Norim įsigyt skaitmeninį fotiką.Teta siūlo atsiųst iš JAV maždaug už 200 USD.Žinoma, pas mus tokių modelių net nėra...Patarkit, ką daryt- ar siųstis iš JAV, ar laukt nuolaidėlių mūsų parduotuvėse?
Norim įsigyt skaitmeninį fotiką.Teta siūlo atsiųst iš JAV maždaug už 200 USD.Žinoma, pas mus tokių modelių net nėra...Patarkit, ką daryt- ar siųstis iš JAV, ar laukt nuolaidėlių mūsų parduotuvėse?
Sveiki, esu siuose reikaluose visiskaizalia bet fotiko gero noriu, tam reikalui galiu skirti +/- 1500 O noriu kad nakti butu geros ne tamsios nuotraukos, is labai arti fotkinant butu ryskus vaizdas na ir kad nuotraukos butu grazios spalvos, kas siuo metu yra tokio padoresnio? Muiline gal tiek gerai nera kiek tos didesnes "baklaskes"? Gal kas gali padeti ir patarti?
Aš irgi jau galvoju apie naują fotiką... Labai traukia Canon SX100 IS. Veidrodiniui, jaučiu, dar esu nepribrendusi, o paprasta muilinukė nebetenkina. Labai noriu kokybiškų nuotraukų, tik aišku finansiškai daug leisti negaliu. Nors man visa tai nedega, galiu palaukti, pataupyti ir įsigyti gerą daiktą. Beje, ką galvojat apie technikos pirkimą, tarkim, ebay ar amazon?