Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 5

Gryzau is keliones ir esu nusivylusi, visos tokios tamsios ir neryskio, tenka gerokai taisyti su kompu. Bet gal tai turi itakos ir tai, kad yra kelis kartus krites ir pastebejau itrukima ant objektyvo sono, gal sugadinau jau ka g.gif bet ir lauzau jau trys metai, laikas naujiems geresniems zaislams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 10 birželio 2008 - 14:37
Sveiki,
Siuo metu turiu Canon A630, nu blyn kaip jis man nepatinka, nuotraukos tokios neryskios, sakyciau gal triuksmai ten. Patalpose tai visai pravalas, jei tik ne prie pat fotkini, tai jau tamsios neryskios nuotraukos. Neisivaizduoju i ka galeciau pakeist.
Pries tai turejau Zenita, bet realybe tokia, kad jau nebesinori visko paciai nustatinet, tad dazniausiai tenka naudotis Auto funkcija ir fotkint tik buitines scenas. Ir puses kg nesioti nebenoriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 06 10, 11:54)
Minusų nori?
Siauras kampas.
Tamsus objektyvas (tele).
Dideli triukšmai (bet tai visų muilinių minusas).
Ilgai pasikraudinėja blykstė.

Ačiū labai. Valkata, būk geras, ką, prašaaaauuu, valkatėle, na, labai prašau (juk tokiam prašymui neįmanoma atsispirti, ane rolleyes.gif ) gal galėtum bent porą fotoapartų variantų mestelėti (biudžetas: +/- 800 litų). Nes mano muilelis sugedo, taisyti neapsimoka, o atostogos ant nosies, nebespėjų visų tų talmudų apie fotikus perskaityti, o atostogauti be fotiko - ne taip linksma. Būčiau dėkinga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisvyde: 10 birželio 2008 - 18:18
QUOTE(aisvyde @ 2008 06 10, 18:16)
[size=1][/size]

Ačiū labai. Valkata, būk geras, ką, prašaaaauuu, valkatėle, na, labai prašau (juk tokiam prašymui neįmanoma atsispirti, ane  rolleyes.gif ) gal galėtum bent porą fotoapartų variantų mestelėti (biudžetas: +/- 800 litų). Nes mano muilelis sugedo, taisyti neapsimoka, o atostogos ant nosies, nebespėjų visų tų talmudų apie fotikus perskaityti, o atostogauti be fotiko - ne taip linksma. Būčiau dėkinga blush2.gif

Neišsigąsk. Tu paprašei pavardinti minusus, aš ir pavardinau smile.gif Kitų gamintojų fotoaparatams galima būtų ir dar didesnių ir daugiau minusų pavardint.

Ta Canon PowerShot A serija yra labai nebloga. Jei jiems dar darytų objektyva su platesniu kampu, tai išvis gerai būtų.

Jei biudžetas 800Lt, tai pirkčiau Canon PowerShot A720IS + 2GB SD atminties kortelė (jei dar neturi) + keturias Sanyo Eneloop baterijas su krovikliu. Į 800Lt sutilptum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 11 birželio 2008 - 09:37
QUOTE(valkata @ 2008 06 11, 10:33)
Neišsigąsk. Tu paprašei pavardinti minusus, aš ir pavardinau smile.gif Kitų gamintojų fotoaparatams galima būtų ir dar didesnių ir daugiau minusų pavardint.

Ta Canon PowerShot A serija yra labai nebloga. Jei jiems dar darytų objektyva su platesniu kampu, tai išvis gerai būtų.

Jei biudžetas 800Lt, tai pirkčiau Canon PowerShot A720IS + 2GB SD atminties kortelė (jei dar neturi) + keturias Sanyo Eneloop baterijas su krovikliu. Į 800Lt sutilptum.

Ačiū, kad nepatingėjai. Nenorėčiau pasirodyti įkyri, bet gal galima dar vieną klausimą? Jei taip - o kaip A720 reikalai su blykstės pasikrovimo laiku? gyventi galima? A Č I Ū hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisvyde: 11 birželio 2008 - 14:06
Ar Canon Ixus klases kurime nors fotoaparate yra rankiniai nustatymai?
Atsakyti
Man rodos visi ixus automatiniai. Ne nustatinejimams gi jie skirti. e-shopuose surikiuokit visus viena salia kito palyginimui ir pasitikrinkit.
O siaip kol apie nuotraukas galesit pasakyti tik kad 'tamsi ir neryski', tai sunkiai ir pavyks 'grazios ir ryskios'. Ka jums atsakytu paskambinus i autoservisa ir pasiskundus, kad 'kazkas kazkur bilda'? Sorry, kad nepatylejau.
Atsakyti
QUOTE(mantioras @ 2008 06 11, 17:27)
Man rodos visi ixus automatiniai. Ne nustatinejimams gi jie skirti. e-shopuose surikiuokit visus viena salia kito palyginimui ir pasitikrinkit.
O siaip kol apie nuotraukas galesit pasakyti tik kad 'tamsi ir neryski', tai sunkiai ir pavyks 'grazios ir ryskios'. Ka jums atsakytu paskambinus i autoservisa ir pasiskundus, kad 'kazkas kazkur bilda'? Sorry, kad nepatylejau.

Nieko, kad nepatylejai, bet ne visi yra menininkai, ne visi fotografai, ne visi ir fotoaparato sandara zino ir ne visi privalo i tai gilintis (is ko fotografai profesionalai dfuona valgys tada).. Del to ir renkuosi nauja muiline, o ne veidrodini profesonalu fotoaparata. Pradzioj kol nebuvau sudauzius savo A, tai foto buvo gana "grazios" ir "ryskios".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 11 birželio 2008 - 19:33
Sveiki 4u.gif Visos temos neskaičiau, tik paskutinius puslapius pavarčiau, matau, daugiausia giriat Canon'us. O mums norėtųsi be atsikišusio objektyvo (nežinau, kaip išsireikšt ax.gif ), plokščio ta prasme, be iškilimų, tad dar norėjau paklaust, kaip Olympus'ų kokybė? Tokio ar tokio? O gal šiaip galit pasiūlyt ką nors iš tokių paprastesnių, patogesnių variantų? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaros lietuje: 12 birželio 2008 - 06:44
Sveiki ir aš noriu paklausti išmanančių 4u.gif Man svarbu, kad būtų kompaktiškas, su stabilizatoriumi ir nuotraukos gražios. Beveik išsirinkau Panasonic-Lumix-DMC-TZ5. Ar tisingas pasirinkimas? Jei ne, ką pasiūlytumėte geriau?
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 06 12, 07:38)
Sveiki  4u.gif Visos temos neskaičiau, tik paskutinius puslapius pavarčiau, matau, daugiausia giriat Canon'us. O mums norėtųsi be atsikišusio objektyvo (nežinau, kaip išsireikšt ax.gif ), plokščio ta prasme, be iškilimų, tad dar norėjau paklaust, kaip Olympus'ų kokybė? Tokio ar tokio? O gal šiaip galit pasiūlyt ką nors iš tokių paprastesnių, patogesnių variantų? ax.gif

Man asmeniškai Olimpuso nuotraukos labai jau negražios atrodo, neryškios spalvos... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2008 06 12, 17:01)
Man asmeniškai  Olimpuso nuotraukos labai jau negražios atrodo, neryškios spalvos... schmoll.gif

Kai nuvažiavom į parduotuvę rinkomės tarp "Sony" ir "Olympus" tai konsultantas ir sakė, kad "Olympus" kokybė prastesnė, ypač esant prastam apšvietimui ir pan. Galiausiai nusipirkom Sony Cyber-shot DSC-W150 rolleyes.gif
Atsakyti