labas rytas
Vakar vakare pridėjot daug nuotraukų, tai šiandien išklausykit
toro, na tu suabejojai, ar tavąją nuotrauką būtų galima priskirti fotografijai. Vistik primas žingsnis buvo padarytas fotoaparatu, o po to jau fantazijos, manipuliacijų reikalas.. Man patinka. Buvo laikas, kai labai patikdavo toks stilius. Dabar jau kaip ir pakitęs skonis
Ko gero, aš esu šalininkė tos konservatyvios fotografijos, nes tas puikiai perteiktas natūralumas nuotraukoje yra mano siekiamybė.
Pupeliuk, aš sužavėta tavo peizažų spalvomis
Labai šilta ir jauku ir netgi tapybiška pasirodė. Pati kompozicija nelabai. Vaikiuko nuotrauka paprasta, tačiau spalvos vėl - tokios natūralios.
Westa, kažkas teisingai pasakė, kad tavo studijinėms kažko trūksta... Turbūt tai normalu, nes tai visai švieži bandymai
Aplamai jose jaučiu netikrumą, tarsi sintetiką. Sėkmės, bandyk dar ir dar.
Vauga, miegelis minkštas, saldus, bet nuotrauka pilkoka ir tai daro ją nepastebimą.
Na
mindoozai, čia tai negerai su veideliu padarei. Murzinas vaikiukas. rankytė priekyje išdegusi.
Californiagirl, aš tik už spalvotąjį variantą. Tavo vadinamas išdegimas visai netrukdo. Visas dėmesys į žąvųjį modelį. Auga tavo jaunėlis... šioje foto ypač...
ŽvėrisKLP, nuotrauka nebloga. Labai norisi, kad mergaitė būtų apsirengusi vienspalve bliuzele. Akys krypsta į rankovę, nors tu ką.