Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 5

As susiruosus pirkti Nikon D40. Kokios butu nuomones? blush2.gif
Atsakyti
D40, D60 zmones peikia del fokusavimo varikliuko nebuvimo ir velesnio riboto objektyvu pasirinkimo. Tokiu diskusiju internete yra daug. Kad ir cia pvz.:
http://www.efoto.lt/..._blykste_ar_d60
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 10 07, 19:23)
Sveiki  visažiniai 4u.gif

Ka manote apie Sony foto ir video kamera viename 2in1  g.gif http://www.bms.lt/lt...g/view?id=39383

Pasidalinkite mintimis  mirksiukas.gif

as turiu tokia kamera jau daugiau nei metus. Ka galiu pasakyti, esu patenkinta. Filmuoja gerai, iraso i kietaji diska, o ne i dvd diskelius. Pakui uztenka nukraut i kompa ir irasyt i diska, ka nori, nebutinai visus vaizdus. O fotografijos su juo gaunasi prastos, extra atveju nebent pamirsai fotika, o kamera turi, tai gali pora kadru is bedos padaryt.

QUOTE(Rasiliukas @ 2008 10 09, 12:39)
As susiruosus pirkti Nikon D40. Kokios butu nuomones?  blush2.gif

nusipirkau vasara as si Nikon'a D40. Kaip pradedanciajai fotografei po muilines jis tikrai man kolkas geras, esu patenkinta. Neesu as ten spec. fotografe, as tik mokinuosi. Kai pramoksiu su situo, tada jau ziuresiu ko man truksta ir t.t., bus galima pirkt geresni.
Atsakyti
Kas gali patarti pakraunamas baterijas geros galios iki 50lt su pakrovėju... labai reikia Canon Powershot'ui....
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
mano krikstatevis yr aprofesionalu sfotografas ir jis man patare rinktis fotoaparata olimpus, nes jie taisomi, o kitu firmu jei sugedo tai galima iskart atsisveikint
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2008 10 11, 21:47)
mano krikstatevis yr aprofesionalu sfotografas ir jis man patare rinktis fotoaparata olimpus, nes jie taisomi, o kitu firmu jei sugedo tai galima iskart atsisveikint

o kokiu aparatu jis pats fotografuoja?
Atsakyti
O kokia nuomone apie olimpus mju 1010?Kur galeciau nuomones apie tai pasiskaityti?
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 10 10, 12:03)
as turiu tokia kamera jau daugiau nei metus. Ka galiu pasakyti, esu patenkinta. Filmuoja gerai, iraso i kietaji diska, o ne i dvd diskelius. Pakui uztenka nukraut i kompa ir irasyt i diska, ka nori, nebutinai visus vaizdus. O fotografijos su juo gaunasi prastos, extra atveju nebent pamirsai fotika, o kamera turi, tai gali pora kadru is bedos padaryt.
nusipirkau vasara as si Nikon'a D40. Kaip pradedanciajai fotografei po muilines jis tikrai man kolkas geras, esu patenkinta. Neesu as ten spec. fotografe, as tik mokinuosi. Kai pramoksiu su situo, tada jau ziuresiu ko man truksta ir t.t., bus galima pirkt geresni.

Aciu uz nuomone, vat as taip ir galvojau, kai jau 2in1 tai nesitikek, kad abi funkcijos bus puikios, nes bet kuriuo atveju kazkas neisdirbta iki galo. Cia tau user posted image
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 10 13, 09:55)
Aciu uz nuomone, vat as taip ir galvojau, kai jau 2in1 tai nesitikek, kad abi funkcijos bus puikios, nes bet kuriuo atveju kazkas neisdirbta iki galo. Cia tau user posted image

biggrin.gif ačiū už gėlytes
Atsakyti
Radau baterijas. Ačiū konsultavusiam.
Atsakyti
manau neblogas variantas ieskant kompaktisko fotiko 4u.gifcanonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiliukas: 15 spalio 2008 - 12:19