Jei kas galvojat isigyti canon EOS 1000D, tai Topo centro internetinej parduotuvej jis vis dar parsiduoda su nuolaida uz 999 Lt
QUOTE(emuxxx @ 2008 12 19, 17:29)
mes uzsisakem panasonic lumix dmc fz28 laukiam pareinant
Iš kur jūs čia siunčiatės?
Sveiki, nusiziurejau CANON eos 1000D, bet jame nera stabilizavimo sistemos As noresiu pagrinde fotkinti judancius vaikus, portretus., Koki panasu varijanta galeciau pasiziureti? Aciu
Na labai norėčiau padėkoti visiems čia patarusiems- (kaip gerai, kad yra sm)- nusipirkom NikonD80- jau toks fainutis , pirkom topocentre (gavom nuolaidą). va gaila, kad kursai prie jo pridėti Vilniuje, bet gal pavyks ištaikyti ir pasimokyti daugiau (kol kas skaitau knygutę ir mėginam, žaidžiam). Tikiuosi bus gerai su juo viskas.
QUOTE(moliugyte @ 2008 12 27, 22:27)
Sveiki, nusiziurejau CANON eos 1000D, bet jame nera stabilizavimo sistemos As noresiu pagrinde fotkinti judancius vaikus, portretus., Koki panasu varijanta galeciau pasiziureti? Aciu
na va, dar nusiziurejau sita modeli Sony Alpha DSLR-A200 Kokie butu atsiliepimai apie sita aparata?
QUOTE(Betule @ 2008 12 26, 12:04)
Iš kur jūs čia siunčiatės?
is ebay tik mes ne i lietuva siuntemes, bet yra kas i lt siuncia, db svaras kai krites tai nebloga kaina gaunasi ( mums su priedais - 8gb sd kortele, ideklas, extra baterija, valymo rinkinys, mini trikojis, ir mini atminties korteliu skaitytuvas kainavo 980lt )
QUOTE(moliugyte @ 2008 12 28, 23:03)
na va, dar nusiziurejau sita modeli Sony Alpha DSLR-A200 Kokie butu atsiliepimai apie sita aparata?
Nesupyk, bet ar tu zinai ka perki? Ta prasme ar skiri dslr'a nuo paprastos muilines?
QUOTE(acuktuvaz @ 2008 12 29, 13:37)
Nesupyk, bet ar tu zinai ka perki? Ta prasme ar skiri dslr'a nuo paprastos muilines?
as noriu pirkti veidrodini fotika, bet biudzetas toks, kad turiu isitekti iki 2000 lt., tai vat pagal ta kriteriju ir renkuosi
nes turima dabartine muiline netenkina, va tokia as dabar turiu
http://www.fotofabri...t-SX100-IS.html
tai dabar ir bandau su jusu pagalba kazka issirinkti
Sveiki visi,
peržvelgiau jūsų pokalbius ir matau, kad daugiausiai yra kalbama apie rimtesnių fotikų pasirinkimą. Tuo tarpu man reikia visiškai mėgėjiško, paprasto, bet neprasto. Norėtųsi optimaliai įmanomos geros kokybės kalbant apie kuo mažesnę kainą. Jei konkrečiau, norėčiau tilpti į rėmus iki 500 lt, ne daugiau. Jei mažiau - be problemų
Žinau, kad sumą skirti galiu labai mažą, bet gal vis dėlto kažką galėtumėt patarti? Geriausią iš fotikų už tokią sumą? Nes pasidairiau, kad pasirinkimas už 400 - 500 lt tikrai nemažas, bet.. nieko aš apie juos nenusimanau
Labai labai tikiuosi sulaukti jūsų patarimų...
Labai ačiū
peržvelgiau jūsų pokalbius ir matau, kad daugiausiai yra kalbama apie rimtesnių fotikų pasirinkimą. Tuo tarpu man reikia visiškai mėgėjiško, paprasto, bet neprasto. Norėtųsi optimaliai įmanomos geros kokybės kalbant apie kuo mažesnę kainą. Jei konkrečiau, norėčiau tilpti į rėmus iki 500 lt, ne daugiau. Jei mažiau - be problemų
Žinau, kad sumą skirti galiu labai mažą, bet gal vis dėlto kažką galėtumėt patarti? Geriausią iš fotikų už tokią sumą? Nes pasidairiau, kad pasirinkimas už 400 - 500 lt tikrai nemažas, bet.. nieko aš apie juos nenusimanau
Labai ačiū
QUOTE(Wild Flower @ 2008 12 29, 15:02)
Labai ačiū
Labai ačiū
Pora variantų.
Canon PowerShot A590 IS
Ir antras:
Nikon Coolpix S210
Bet kurį nusipirkus, turėtų pateisinti lūkesčius.