Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 5

QUOTE(Cinside @ 2008 04 04, 19:51)
Paprastą skaitmeninį fotoaparatą pirkit. Canon arba Nikon geriausia.
Nesižavėkit Olympusais ir visokiais Fuji.
Visi jie panašaus lygio, patogiau, kad su stabilizatoriumi būtų (šiek tiek apsaugo nuo išplaukusių nuotraukų, jei tamsu ar ranka dreba)  smile.gif

o kuom Olympusas toks blogas?

Man tai jis labai patinka. nedarau aš kažkokių super duper foto, tiesiog kasdienai, kelionėse man tai super. ir foto ryškios gražios išeina. ko daugiau reikia, jei tik tokiam naudojimui? rolleyes.gif

ir tuo metu kai pirkau (dabar jau 3 metai, ne LT), tai perėjau visas įmanomas miesto, kuriame gyvenau, tokias parduotuves, už tuometinę kainą,(200 svarų kainavo) ką galėjau leisti, man siūlė rinktis iš Olympus arba Canon. bet nepatiko canonų valdymas, ir ekranas. o tas buvo pats tas.

kiekvienam pagal poreikius turbūt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mantioras @ 2008 04 09, 09:20)
Kitas variantas (bent Vilniuje) - nuomotis technika, tiek objektyvus, tiek aparatus ir Fotorent, ypac jei tokiom ekstremaliom salygom tenka fotografuoti vos keleta kartu per metus. O iprastiems seimos poreikiams tada gal pakaktu ir kompaktiskos 'muilinukes'.

Tas ir reikalas, kad ekstremaliom sąlygom (koncerte) tenka fotografuoti kokius porą kartų per mėnesį. Bet tos nuotraukos daugiau internetui (nepaisant to, jei būtų išplaukę, vis tiek matosi). O įvairios kitos kartas nuo karto (čia jau rečiau) eina ir spalvotam žurnalui (bet aš pati ne fotografė toli gražu). Na, ir sau atsiminimams. Ir paauglė dukra kartais fotografuoja - itin brangų ir sudėtingą nesinori patikėti. Norisi visko viename. Bet tai turbūt neįmanoma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 04 08, 10:56)
Veidrodiniam dar nesijaučiam pribrendę  lotuliukas.gif Jie dideli, sudėtinga valdyti - o norisi, kad tas pats fotoaparatas būtų ir kaip buitinis, kėlionėms, šventėms, žodžiu viskam. Pakaktų, mano manymu, gero skaitmeninio, bet kaip išsirinkti?

vat ir ne tongue.gif nupirkom prait1 savaite veidrodini futika CANON ir esam labai patenkinti tiek nuotrakų kokybė tiek valdymu , tikrai nesudetingas beveik viską išmokau tą pati vakarą cool.gif
Atsakyti
Sveikutės ax.gif Gal kuri turit pakrovėją Energizer ? Vakar kroviau baterijas pirmą kartą ir niekaip nesuprantu kiek laiko reikia krauti? Ir ar turi išsijungti kai pasikrauna tos dvi žalios lemputės? g.gif Pakroviau 7 val. niekas neišsijungė ir išėmiau lauk blink.gif kaip ten yra ištikro su tuo pakrovėju ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauride @ 2008 04 19, 12:32)
Sveikutės ax.gif  Gal kuri turit pakrovėją Energizer ? Vakar kroviau baterijas pirmą kartą ir niekaip nesuprantu kiek laiko reikia krauti? Ir ar turi išsijungti kai pasikrauna tos dvi žalios lemputės?  g.gif Pakroviau 7 val. niekas neišsijungė ir išėmiau lauk  blink.gif kaip ten yra ištikro su tuo pakrovėju ... g.gif

As irgi norejau paklausti panasaus dalyko ax.gif jei pakrovejas neturi jokiu lempuciu, tai kiek laiko reikia krauti baterijas g.gif Nes girdejau ir tokiu atveju, kad jei per ilgai krausi, tai gali sprogti baterijos su visu pakroveju unsure.gif Apsvieskit, kaip yra is tikruju 4u.gif
Atsakyti
Mes su vyru jau keleri metai esam "prisirise" prie Nikon skaitmeniniu fotoaparatu, ju namie turim visus 3 biggrin.gif . Esam absoliuciai patenkinti ju kokybe thumbup.gif , todel isigyti kitoki niekuomet ir nekyla minciu.
Atsakyti
QUOTE(Tauride @ 2008 04 19, 11:32)
Sveikutės ax.gif  Gal kuri turit pakrovėją Energizer ? Vakar kroviau baterijas pirmą kartą ir niekaip nesuprantu kiek laiko reikia krauti? Ir ar turi išsijungti kai pasikrauna tos dvi žalios lemputės?  g.gif Pakroviau 7 val. niekas neišsijungė ir išėmiau lauk  blink.gif kaip ten yra ištikro su tuo pakrovėju ... g.gif

O jus visada pirma naudojates daiktu, o tik veliau skaitote jo naudojimosi instrukcija ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2008 04 19, 19:44)
As irgi norejau paklausti panasaus dalyko  ax.gif  jei pakrovejas neturi jokiu lempuciu, tai kiek laiko reikia krauti baterijas  g.gif  Nes girdejau ir tokiu atveju, kad jei per ilgai krausi, tai gali sprogti baterijos su visu pakroveju  unsure.gif  Apsvieskit, kaip yra is tikruju  4u.gif

Jei neparasyta kiek krauti ir pakrovejas neissijungia automatiskai, tai reikia krauti apie 12val.
O kad sprogtu pakrovejas su visomis baterijomis, tai visiska nesamone... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 04 20, 13:47)
Jei neparasyta kiek krauti ir pakrovejas neissijungia automatiskai, tai reikia krauti apie 12val.
O kad sprogtu pakrovejas su visomis baterijomis, tai visiska nesamone...  schmoll.gif

Aciu 4u.gif

Na samone ar nesamone, bet mano pazistamui taip nutiko doh.gif Tik jis ilgam pamirso jas isjungti blink.gif Krove kazkur para, tai tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 20 balandžio 2008 - 15:02
QUOTE(Tučka @ 2008 04 20, 16:01)
Na samone ar nesamone, bet mano pazistamui taip nutiko  doh.gif  Tik jis ilgam pamirso jas isjungti  blink.gif  Krove kazkur para, tai tikrai lotuliukas.gif

Didelės talpos baterijas ir reikia krauti apie 18-22 valandas, priklausomai nuo pakrovėjo. Nereikia čia šnekėt apie sprogimus "vienam pažįstamui" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 04 20, 16:11)
Didelės talpos baterijas ir reikia krauti apie 18-22 valandas, priklausomai nuo pakrovėjo. Nereikia čia šnekėt apie sprogimus "vienam pažįstamui"  cool.gif

Gal duot jo telefona, kad galetum paskambint ir paklausti? mastau.gif doh.gif Talpa bateriju buvo nedidele cool.gif Ir jei tau taip neatsitiko, tai nereiskia, kad taip negali atsitikti tongue.gif Cia lygiai taip pat kaip as netikejau, kad gali diskas grotuve sprogti, kol paciai ciut akiu neisnese verysad.gif taip kad, niekada nesakyk niekada 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 21 balandžio 2008 - 07:55
SOS unsure.gif Labai reikia ismananciu daugiau uz mane patarimu.Jau visa diena skaitau apie fotoaparatus ir vistiek esu pasimetus koki pirkti.Esu neprofesonale,taciau nenoriu pirkti prasto daikto. Gal galetumete rekomeduoti ka as galeciau pirkti is CANON arba Nikon?(mano biudzetas tam reikalui yra iki 1200lt). Labai busiu dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Na aš taip pat norėčiau paklausti skaitmeninių fotikų žinovų. Niekaip negaliu apsispręsti, kurį fotiką pirkti. Mano nužiūrėti- senesnis Canon Powershot 590 IS, Canon Powershot SX 100 IS ir mažasis kompatiškas Canon Digital IXUS 950 IS. Nors jie skirtingų , kaip sakant, kategorijų. Skaitinėjau, tai įvertinti visi panašiai, gana gerai. Abejoju dėl Canon Powershot SX 100 IS blykstės, ar nepamiršiu jos įjungti. Na o Canon Digital IXUS 950 IS dar truputį brangokas, bet gal jis vertas kainos? Patarkit. Gal turite dar pastabų?
Atsakyti