Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 22, 00:04)
Nakčiai vieną kleclą
user posted image

a ko toks jis tarsi purvinas? ką darei su PS? smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 22, 00:35)
Cia tas pats spalvotas, kad nesakytum kad j/b liga sergu biggrin.gif  4u.gif
user posted image

man spalvotas labai labai. labai labai.. Tu tokias spalvas išgauni, neslėpk jų..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2008 01 21, 18:45)
bitele,pas tave lb grazios rankos,tiesiog sutvertos laikyt fotoaparata ax.gif

pirmą kartą girdžiu tokį komplimentą ax.gif biggrin.gif

QUOTE(toro @ 2008 01 21, 18:46)
Namų darbų temos pamąstymai smile.gif

Tik va aš galvoju ar tai kas čia yra vis dar galima vadinti fotografija. Išsakykite savo nuomones. Ačiū

o kodėl tu sakai, kad tai ne fotografija? man labai labai patiko.
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 21, 19:37)
Labs, parsinešiau šian nuotraukų biggrin.gif

Prašom kritikuoti wink.gif

man su spalvom kažkas ne taip g.gif jos tokios....na, net nežinau.... kaip iš kokio 19 amžiaus nuotraukų unsure.gif ir šiek tiek erdvės iš šonų trūksta.

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 21, 20:18)
Labai noriu Jusu nuomones...nezinau ka daryt su apatiniu kairiuosu kampu doh.gif  Gal portreta kvadratu kadruoti? Bet ir erdves man reikia biggrin.gif

man spalvota nereali thumbup.gif nesuprantu, kam tu tokias spalvas verti į j/b g.gif na, bet gal suprantu.... j/b periodas... kaip pas mane kvadratas biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 21, 21:16)
o aš bandau vis su juodu fonu kankintis  unsure.gif .. ketvirtadienį jau reik nešt rodyt.. laukiu kritikos  unsure.gif

pasakysiu atvirai, kad tokias studijines nuotraukas mėgstu retai kada ax.gif man kažko trūksta joms.
Papildyta:
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 22, 00:04)

Nakčiai vieną kleclą

kažkas su vertimu į j/b negerai g.gif . vaikas murzinas.
Atsakyti
Daug nieko nekalbesiu, tiesiog parodau smile.gif

user posted image
Atsakyti
ZverisKLP, man per pilka ir nevisai fokusas. bet labai tarkuoti negaliu, nes pati pastoviai per pilkai ir be fokuso dedu nuotraukas. užtat modelis Tavo žavingas wink.gif dažniau fotografuok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 22, 00:35)
g.gif  Tai, kad fonas ne baltas....
Mindoozai, kompoziciskai man kazkas ne taip... g.gif

norėjau pasakyti rėmelis baltas.
snapshotas čia.

Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 22, 01:39)
Mindoozai, gal as ir klystu, bet man kazkas cia ne taip g.gif cia PS padirbejai? sviesinai veida ar tamsinai fona unsure.gif

o taip, bjaurojau veiduką kaip tik besugebėjau, dėl to toks murzius ir gavos smile.gif
Atsakyti
Vienas mane sudominęs klausimas liko ba atsakymo (arba netyčia praleidau)
Uzuolaida klausė: "Gal kas zinote, ar imanoma PSe pakeista ir uzsavinta faila vel atstatyti i originala?".

Tai vis tik - ar įmanoma? logiškai mąstant jei užseivinai tuo pačiu pavadinimu ir uždarei nuotrauką - tai jau nieks nebepadės..... šioj vietoj padeda kelių kortelių turėjimas, ilgai netrinamos nuotraukos kortelėse ir blogiausiu atveju - programa, atstatanti ištrintus failus. kas žino kitą būdą - pasidalinkit..... manau ir manysiu, kad šopo negalima (neįmanoma) išmanyti visu 100 proc. netgi 20 proc. jo galimybių žinojimas yra daugiau, negu gerai.
Atsakyti
Californiagirl, as uz spalvota wub.gif Sharpo matosi, kad deta, bet man netrukdo. Pasakyk, koki naudoji.

Wyshnia, saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif Papasakok karts nuo karto, kaip sekasi.

Andriuska, dekui. As vakar visa diena mailu su vyru rasinejausi (jis kitame mieste dirba). Ta pati man pasake. Na, pati ziopla esu. Pasimokiau. Kita syki taip nedarysiu. Man patinka, kad tarkim Windows Live Fotogalerie galima atstatyti originala.
Pritariu, kad sopo neimanoma (bent jau mums megejams) ismanyti 100%. Va ir mokausi po truputi, kai netingiu.

Zveriski, o man grazus momentas pagautas. Tik pasharpink akytes, kad kitiems muilas neatrodytu smile.gif

Toro, grazu 4u.gif

Mindoozai, na ir pripeckinai. Parodyk oriinala.

Vauga, stiprybes.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Vakar vakare pridėjot daug nuotraukų, tai šiandien išklausykit biggrin.gif

toro, na tu suabejojai, ar tavąją nuotrauką būtų galima priskirti fotografijai. Vistik primas žingsnis buvo padarytas fotoaparatu, o po to jau fantazijos, manipuliacijų reikalas.. Man patinka. Buvo laikas, kai labai patikdavo toks stilius. Dabar jau kaip ir pakitęs skonis biggrin.gif Ko gero, aš esu šalininkė tos konservatyvios fotografijos, nes tas puikiai perteiktas natūralumas nuotraukoje yra mano siekiamybė.

Pupeliuk, aš sužavėta tavo peizažų spalvomis wub.gif Labai šilta ir jauku ir netgi tapybiška pasirodė. Pati kompozicija nelabai. Vaikiuko nuotrauka paprasta, tačiau spalvos vėl - tokios natūralios.

Westa, kažkas teisingai pasakė, kad tavo studijinėms kažko trūksta... Turbūt tai normalu, nes tai visai švieži bandymai 4u.gif Aplamai jose jaučiu netikrumą, tarsi sintetiką. Sėkmės, bandyk dar ir dar.

Vauga, miegelis minkštas, saldus, bet nuotrauka pilkoka ir tai daro ją nepastebimą.

Na mindoozai, čia tai negerai su veideliu padarei. Murzinas vaikiukas. rankytė priekyje išdegusi.

Californiagirl, aš tik už spalvotąjį variantą. Tavo vadinamas išdegimas visai netrukdo. Visas dėmesys į žąvųjį modelį. Auga tavo jaunėlis... šioje foto ypač...

ŽvėrisKLP, nuotrauka nebloga. Labai norisi, kad mergaitė būtų apsirengusi vienspalve bliuzele. Akys krypsta į rankovę, nors tu ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 22 sausio 2008 - 10:46
wub.gif wub.gif wub.gif zinokit as ka tik dabar gavau labai malonu soka wub.gif 2 mainu nuotraukos atejo iki manes,Puriena6 ir Sansara,jus nuostabios,kaip ir jus nuotraukos,sirdingai jums dekoju wub.gif kazkas nerealaus,tikrai wub.gif as dar atsigaut negaliu,kokia laime wub.gif aciu jums mielosios 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.

Kadangi kažkas labai skaudžiai suregavo į mano komentarą ND - ištrinu savo komentarus ir pasižadu daugiau nebekomentuoti.
Tikrai nenorėjau nieko užsipulti.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 22, 08:49)
Daug nieko nekalbesiu, tiesiog parodau smile.gif

pabandyk apkarpyt. nuimk apačią, viršaus ir dešinės pusės šiek tiek. bent jau man geriau atrodo. dėl j/b nežinau g.gif

QUOTE(dejavu @ 2008 01 22, 11:44)
Sveiki.

Kadangi kažkas labai skaudžiai suregavo į mano komentarą ND - ištrinu savo komentarus ir pasižadu daugiau nebekomentuoti.
Tikrai nenorėjau nieko užsipulti.

labai gaila būtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 22, 13:08)
pabandyk apkarpyt. nuimk apačią, viršaus ir dešinės pusės šiek tiek. bent jau man geriau atrodo. dėl j/b nežinau  g.gif
labai gaila būtų unsure.gif

Taigi gausis viena galva g.gif Spalvos prastos tai uztai j/b. ainu treniruotis fotkint. ***** sergam visa šeimynėlė, tai niekur išeit neina. Ne namai - LAZARETAS 100 %.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 22 sausio 2008 - 12:34