Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(mantioras @ 2008 01 21, 18:41)
Bet negi dabar viesai prisipazinsi, kad visai smagu ir universalu kit'inuka patampyt?

Nu nesmagu man nors tu ka - dulka lentynelej jau geru pora metu biggrin.gif

QUOTE(gus @ 2008 01 21, 18:45)
tai kad jis jau senai pristatytas ar cia dar kazkoks apie kuri nieko nezinau g.gif ?

Manau kalba eina apie atnaujinta 5D. Cia kaip 40D atnaujintas 30D mirksiukas.gif

QUOTE(toro @ 2008 01 21, 18:46)
Namų darbų temos pamąstymai

Tik va aš galvoju ar tai kas čia yra vis dar galima vadinti fotografija. Išsakykite savo nuomones. Ačiū

Galima 4u.gif Na bent jau mano kukliu supratimu biggrin.gif Labai patinka 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 21, 19:37)
Labs, parsinešiau šian nuotraukų.
Prašom kritikuoti wink.gif

Pupeliuk, is peizazu man patinka pirmoji, antrojoj tas kalnas tamsus nepatinka - kazkaip uzgozia viska, nieko kito nematau unsure.gif O mazasis pupeliukas taip saldziai miega wub.gif Tik sutinku su merginom - nenaturaliai kazkaip jo poza atrodo unsure.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 21, 19:44)
Wyshnia, o tu jau gal fotografuoji ne vien svo seimos albumui smile.gif ?

unsure.gif aha, bandau jau ir svetimu albumus pildyt - turiu du blynus tik kad vieno viesint negaliu, labai greitu laiku nusimato treciasis

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 21, 20:18)
Zinokit "susirgau" fotkinimo is virsaus liga. Bet nieko- praeis, kaip ir visos ligos praeina lotuliukas.gif
Labai noriu Jusu nuomones...nezinau ka daryt su apatiniu kairiuosu kampu doh.gif  Gal portreta kvadratu kadruoti? Bet ir erdves man reikia biggrin.gif

Tikrai, visom ligom reikia persirgt biggrin.gif as laukiu, kol tavo spalvos gris ax.gif Na ne todel, kad nepatinka tavo JB, bet apie tokias, kaip tavo portretu spalvas, man dar pasvajot biggrin.gif Siame portretuke ar cia tas kampas isdeges? (nes ziuriu per laptopa ir man jis toks atrodo g.gif ) Nors kirpti tai nekirpk - mano nuomone cia erdves reikia g.gif
Papildyta:
westa, manau su 85mm reiktu siek tiek daugiau diafragma pridaryti g.gif del spalvu man kazkas nelabai, bet sis monitorius gali klaidinti g.gif veliau dar paziuresiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 21, 21:38)

westa, manau su 85mm reiktu siek tiek daugiau diafragma pridaryti g.gif del spalvu man kazkas nelabai, bet sis monitorius gali klaidinti g.gif veliau dar paziuresiu smile.gif

nu va aš rig ne prie savo įprasto monitoriaus.. einu skaityt Bloge kaip sukalibruot unsure.gif .. o fotkinau išlaikymo prioritetu.. sakai reikėjo diafragmą geriau rinktis g.gif
nu bliamba negalvojau, kad juodam fone taip bus sunku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 21, 21:41)
nu va aš rig ne prie savo įprasto monitoriaus.. einu skaityt Bloge kaip sukalibruot  unsure.gif .. o fotkinau išlaikymo prioritetu.. sakai reikėjo diafragmą geriau rinktis  g.gif
nu bliamba negalvojau, kad juodam fone taip bus sunku  unsure.gif

biggrin.gif viskas ismokstama biggrin.gif
manau kad diafragma - ziurek, antroje nuotraukoje fokusas kazkur, nes mazius judejo. Jei prie 50mm 2.8 ryskumo laukas palyginti nieko, tai 85mm jis zymiai siauresnis g.gif As rinkciausi bent 4, kad buciau tikra, kad veidukas ryskus bus. g.gif

Beje, tik dabar pamaciau, kad islaikymas 1/30''. Ar tu cia pati taip rinkaisi? Kodel? unsure.gif Tada manau cia ne diafragmos kalte, o islaikymo g.gif bet vistiek diafragma uzdaryciau daugiau nei iki 2.8 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 21 sausio 2008 - 21:51
Labas vakaras
norejau vel prasytis i jusu gretas, ale kai paziuriu Jusu foto ir palyginu su savo doh.gif sleptis man po pernyksciais lapais blush2.gif
jeigu galit paziurekit ir pakomentuokit cia mano bandymai vis dar i dryzuota tema ir dar pora siaip papyskintu foto ax.gif (jei tiesiai nerodys tai www.photobucket.com manobandymai/343482 ketvirtas albumas)
kaip paciai atrodo tai kad su apsvietimu turiu didziausia problem doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 21 sausio 2008 - 22:02
QUOTE(Žūžū @ 2008 01 21, 21:56)
Labas vakaras
jeigu galit paziurekit ir pakomentuokit

pirmoji gal gal gal... visos kitos.. na, reikia mokytis. Rakursas ne tas, blicas perkala.. Treniruokis, neprarask motyvacijos.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 21, 21:46)
biggrin.gif viskas ismokstama biggrin.gif
manau kad diafragma - ziurek, antroje nuotraukoje fokusas kazkur, nes mazius judejo. Jei prie 50mm 2.8 ryskumo laukas palyginti nieko, tai 85mm jis zymiai siauresnis g.gif As rinkciausi bent 4, kad buciau tikra, kad veidukas ryskus bus.  g.gif

Beje, tik dabar pamaciau, kad islaikymas 1/30''. Ar tu cia pati taip rinkaisi? Kodel? unsure.gif Tada manau cia ne diafragmos kalte, o islaikymo g.gif bet vistiek diafragma uzdaryciau daugiau nei iki 2.8 g.gif

ačiū , wyshniuk, unsure.gif bandysiu pridaryt diafragmą unsure.gif unsure.gif .. dėl antros foto tu teisi.. matau, nugrybavo fokusas.. pirma man dar puse velnio unsure.gif .. nu ką ryt vėl kartot doh.gif
Atsakyti
sveiki visi.
kaip ir registruojuosi sioj temoj. senokai jau ka ir berodziau, nes, kaip sakaiu, truputi uzmeciau tuos reikalus - rupesteliu yra - skyrybos, advokatai, teismai, bankai, paskolos ir pan. nemalonus dalykeliai.
Linkim su mazium saldziu sapneliu, ramiu blusu, kad nekastu kunu jusu tongue.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 01 21, 23:25)
sveiki visi.
Linkim su mazium saldziu sapneliu, ramiu blusu, kad nekastu kunu jusu tongue.gif  lotuliukas.gif

šiek tiek padidinčiau ryškumo zoną, daugiau viskas tinka.
Papildyta:
Nakčiai vieną kleclą
user posted image
Atsakyti
padidinau. ka manai? blush2.gif
user posted image
Papildyta:
o murzius kokis... ot motinele, realiai tai nepamaciau, kad murzinas doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 01 21, 20:39)
californiagirl, labai puikus tavo portretukas iš viršaus smile.gif Tik jau nekarpyk jo, gal remą badyk pereinatį uždėti: tam šviesiam kampe tegul tamsus būna, o kitam atvirkščiai - šviesus.

O gera ideja del remo tokiu atveju bigsmile.gif Tik nezinau ar mokesiu toki padaryti biggrin.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 21, 21:06)
baltas fonas labai maišosi su marškinėliais, reikėjo gal juodą daryti.

g.gif Tai, kad fonas ne baltas....

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 21, 21:38)
Tikrai, visom ligom reikia persirgt biggrin.gif as laukiu, kol tavo spalvos gris ax.gif Na ne todel, kad nepatinka tavo JB, bet apie tokias, kaip tavo portretu spalvas, man dar pasvajot biggrin.gif Siame portretuke ar cia tas kampas isdeges? (nes ziuriu per laptopa ir man jis toks atrodo g.gif )

Tai, kad rodau ir spalvotas rolleyes.gif Ziemines juk spalvotas rodziau, pas mane vis tik daugiau spalvotu nuotrauku, nei j/b.
O tas kampukas padeges padeges j/b variante unsure.gif
Cia tas pats spalvotas, kad nesakytum kad j/b liga sergu biggrin.gif 4u.gif
user posted image

Vauga, stiprybes del seimyniniu rupesciu 4u.gif Portretukas plokscias mano manymu...kazko truksta unsure.gif Na ir kaip populiaru sakyti..muilas matosi. Truksta ryskumo g.gif

Mindoozai, kompoziciskai man kazkas ne taip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 22, 00:35)
Cia tas pats spalvotas, kad nesakytum kad j/b liga sergu biggrin.gif  4u.gif

Man zinok spalvotas labai labai patinka wub.gif labiau uz JB 4u.gif Aciu - nebesakysiu biggrin.gif 4u.gif

Mindoozai, gal as ir klystu, bet man kazkas cia ne taip g.gif cia PS padirbejai? sviesinai veida ar tamsinai fona unsure.gif
Atsakyti
Ca_girl, tavo berniukas labai mielas wub.gif o čia kažkoks filtras dėtas ar man vaidenasi kad sharpo daugoka g.gif ar čia ISO didelis? g.gif
Atsakyti