QUOTE(mantioras @ 2008 01 21, 17:21)
Labas visoms. Bruksteliu, kad nepamanytumet jog turedamas kazkokiu negeru minciu nusprendziau pasislepti. Bet nepazadu, kad daznai vaidensiuos, nes nespeju sekti jusu bendravimo (darbe reikia dirbti, o ne forumuose mirkti...). Daznai neturiu ir ka naudingo pasakyti.
inc> nesvarbu, kad apie fotografija nepakalbejom. Kam kalbet, jei galima tiesiog imt ir fotografuot. Nors jei yra kokiu rupesciu - prasom, spresim bendrom jegom.
sayonara> ispudinga, kad tampaisi juostini, 40D 'bandura' ir dar ta zavu jaunikaiti ant ranku. Man nebelieka 'atmazu' kasdien nesinesioti savo kompaktiskojo pentaxiuko.
bitemaja ir Opa> apsiejom be dideliu bendravimu, bet labai susildet visa kompanija. Super.
Ačiū, Mantai. jei tik galėsi, užeik pas mus
ačiū už pasidalinimą nuotraukomis..
jo, aš viena iš tų nenormalių, kuri visada ir visur turi fotiką su savimi, o pastaruoju metu - du fotikus. ir dar du juostiniai keliauja iš Panevėžio
rytoj einu pasiimti savo pirmųjų nuskanuotų juostinių bandymų.. nujaučiu, kad bus blogai, bet vis tiek labai laukiu
wyshnia, nu gal.. aš keleri metai kas savaitę ten.. sekmadieniais dažniausiai.. Pilaitėj gyvenu, nemyliu savų Rimiukų, todėl lieka Karoliniškių maxima