Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

peppi, , man grazu bigsmile.gif ir ta nuotaika visai ne su dzinsais buvo rolleyes.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 21, 17:17)
bigsmile.gif  Taip aš ten blaškiausi. Tas naujas grafiti taip akį patraukė. Bet nieko ten doro aš ir nenufotkinau. Man taip patinka sekmadieniais fotkinti - miestas apytuštis rolleyes.gif
Va, viena iš tos vietos

user posted image

as paprasyciau, kad Benas pasoktu tiesiom kojom ir bandyciau nufotkint kadruodama ties paciais batu padais, kad to saligatvio nesimatytu - kad butu sunku suprasti, kur jis yra. dabar tas saligatvis man prie tos pasakos nesipaiso. nors gal - dabar kitokia koncepcija matosi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mantioras @ 2008 01 21, 17:21)
Labas visoms. Bruksteliu, kad nepamanytumet jog turedamas kazkokiu negeru minciu nusprendziau pasislepti. Bet nepazadu, kad daznai vaidensiuos, nes nespeju sekti jusu bendravimo (darbe reikia dirbti, o ne forumuose mirkti...). Daznai neturiu ir ka naudingo pasakyti.

inc> nesvarbu, kad apie fotografija nepakalbejom. Kam kalbet, jei galima tiesiog imt ir fotografuot. Nors jei yra kokiu rupesciu - prasom, spresim bendrom jegom.

sayonara> ispudinga, kad tampaisi juostini, 40D 'bandura' ir dar ta zavu jaunikaiti ant ranku. Man nebelieka 'atmazu' kasdien nesinesioti savo kompaktiskojo pentaxiuko.

bitemaja ir Opa> apsiejom be dideliu bendravimu, bet labai susildet visa kompanija. Super.

Ačiū, Mantai. jei tik galėsi, užeik pas mus smile.gif ačiū už pasidalinimą nuotraukomis..smile.gif
jo, aš viena iš tų nenormalių, kuri visada ir visur turi fotiką su savimi, o pastaruoju metu - du fotikus. ir dar du juostiniai keliauja iš Panevėžio biggrin.gif doh.gif rytoj einu pasiimti savo pirmųjų nuskanuotų juostinių bandymų.. nujaučiu, kad bus blogai, bet vis tiek labai laukiu biggrin.gif

wyshnia, nu gal.. aš keleri metai kas savaitę ten.. sekmadieniais dažniausiai.. Pilaitėj gyvenu, nemyliu savų Rimiukų, todėl lieka Karoliniškių maxima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 21, 17:18)
nevalgysim, ale reik tokiam reikalui platesnio kampo ir taskas biggrin.gif

kur as tai girdejau g.gif biggrin.gif
nu bet sviesos tikrai butu nepakake tuomet...kas tada? blicas.... verysad.gif fui...

Puriena, koks grazus piesinys bigsmile.gif cia Kaune?
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 21, 17:24)
peppi, , man grazu bigsmile.gif ir ta nuotaika visai ne su dzinsais buvo rolleyes.gif

as paprasyciau, kad Benas pasoktu tiesiom kojom ir bandyciau nufotkint kadruodama ties paciais batu padais, kad to saligatvio nesimatytu - kad butu sunku suprasti, kur jis yra. dabar tas saligatvis man prie tos pasakos nesipaiso. nors gal - dabar kitokia koncepcija matosi irnesakyk.gif

ne su dzinsais, viskas labai tradiciskai buvo smile.gif isskyrus svecius biggrin.gif
jaunosios puokste pagavo vyrukas lotuliukas.gif

na jei pasoktu ir nesimatytu saligatvio tikrai nuotraukai priduotu mistikos itariu...
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 21, 17:25)
kur as tai girdejau g.gif  biggrin.gif
nu bet sviesos tikrai butu nepakake tuomet...kas tada? blicas.... verysad.gif fui...

oi, su ta sviesa tai cia ir yra menas - vieni fotografai kala blicais, tai tie tiesiog vestuviu fotografuotojai (cia as taip vadinu), kiti gi naudoja naturalu apsvietima - ale cia ziniu, supratimo, pajautimo ir zoominuko gero ir sviesaus reikia biggrin.gif

sayonara - Pilaitej negalejau matyt - nieko pazistamo is ten neturiu... Turbut ir bus Maxima - cia kazkas rase, kad visad sypsaisi - ti nuolat susirupinusiu ir susiraukusiu lietuviu minioj tikrai isimintinai atrodai biggrin.gif 4u.gif

o man kaip tik Purienos nuotraukoj patinka, kad saligatvis matosi - kaip kad berniukas is kasdienybes kazkoki stebuklinga pasauli per langeli stebi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 21 sausio 2008 - 17:36
peppi, zuiki puiki, nu pakentėk , turėsi gi tą objektyvą .. viskas savo laiku.. o gal kas saugo tave .. gal pvz būtum išmetus jį šia savaitę iš rankų biggrin.gif o foto man irgi kiek erdvės per mažai, bet šiaip patinka.. tokia neeilinė, su nuotaika mirksiukas.gif .. pradžia puiki, manau 4u.gif

Puriena6 sušildei spalvom čia šiandieninę temą savo foto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 sausio 2008 - 17:36
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 21, 17:33)
sayonara - Pilaitej negalejau matyt - nieko pazistamo is ten neturiu... Turbut ir bus Maxima - cia kazkas rase, kad visad sypsaisi -  ti nuolat susirupinusiu ir susiraukusiu  lietuviu minioj tikrai isimintinai atrodai biggrin.gif  4u.gif

gali būt biggrin.gif aš nuolat įsiveliu į kokius nors debatus su diedukais apie duonos kainą ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 21, 17:36)
gali būt biggrin.gif aš nuolat įsiveliu į kokius nors debatus su diedukais apie duonos kainą  ir pan. biggrin.gif

biggrin.gif o va cia tai mano drauge - tik as daziau su mociutem troleibusuose politikuodavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 21, 17:33)
oi, su ta sviesa tai cia ir yra menas - vieni fotografai kala blicais, tai tie tiesiog vestuviu fotografuotojai (cia as taip vadinu), kiti gi naudoja naturalu apsvietima - ale cia ziniu, supratimo, pajautimo ir zoominuko gero ir sviesaus reikia biggrin.gif

apie blica turiu minciu ateityje...bet tik tokiems atvejams kaip koncertas - kai naturalaus apsvietimo praktiskai nera, kai visai prietema ir net su 50-tuku per tamsu...
na gerai o kiek maziausiai f gali buti zuminiam...ir kokia tada kaina jo buna doh.gif

tai visgi atvaziuos dar si vakara mano objektyvas ir dar distancinis thumbup.gif
aciu mano brangiausiajam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 21 sausio 2008 - 17:40
QUOTE(peppi @ 2008 01 21, 18:15)
...
labai nesuvalgykit prasau blush2.gif ...

norejau sugretinti ax.gif bet tiek jau to...pro langa tik tokiu rakursu isejo smile.gif

nėr čia ko skalpuot mirksiukas.gif , bet šonų tikrai norėtūsi daugiau.

na tada gausi eit į pievą pasivaikščiot mirksiukas.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 21, 18:17)
bigsmile.gif  Taip aš ten blaškiausi. Tas naujas grafiti taip akį patraukė. Bet nieko ten doro aš ir nenufotkinau. Man taip patinka sekmadieniais fotkinti - miestas apytuštis rolleyes.gif
Va, viena iš tos vietos

ohoho, koks piešinys thumbup.gif

QUOTE(mantioras @ 2008 01 21, 18:21)
inc> nesvarbu, kad apie fotografija nepakalbejom. Kam kalbet, jei galima tiesiog imt ir fotografuot. Nors jei yra kokiu rupesciu - prasom, spresim bendrom jegom.

labas labas thumbup.gif
dabar tai tikrai turiu rūpestį ir su tavim susijusį biggrin.gif ir dabar nežinau net kaip ir pagelbėt galėtum biggrin.gif? o bėda, tai tame, kad tavo tos dvi nuotraukos, o tiksliau ta su valtele geltoname fone, man niekaip neišeina iš galvos. tiesiog stovi prieš akis jau antra diena biggrin.gif ir aš ją noriu vėl pamatyt. ar įmanoma būtų kur nors ją vėl pažiūrėt blush2.gif
Atsakyti
Peppi, iš tiesų jaunoji tarsi netilpusi į kadrą. Šviesa gera.

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 21, 17:23)
Man patinka 4u.gif

4u.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 21, 17:24)

Labai gerą įdėją pamėtėjai 4u.gif Reikės pažaisti, kai bus saulė ir prie trumpo išlaikymo neišsilies Benas.

QUOTE(peppi @ 2008 01 21, 17:29)
Puriena, koks grazus piesinys bigsmile.gif cia Kaune?

Taip, Kaune parodų rūmų sienos išpaišytos labai dideliu plotu. Super piešiniai.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 21, 17:38)
na gerai o kiek maziausiai f gali buti zuminiam...ir kokia tada kaina jo buna

f/2.8? kaina didelė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 21 sausio 2008 - 17:45
QUOTE(peppi @ 2008 01 21, 17:38)
apie blica turiu minciu ateityje...bet tik tokiems atvejams kaip koncertas - kai naturalaus apsvietimo praktiskai nera, kai visai prietema ir net su 50-tuku per tamsu...
na gerai o kiek maziausiai f gali buti zuminiam...ir kokia tada kaina jo buna doh.gif

zinok ismokus naudoti blicas ne tik koncertuose praversti gali - tose paciose vestuvese ar krikstynose sauleta vasaros diena 4u.gif
o del tu zoominiu sviesu ir ju kainu - geros kokybes nuotraukoms reikia geros optikos, o is kur tu jai piniga paimsi, jei fotografija tik hobis...
Atsakyti