Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 5

QUOTE(Rasiliukas @ 2008 10 15, 13:17)
manau neblogas variantas ieskant kompaktisko fotiko  4u.gifcanonas

Kaip už tokią kainą, tai gal jau veidrodiniam geriau pataupyt ax.gif

O kaži kaip jau reklamuojamas Canon Powershot SX10 IS
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 10 16, 19:33)
Kaip už tokią kainą, tai gal jau veidrodiniam geriau pataupyt ax.gif

O kaži kaip jau reklamuojamas Canon Powershot SX10 IS

Na va, blaskausi as tarp gero skaitmeninio ir primytyvaus veidrodinio. doh.gif Zinau,kad isigijus veidrodini, reikes dar i ji kisti ir kisti pinigeliu. g.gif

Sis canonas irgi neveidrodinis...
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 10 16, 20:14)

Žinau, kad ne - kol kas nuo veidrodinio nusprendžiau susilaikyt ir rinktis kažką pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 10 16, 19:14)
Na va, blaskausi as tarp gero skaitmeninio ir primytyvaus veidrodinio.  doh.gif Zinau,kad isigijus veidrodini, reikes dar i ji kisti ir kisti pinigeliu.  g.gif

O kodėl reiks kišt pinigus į veidrodinį?
Norėsi kiši, norėsi ne.
Atsakyti
Norim įsigyt skaitmeninį fotiką.Teta siūlo atsiųst iš JAV maždaug už 200 USD.Žinoma, pas mus tokių modelių net nėra...Patarkit, ką daryt- ar siųstis iš JAV, ar laukt nuolaidėlių mūsų parduotuvėse? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2008 10 17, 09:41)
O kodėl reiks kišt pinigus į veidrodinį?
Norėsi kiši, norėsi ne.

pire gero priprantama, noresis kitoo bjektyvo,filtro ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2008 10 17, 10:04)
Norim įsigyt skaitmeninį fotiką.Teta siūlo atsiųst iš JAV maždaug už 200 USD.Žinoma, pas mus tokių modelių net nėra...Patarkit, ką daryt- ar siųstis iš JAV, ar laukt nuolaidėlių mūsų parduotuvėse? g.gif

Koks čia modelis, kad Lietuvoje net nėra?
Atsakyti
Sveiki, esu siuose reikaluose visiskaizalia bet fotiko gero noriu, tam reikalui galiu skirti +/- 1500
O noriu kad nakti butu geros ne tamsios nuotraukos, is labai arti fotkinant butu ryskus vaizdas na ir kad nuotraukos butu grazios spalvos, kas siuo metu yra tokio padoresnio? Muiline gal tiek gerai nera kiek tos didesnes "baklaskes"? Gal kas gali padeti ir patarti? g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Gal kas naudojatės LUMIX TZ3 ( Panasonic)?
Atsakyti
Aš irgi jau galvoju apie naują fotiką... Labai traukia Canon SX100 IS. Veidrodiniui, jaučiu, dar esu nepribrendusi, o paprasta muilinukė nebetenkina. Labai noriu kokybiškų nuotraukų, tik aišku finansiškai daug leisti negaliu. Nors man visa tai nedega, galiu palaukti, pataupyti ir įsigyti gerą daiktą. Beje, ką galvojat apie technikos pirkimą, tarkim, ebay ar amazon?
Atsakyti
Kuo reikia 'pribresti' veidrodiniam? Ir kodel traukia SX100, jei pati pripazisti, kad muilines nebetenkina? Va smagus veidrodukas uz muilines kaina.
Atsakyti
QUOTE(mantioras @ 2008 10 27, 21:05)
Kuo reikia 'pribresti' veidrodiniam? Ir kodel traukia SX100, jei pati pripazisti, kad muilines nebetenkina? Va smagus veidrodukas uz muilines kaina.

bet ar verta pirkti toki sena modeli kai technika tokiais greiciais tobuleja ir naujeja?
Atsakyti