Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias vaikų kirpėjas

Nejaugi visi kerpa patys savo vaikus? g.gif
Atsakyti
Vip Art kirpykloje dirba nuostabiu ranku kirpeja....Jua 10 m pas ja lankausi ir jei tik kur "netycia" krypteliu pas kokia kita kirpeja..ne kas.... Dabar pas ja kerpasi ir mano sunus, auginantis kasas ir neprisileidziantis savanoriskai kirpeju..o Vat jekaterinai "atsiduoda" su mielu noru...Ir kaip is vaiko mano galva normaliai ima-15 lt.

tel:2613581
Tik zinokit sunku papult:-) Tad turekit kantrybes;-))

QUOTE(Vaizele @ 2008 01 19, 20:55)
Mielos mamos,

nusibodo mano vaikiui Vizija  tongue.gif Gal tiksliau jo mamai  biggrin.gif

Patarkit tikrai gera kirpeja berniukui Vilniuje. Jam jau nebe vienodai sviecia jo isvaizda, man irgi noretusi kazko idomesnio nei tiesiog trumpi plaukai. Gal kazkoks iskarpymas sonuose (ala kaip isskutinetos linijos). Na, kazkas idomesnio ir stilingesnio.

Koks kirpejas (-a) yra geras ir padaro kazka idomesnio, stilingesnio ir vaikams?

Atsakyti
pas pazystama vedu, nes tenka laikyti, o verkiancio i miesto kirpyklas nepriima blink.gif
Atsakyti
Mielos mamytes patarkit prasau kur apirpti maza mergyte Klaipedoje??
o gal kas kviecia i namus,pasidalinkit prasau info.

bandziau pati kirpti,neiseina,sukiuoja galva...bijau susizeisti vaiko 4u.gif verysad.gif

lauksiu zinuciu i AZ,labai skubiai reikia 4u.gif
Atsakyti
Mano vaikinuka smile.gif kirpom Tauragej. "Irenos" kirpykloj cool.gif
Atsakyti
Kaune tai labai šauniai atrodo ši:
http://www.kirpyklos...o...lt=&kid=838
gal kas lanketes?
O klaipėdoje tai lankomės taikos pr. netoli delfino turgaus-Taikos pr. 111, ten yra vaiku ir vyru kirpykla, mums patinka.
Atsakyti
Mamos vilnietės, gal galėtumėte parekomenduoti jei ne kirpyklą, tai bent jau kirpėją, kurį apsiimtų kirpti dvieju metų berniuką? Net nebežinau kur ieškoti, o pačiai "trumpinti" jau nebesinori, norėtųsi kokios padorios šukuotės biggrin.gif
Atsakyti
Mes savo maziuka kirpome Seskineje,,Vizijoje". Ten tokia kirpeja Galina dirba. Nukirpo tikrai sauniai. net nesitikejau tkios stilibgos sukuosenos tokiam maziui(1metai ir 4 menesiai). Kainavo 20 litu smile.gif
Atsakyti
Pagal visus prietarus ir tradicijas savo maziaus nekirpome, kol nesuejo vieneri metukai...O tada tai jau tevelis patrumpino jo gripkute, nes labai ilga buvo. Kirptis kirpykloje dar nepribrendom, nes riksmo tai buvo o-jo-joj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ptytukas @ 2007 09 30, 19:51)
P.S.siulau mamytem nusipirkti kirpimo masinele ji nera brangi,o ir vaikas sedint mamai ant keliu ir kerpant bus ramesnis,jausis saugiau,taip nesiblaskys.beto ir vyra galima apkirpti

Na nežinau, kaip tai galima siūlyti - o jei mergaitė, tai irgi su mašinėle?! aggressive.gifI r vyrą? Vyrai ir taip spės nuplikti, kam tą procesą skubinti?  g.gif Ir iš vis - tas kirpimas mašinėle man primena mano tėvų jaunystės laikus, kai visus skusdavo plikai, kad utėlių neprisiveistų  schmoll.gif

na, pas mane sūnus, ne mergaitė, tai šis variantas puikiai galioja.
vyras tai kerpasi plikai. o vaikui uždedam numeriuką. vyras taip moka kirpt, kaip juos armijoj kažkada -- šonus nuskuta vos ne plikai, o viršų palieka. thumbup.gif ir tinka, ir patinka
Atsakyti
Aš savo 3 metų vyra kirpau Kaune vaikų kirpykloje ir tikrai likau labai patenkinta smile.gif. Ten jį pasodino į mašinėlę davė dar visokių žaislų, per televizorių rodė teletabius, nors ir buvo išsigandes bet nesisukinėjo ir davėsi kirpti. O po visko dar pavaišino saldaine biggrin.gif. Tik ten reikia iš anksto pasiskambinti, ir mes atėjom 10 min. ankstčiau, kad vaikas apsiprastų. Jis iškarto puolė prie žaislų. Visas tas malonumas mums kainavo 20Lt
Atsakyti
O aš savo merginai pati kirpčiukus pakirpau, kad plaukučiai į akytes nelįstų. Nekainavo nieko. Už 20 Lt, kuriuos būtume kirpykloje už kelis čakštelėjimus žirklėmis pakloję, prisipirkome naudingesnių dalykėlių.
Atsakyti