Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 5

QUOTE(valkata @ 2008 12 08, 10:00)
Kuri firma geresnė, Adidas ar Nike? BMW ar Mercedes? smile.gif Atsakymo į tavo klausimą nėra. Reikia žiūrėti į konkrečius fotiko modelius.
Minusai: tele tik 60mm (35mm ekvivalente), neturi optinio vaizdo ieškiklio.

Daugiau vien pliusai. Ko gero geriausia muilinė iš dabar gaminamų.

Labai ačiū už komentarą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luigina @ 2008 12 07, 21:06)
Sveiki, ruošiuosi pirkt veidrodinį fotoaparatą, ilgai rinkausi, lyg ir apsistojau ties Canon EOS 450D, gal kas turit tokį ir pasidalintumėt įspūdžiais? 4u.gif
Nelabai nusimanau ir jų kainose, gal kas išmanot pasakysit, ar apsimokėtų toks fotoaparatas už ~2600LT su objektyvais EF-s 55-250 ir EF-s18-55 IS? Gal tik kaip mėgėjai besidominčiai fotografija jų dviejų per daug, gal užtektų su vienu pirkt, bet ar nebus po to taip, kad daugiau prireiks? Na nelabai aš nusimanau visame tame, lauksiu patarimų blush2.gif

Šiandien Vilbroj Pentax K20D su 18-55mm objektyvu tik 2000Lt. Nereali kaina už tokį fotiką... Gal dar yra ir gal dar suspėtumėt, nes suprantu, kad tokia kaina tik šiandien.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 12 10, 16:12)
Šiandien Vilbroj Pentax K20D su 18-55mm objektyvu tik 2000Lt. Nereali kaina už tokį fotiką... Gal dar yra ir gal dar suspėtumėt, nes suprantu, kad tokia kaina tik šiandien.

Na ačiū už patarimą, bet ne Lietuvoj aš esu, tai jau niekaip nespėsiu.. Stebiu ir aš tuos pasiūlymus, na spėsiu paimt ką prieš Kalėdas, gerai bus, ne tai ne rolleyes.gif
Atsakyti
Norejau gauti patarima,noriu pirkti foto aparata ,renkuosi is CANON G10 ir LUMIX DMC-LX3.Gal padetumete man apsispresti
Atsakyti
Jau nusipirkau bet parasysiu,

http://www.emarkt.lt..._8mp_4x_2_5_lcd

Ryt tureciau gauti, isbandysim wink.gif o tai mazylei jau 6 men normaliu foto nedaug turim, tik kiek buvom is draugu zmoniska fotika pasieme.

paskaiciau apie ji lyg ir nieko:

http://www_cameras_c...ershot-a580.cfm

Savo kainos klasej jis turi gera zoom 4x optinis (pas kitus 3x) ir 16x skaitm. kitu daug mazesni - nzn bent as nesu naudojes to skaitmeninio niekada...

Gal kas torit toki?
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2008 12 11, 09:24)
Norejau gauti patarima,noriu pirkti foto aparata ,renkuosi is CANON G10 ir LUMIX DMC-LX3.Gal padetumete man apsispresti

O ką daugiausiai žadate fotografuoti?
Atsakyti
QUOTE(ARX_RN @ 2008 12 11, 16:31)
Jau nusipirkau bet parasysiu,

Savo kainos klasej jis turi gera zoom 4x optinis (pas kitus 3x) ir 16x skaitm. kitu daug mazesni - nzn bent as nesu naudojes to skaitmeninio niekada...

Gal kas torit toki?

Klaida... Ką su tuo 16x skaitmeniniu darysite? Tai kompiuteryje paspauskite ctrl mygtuką ir važinėkite su ratuku pelytės - tas pats bus. Kokybes 0.

A580 IS modelis nublanko prieš A590 IS, tačiau jie kaip jau ir paseno ir iš rinkos išeina...
Atsakyti
as kaip ir rasiau - to skaitmeninio neesu naudojes gyvenime jo ir nereikia...

o kad naujesnis 590 modelis geresnis tai tiesa ko gero, bet jis apie 100lt brangesnis - kiek galim isleist tiek isleidziam o uz ta suma jis ko gero geriausias pasirinkimas.

Beto - geri dalykai juk neispardavinejami. Isparduoda visada senus nueinancius modelius.

http://www.emarkt.lt...0_is_8mp_4x_2_5

tas 590 modelis labai jau artimas, o va kad juodas tai liux wink.gif geriau noreciau juodo...

Atsakyti
O kaip manote, Canon Digital IXUS 870 IS kaip fotoaparatas šeimai tinka?
Aišku daugiausia fotografuojam vaikus, tai viena iš svarbiausių savybių, kad "neflegmintų". Teko laikyti rankose tokių, kad, paspaudus mygtuką, kol užfiksuojamas kadras, vaikas jau būdavo kitam kambary biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrinka @ 2008 12 13, 02:08)
O kaip manote, Canon Digital IXUS 870 IS kaip fotoaparatas šeimai tinka?
Aišku daugiausia fotografuojam vaikus, tai viena iš svarbiausių savybių, kad "neflegmintų". Teko laikyti rankose tokių, kad, paspaudus mygtuką, kol užfiksuojamas kadras, vaikas jau būdavo kitam kambary biggrin.gif

Apie Canon neteko girdėti blogų atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Canon Powershot G9 smile.gif Nors mačiau, atsirado ir nauja G10 serija, kurios funkcijų netyrinėjau, tačiau nemanau, kad bus žymiai geresnė už G9.
Atsakyti
QUOTE(Jota @ 2008 12 13, 13:52)
Canon Powershot G9  smile.gif Nors mačiau, atsirado ir nauja G10 serija, kurios funkcijų netyrinėjau, tačiau nemanau, kad bus žymiai geresnė už G9.

Canon G10http://www.fotofabrikas.lt/items/Top-10---Populiariausi-fotoaparatai/Skaitmeniniai-fotoaparatai/7d8dd3.2-Canon-PowerShot-G10.html - - - kaip megejiskas - tikrai puikus.
Atsakyti