Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 5

QUOTE(**kiškutė** @ 2008 08 03, 23:12)
nelabai suprantu,ar pixeliai reguliuojasi fotoaparatuose ar jie jau būna nustatyti?
mano PRACTICA ax.gif rašo 7.1mp,bet pačiame aparate nerandu kad rodytų būtent tiek g.gif

turetu buti apie 3456x2592 raiskos rezimas, 7M vadinasi, arba dar kitaip gali buti uzvadintas, na Superfine, ar pan. bet turetu buti 7M interpoliated ... ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evaldyzzz: 05 rugpjūčio 2008 - 14:07
QUOTE(mantioras @ 2008 08 01, 09:35)
sincera_trahatur> na tu dar pasiaiskink ar ten tikrai toks objektyvas. As ne canonistas, bet man rodos 28-105 f3.5-5.6 nera. Yra 4-5.6 arba 3.5-4.5. Arba 28-80 f3.5-5.6. Gali cia pastudijuoti ka zmones mano apie viena ar kita objektyva, ir dar karta pasidomek ka ten tau nori ikisti. Jei tikrai kol kas nori pataupyti, tai imk 18-55 ir nesuk plauciu. Nes is bet kokio objektyvo, kurio aprasyme yra "5.6" gero nesitikek, o kit'inukas komplekte tai bent pigus ir platu kampa turi.

pasidomėjau, visgi turėjo omeny 3.5-4.5, pasiskaitinėjau apie šį objektyvą, visgi pliusų rodos daugiau..hm, 18-55 ar šis,štai kur kls doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evaldyzzz @ 2008 08 05, 15:06)
turetu buti apie 3456x2592 raiskos rezimas, 7M vadinasi, arba dar kitaip gali buti uzvadintas, na Superfine, ar pan. bet turetu buti 7M interpoliated ... ar pan.

pikseliai ,- tai raiskos taskai. kuo daugiau pikseliu tuo didesne nuotrauka galima daryti , kad butu ryski ir nesimatytu jokiu kvadrateliu.
manau teisingai ir aiskiai paaiskinau g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif
padėkite man baltai varnai doh.gif nieko nesuprantu aš fotoaparatuose schmoll.gif turiu tokį skaitmeniuką paprastą taigis norisi kažko geresnio rolleyes.gif noriu tokio kad galėčiau išgauti labiau profesionalias nuotraukas rolleyes.gif dar nesuprantu nieko apie objektyvus, ar priklauso nuotraukos daugiau nuo objektyvo ar nuo fotoaparato g.gif kaip išsirinkti kai nežinai nieko unsure.gif bnusiu dėkinga jei paaiškinsite man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 08 08, 13:50)
laba diena  smile.gif
padėkite man baltai varnai  doh.gif nieko nesuprantu aš fotoaparatuose  schmoll.gif turiu tokį skaitmeniuką paprastą taigis norisi kažko geresnio  rolleyes.gif noriu tokio kad galėčiau išgauti labiau profesionalias nuotraukas  rolleyes.gif dar nesuprantu nieko apie objektyvus, ar priklauso nuotraukos daugiau nuo objektyvo ar nuo fotoaparato  g.gif kaip išsirinkti kai nežinai nieko  unsure.gif bnusiu dėkinga jei paaiškinsite man  4u.gif

O kuo tavęs netenkina dabartinis tavo fotoaparatas?

Beje, labai klysti manydama, kad naujas, geresnis fotoaparatas pats savaime darys geresnes nuotraukas. Fotografas yra lemiamas veiksnys nuotraukų kokybėje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 08 08, 15:05)
O kuo tavęs netenkina dabartinis tavo fotoaparatas?

Beje, labai klysti manydama, kad naujas, geresnis fotoaparatas pats savaime darys geresnes nuotraukas. Fotografas yra lemiamas veiksnys nuotraukų kokybėje tongue.gif

aš nemanau kad naujas tai geresnis nes naujas gali būti kad senam nelygus smile.gif o senas mano tai tikrai labai jau paprastas o ir prastokas norint išgauti kažką meniškesnio ir geresnio smile.gif manau yra skirtumas tarp paprastų skaitmeninių neturinčių objektyvo ir juos turinčių aišku čia galima ginčytis ,bet aš ne to čia užsukau rolleyes.gif man labai patinka fotografuoti o tokių gražių ir kokybiškų nuotraukų aš neturėsiu su savo senuku schmoll.gif o ir nusipirkusi tokį fotoaparatą žadu lankyti kokius fotografavimo kursus kad išmokti geriau tai daryti smile.gif tik va dabar klausymas koks turėtų buti tas mano išsvajotas fotoaparatas g.gif
Atsakyti
Jeigu taip nieko nezinai, tai siulau pradeti ne nuo aparatu, o nuo fotografijos apskritai. Nesigaudant kodel dabartines nuotraukos nepavyksta, tu nemokesi ju pagerinti su bet kokiu aparatu. Nuotrauku 'meniskuma' is viso nulemia ne aparatas, todel isikirtusi i fotografijos pagrindus (ir is naujo susipazinusi su savo vargsiuku-aparaciuku) manau galetum 'apzaisti' daugeli geltonsnapiu, kurie tik tiek ir sumaste, kad jiems reikia 'profesionalaus aparato' (tipo juodo DSLR'o) ir viskas bus OK.

Bet jeigu jau labai labai norisi kazka pirkti, o pati sau pasizadejai butinai gilintis i fotografija, siulyciau is pazistamo ar siaip patikimo zmogaus isigyti naudota Canon/Nikon/Pentax veidrodinuka (DSLR) su standartiniu objektyvu. Jeigu kol kas didelio (na, salyginai) aparato nesinori, ar biudzetas truputi spaudzia - tada kad ir naudota 'muiline', bet su visom rankiniu nustatymu galimybem.
Atsakyti
kaip tik mes parduodame gera skaitmenini fotoaparata . ir nuotraukos tikrai geros ir kaina prieinama blush2.gif
turi daug funkciju , tad galesi tobuleti i sveikata thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas111 @ 2008 08 09, 23:40)
kaip tik mes parduodame gera skaitmenini fotoaparata . ir nuotraukos tikrai geros ir kaina prieinama  blush2.gif
turi daug funkciju , tad galesi tobuleti i sveikata thumbup.gif

Koki parduodat ir aisku kaina domina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas111 @ 2008 08 08, 01:17)
pikseliai ,- tai raiskos taskai. kuo daugiau pikseliu tuo didesne nuotrauka galima daryti , kad butu ryski ir nesimatytu jokiu kvadrateliu.
manau teisingai ir aiskiai paaiskinau  g.gif  lotuliukas.gif

tas tai aišku..
bet va,kaip jie reguliuojasi fotoaparate ar iš viso nesireguliuoja g.gif
mano rašo 7.1p.bet pagal raišką sako,kad prastos kokybės foto g.gif
tai nesuprantu kas kaltas dėl to?
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turite Nikona?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Džela*: 10 rugpjūčio 2008 - 22:02
Nera taip lengva gauti ta lietuviska instrukcija Canon IXUS 960 IS. Nuejau i parduotuve kurioje pirkau tai man jie paaiskino kad tiekejei neidejo vadinasi nera ir nera is kur gauti, bet tai kad pats fotofabrikas neturi lietuviskos instrukcijos apie si skaitmenini fotoaparata tai tada jau man isvis nera sansu ja gauti kol masiskai neprades visi kas turi dalintis internete ;(
Atsakyti