Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 5

Nesenai nusipirkau Nikon D60. Patinka. Tik nera vaizdo stabilizavimo funkcijos. O siaip fotoaparatas puikus tiems, kas nori savo muiline pakeisti i megejiska veidrodini ir mokytis fotomeno fotografuojant ne tik auto rezimu smile.gif
Atsakyti
Aš turiu Nikon D80. Esu patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2008 11 23, 15:45)
Aš turiu Nikon D80.  Esu patenkinta.  thumbup.gif

Kiek toks kainuoja ir kur geriausia pirkti? Ar tinka tokiems trupučiuką "nemokantiems"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zvejys @ 2008 11 28, 20:39)
Kiek toks kainuoja ir kur geriausia pirkti? Ar tinka tokiems trupučiuką "nemokantiems"?  blush2.gif

Tai gal neinvestuokite į tą Nikon D80, gal pakaks ir pigesnio varianto kaip suprantu buitiniam fotografavimui.

Nikon D60 su VR Arba Nikon D40

Visgi visuose fotoaparatuose yra Auto funkcija, problemų neturėtų kilti.
Atsakyti
Nu ok, apsispendžiau pirkti DSLR. Renkuosi tarp canon ir nikon modelių. Tad kuri geresnė firma?
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2008 12 05, 19:44)
Nu ok, apsispendžiau pirkti DSLR. Renkuosi tarp canon ir nikon modelių. Tad kuri geresnė firma?

O va čia jau sunkus klausimas. Vieni prijaučia canonams, kiti nikon. Vyksta pastovus karas. Jie praktiskai duoda tą patį rezultatą. Bent aš pasirinkau canon del didesnes objektyvų gamos.
Geriau abu pačiupinėk rankose ir kuris patogesnis ir mielesnis tą ir imk.
Atsakyti
Gal galit pasakyti Panasonic DMC-LX3 minusus
Atsakyti
Kuri fotoparata geriau pirkti Fujifilm FinePix S8100fd ar Fujifilm FinePix S1000fd , kokius matote minusus?
Kuo skiriasi Vaizdo stabilizavimo sistema mechaninė ir skaitmeninė?
Atsakyti
Sveiki, ruošiuosi pirkt veidrodinį fotoaparatą, ilgai rinkausi, lyg ir apsistojau ties Canon EOS 450D, gal kas turit tokį ir pasidalintumėt įspūdžiais? 4u.gif
Nelabai nusimanau ir jų kainose, gal kas išmanot pasakysit, ar apsimokėtų toks fotoaparatas už ~2600LT su objektyvais EF-s 55-250 ir EF-s18-55 IS? Gal tik kaip mėgėjai besidominčiai fotografija jų dviejų per daug, gal užtektų su vienu pirkt, bet ar nebus po to taip, kad daugiau prireiks? Na nelabai aš nusimanau visame tame, lauksiu patarimų blush2.gif
Atsakyti
Apie sita cia kalba eina?

http://www.emarkt.lt...ef50_f_1_8_4gb/

svajoju... bet jauciu kaledom niekaip neiseis.... toks laikas arteja, nesinori leisti pinigu - tai pavarvinu seile wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Luigina @ 2008 12 07, 22:06)
Sveiki, ruošiuosi pirkt veidrodinį fotoaparatą, ilgai rinkausi, lyg ir apsistojau ties Canon EOS 450D, gal kas turit tokį ir pasidalintumėt įspūdžiais? 4u.gif
Nelabai nusimanau ir jų kainose, gal kas išmanot pasakysit, ar apsimokėtų toks fotoaparatas už ~2600LT su objektyvais EF-s 55-250 ir EF-s18-55 IS? Gal tik kaip mėgėjai besidominčiai fotografija jų dviejų per daug, gal užtektų su vienu pirkt, bet ar nebus po to taip, kad daugiau prireiks? Na nelabai aš nusimanau visame tame, lauksiu patarimų blush2.gif

Is savo menkos patirties galiu pasakyti,kad 18-55 objektyvo bus per mazai biggrin.gif, noresis daugiau priartinancio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2008 12 05, 19:44)

Kuri firma geresnė, Adidas ar Nike? BMW ar Mercedes? smile.gif Atsakymo į tavo klausimą nėra. Reikia žiūrėti į konkrečius fotiko modelius.

QUOTE(Nebijoklė @ 2008 12 06, 12:20)
Gal galit pasakyti Panasonic DMC-LX3 minusus

Minusai: tele tik 60mm (35mm ekvivalente), neturi optinio vaizdo ieškiklio.

Daugiau vien pliusai. Ko gero geriausia muilinė iš dabar gaminamų.
Atsakyti