QUOTE(mantioras @ 2008 01 21, 18:41)
Bet negi dabar viesai prisipazinsi, kad visai smagu ir universalu kit'inuka patampyt?
Nu nesmagu man nors tu ka - dulka lentynelej jau geru pora metu
QUOTE(gus @ 2008 01 21, 18:45)
tai kad jis jau senai pristatytas ar cia dar kazkoks apie kuri nieko nezinau ?
Manau kalba eina apie atnaujinta 5D. Cia kaip 40D atnaujintas 30D
QUOTE(toro @ 2008 01 21, 18:46)
Namų darbų temos pamąstymai
Tik va aš galvoju ar tai kas čia yra vis dar galima vadinti fotografija. Išsakykite savo nuomones. Ačiū
Tik va aš galvoju ar tai kas čia yra vis dar galima vadinti fotografija. Išsakykite savo nuomones. Ačiū
Galima Na bent jau mano kukliu supratimu Labai patinka
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 21, 19:37)
Pupeliuk, is peizazu man patinka pirmoji, antrojoj tas kalnas tamsus nepatinka - kazkaip uzgozia viska, nieko kito nematau O mazasis pupeliukas taip saldziai miega Tik sutinku su merginom - nenaturaliai kazkaip jo poza atrodo
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 21, 19:44)
aha, bandau jau ir svetimu albumus pildyt - turiu du blynus tik kad vieno viesint negaliu, labai greitu laiku nusimato treciasis
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 21, 20:18)
Zinokit "susirgau" fotkinimo is virsaus liga. Bet nieko- praeis, kaip ir visos ligos praeina
Labai noriu Jusu nuomones...nezinau ka daryt su apatiniu kairiuosu kampu Gal portreta kvadratu kadruoti? Bet ir erdves man reikia
Labai noriu Jusu nuomones...nezinau ka daryt su apatiniu kairiuosu kampu Gal portreta kvadratu kadruoti? Bet ir erdves man reikia
Tikrai, visom ligom reikia persirgt as laukiu, kol tavo spalvos gris Na ne todel, kad nepatinka tavo JB, bet apie tokias, kaip tavo portretu spalvas, man dar pasvajot Siame portretuke ar cia tas kampas isdeges? (nes ziuriu per laptopa ir man jis toks atrodo ) Nors kirpti tai nekirpk - mano nuomone cia erdves reikia
Papildyta:
westa, manau su 85mm reiktu siek tiek daugiau diafragma pridaryti del spalvu man kazkas nelabai, bet sis monitorius gali klaidinti veliau dar paziuresiu