Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 22, 12:30)
Taigi gausis viena galva  g.gif

nu žiūrėk. dabar nebeblaško dėmesio baltas rūbas. viršaus beveik neliečiau. tik apačią ir dešinę pusę
user posted image

Papildyta:
dabar žiūriu, pačiai nebepatinka doh.gif ... gal dar reiktų apkirpt g.gif
Atsakyti
Bite maja, Sayonara, Inc, ir kitos (kiti) g.gif - kokie planai del vakaro? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 01 22, 10:06)
Vienas mane sudominęs klausimas liko ba atsakymo (arba netyčia praleidau)

buvau atsakęs
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 22, 11:44)
Sveiki.

Kadangi kažkas labai skaudžiai suregavo į mano komentarą ND - ištrinu savo komentarus ir pasižadu daugiau nebekomentuoti.
Tikrai nenorėjau nieko užsipulti.

būk gera, komentuok mano darbus ir čia, ir ND, jei kada įdėsiu.. 4u.gif plyyyzzzz..

QUOTE(Opa @ 2008 01 22, 12:48)
Bite maja, Sayonara, Inc, ir kitos (kiti)  g.gif  - kokie planai del vakaro?  mirksiukas.gif

mano planai išlieka tokie patys. maža problema ta, kad vyras netrukus pasiima mašiną ir nežinau, kada tiksliai grįš namo. bet žadėjo būtinai grįžti iki reikalingo laiko, todėl aš planuoju būti. gal susiskambinam apie 18 val.? ir susitariam, kur susitiksim..? vis drąsiau bus kelioms įkapoti į susitikimo vietą, o ne po vieną sliūkinti biggrin.gif

parsinešiau juostos bandymus. skanavau tik kelias nuotraukas.. pabandymui.. einu drebančia širdim tikrint, kas išėjo.. unsure.gif blink.gif
Papildyta:
inc, ar galiu ČIA temoje dėti Tavo dukrelės foto?

aš... pamilau juostą.. tikrai bėda su fokusu, kompozicija bloga iš nepatyrimo.. bet spalvos mane nustebino.. blink.gif blink.gif bet kaip pirmas bandymas, manau, visai nieko.. tuoj sudėsiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 sausio 2008 - 13:20
QUOTE(Opa @ 2008 01 22, 12:48)
Bite maja, Sayonara, Inc, ir kitos (kiti)  g.gif  - kokie planai del vakaro?  mirksiukas.gif

aš pasuoju dėl asmeninių priežasčių verysad.gif smagaus jums vakaro. papasakokit rytoj kaip kas.

QUOTE(sayonara @ 2008 01 22, 13:19)
aš... pamilau juostą.. tikrai bėda su fokusu, kompozicija bloga iš nepatyrimo.. bet spalvos mane nustebino.. blink.gif  blink.gif bet kaip pirmas bandymas, manau, visai nieko.. tuoj sudėsiu..

labai įdomu pamatyt rezultatus bigsmile.gif
Atsakyti
nieko nedariau, tik uždėjau baltą rėmelį. kažkaip nekyla ranka cropinti..
labai nebarkit, pirma mano juosta.. blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 22, 13:35)
nieko nedariau, tik uždėjau baltą rėmelį. kažkaip nekyla ranka cropinti..
labai nebarkit, pirma mano juosta.. blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Aš sužavėta! Pakartok, su kokiu fotiku ir kokia juosta žaidei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 22, 13:48)
Aš sužavėta! Pakartok, su kokiu fotiku ir kokia juosta žaidei 4u.gif

fotikas canon eos 300v (DEJA, jis ne mano..sad.gif biggrin.gif), juosta fuji superia 200. dabar esu įsidėjus fuji superia 400-ąją, tai kitą kartą grūdo bus daugiau biggrin.gif ir tikrai tikrai tikrai bandysiu juodai baltą..smile.gif
ačiū.. blush2.gif
Atsakyti
kad jau rodote vaikus ir dar b/w, negaliu susilaikyti....

user posted image

user posted image

p.s. gal kas gali į AŽ paaiškinti, kur tie namų darbai ir kaip pamatyti temas? kažkaip idėjų krizė ilgalaikė užėjo. bus stimulas kryptingai fotografuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 22 sausio 2008 - 13:56
QUOTE(sayonara @ 2008 01 22, 13:52)
fotikas canon eos 300v (DEJA, jis ne mano..sad.gif biggrin.gif), juosta fuji superia 200. dabar esu įsidėjus fuji superia 400-ąją, tai kitą kartą grūdo bus daugiau biggrin.gif ir tikrai tikrai tikrai bandysiu juodai baltą..smile.gif
ačiū.. blush2.gif

Jei atvirai, tai aš dabar sėdžiu apsižliumbus. Nusipirkau nerealų kompaktą. Skamba puiki muzika ir jos fone pamačiau tokį tavo grožį. Dėl to apsiverkiau.
Atsakyti
Linkejimai mamoms.

user posted image

Siaip, nuotaika uzejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantioras: 22 sausio 2008 - 14:07
Gus - 4u.gif

Dejavu, kodėl nekomentuosi? Juk tai ne tavo problema, o ištrynusiojo, kad taip reaguoja 4u.gif
Kolegos, nejaugi mes norim girdėti tik pagyras???

andriuska, jokios kritikos - gražu wub.gif
Atsakyti