spalvos nieko, bet man to el. lemputės geltonumo nesinori ax.gif na dėl kadro kokybės tai pati supranti 4u.gif juosta ne šventa karvė, kai kokybė ir visa kita dzin, tai tiesiog kitas fotografavimo būdas. Pas mane jei kompozicija, siužetas neįdomu/negerai, tai ir nuotrauka keliauja į šiukšlių dėžę, nesvarbu, kad spalvos nerealios smile.gif

Dar pora kadrų:

Ši biški griūva, bet nebėr vietos ištaisyt sad.gif ir veidukas tiesiai tiesiai šešėlyje, mano vyrui tas patiko, tai rodau ir jum šitą kadrą smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti