Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 5

Veikia veikia, sone prie antrastes rinkis .ppt arba .pdf. O siaip taigi yra visagalis Google, jei ten kazko nerandat.
Atsakyti
as tai pirkau fujifilm finepix foto kamera su stabilizatorium , jis man labai patiko , nes panasu turejo mano pazystama , maciau visas kokybiskas nuotraukas , nors buvo sujudintas foto aparatas ar ranka sujudejo
Atsakyti
Turiu bėdą verysad.gif , važiuojant iš kelionės apsipylė skaitmeninis mano verysad.gif verysad.gif verysad.gif džiovinu antra diena, bandžiau įjungti, bet neveikia....samsungAS nv3, beveik naujas, dar garantinis...
niekas tokios problemo neturėjot? neatsigaus? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Nesk i garantini, ten turetu tiksliausiai pasakyt. Jei atsisakys taisyti - ieskociau meistro. Nes itariu tokius gedimus reikia tvarkyti kuo greiciau, kad viduriai nepradetu oksiduotis ar objektyvas is vidaus neuzrasotu.
Atsakyti
ačiū mantiorui už atsakymą...
*****, aš durnė pati džiovinu namie ohmy.gif unsure.gif , atrodo išorė sausa, bet neveikia...ech, nuo žioplumo vaistų nėra...lėksiu pirmadienį taisyklon, gal dar liko vilties unsure.gif
Atsakyti
Prasau, man, kaip nesuprantanciai apie fotoaparatus atsakyti ir patarti. Noriu mamai padovanoti nebrangia, maza muilinyte, kad ji galetu kasdien nesiotis rankinuke tokiam buitiniam naudojimui, taip pat kelionese. Kaina turetu buti apie 400-500lt, gal galit patart, kuris pagal tokia kaina butu optimaliausias variantas. Jokio rankinio valdymo jai tikrai nereikia, nes ji nieko nejungines. Taip pat, man atrodo, patogiausia butu su licio baterija. As pati turiu Canon Ixus 40 ir esu labai juo patenkinta. Ar galima dabar gauti ka nors panasaus uz tokia kaina? Kitas klausimas - kuom charakteristikoje zymimas fotoaparato greitis, nezinau kaip paaskinti, na pvz man maniskis labai patinka tuo, kad nereik laukt kol uzsikraus nuotrauka perziurint, arba galiu be ilgu pertrauku fotografuoti.

Busiu dekinga jei neissityciosit ir atsakysit 4u.gif
Atsakyti
O gal zinot kur nebrangiai taiso skaitmeninius fotoaparatus, nes Olympuse 400 uzprase doh.gif
Atsakyti
noriu nusipirkti fotoaparata, gal kas zinot , kaip sony fotoaparatai, ar verta pirkti?
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2008 05 19, 18:21)
noriu nusipirkti fotoaparata, gal kas zinot , kaip sony fotoaparatai, ar verta pirkti?

www.fotofabrikas.lt
ten gali užsiregistruot, paklaust profesionalų patarimų, šiaip gal rasi naudingos info, gal bus greičiau, nei čia, sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau........ ax.gif
Pentax K200D su 16-50 mm F2.8 objektyvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2008 05 22, 22:05)
Nusipirkau........  ax.gif
Pentax K200D su 16-50 mm F2.8  objektyvu  4u.gif

Nu ir kaip? patenkinta?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2008 05 23, 09:20)
Nu ir kaip? patenkinta?

dar nezinau biggrin.gif Vakar nusipirkau tik, neturejau laiko naudotis, siandien isbandysiu, kiek ziurejau tai valdymas nesudetingas, ir siaip smagus man jis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 23 gegužės 2008 - 09:27