Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias vaikų kirpėjas

QUOTE(Saulytukas123 @ 2013 02 27, 23:03)
Del kirpimo su masinele, tai cia kiekvieno individuali nuomone, bet man negrazu ir kazkaip kirpimo stiliaus nelieka.. Vedu abu vaikus i vaikiska kirpyklele laisvel al. pacioj pradzioj, dabar bijau suklysti rasydama pavadinima, nes jau nebematau jo kai tiek kartu lankemes, bet kazkas is B raides

"Bambina", kitoj pusėj "sushi expreso" biggrin.gif
Atsakyti
Turim kirpimo masinele todel patys ir kerpame.
Ir neblogiau nei kirpykloi. vaikinui prigalvojame visokiu sukuosenu,
praeitais metais buvom palike skiautere. alia Bolotelis.
Siemet bandom kirpt pagal rusu dainininko Ivan Dorn kirpima
user posted image
Siaip niekur nerandu kur galima butu pasiieskot kokiu7 idomesniu kirpimu vaikui.
happeak kazkada buvau radus kelias idomesnes sukuosenas berniukui.
Atsakyti
Vedu į vaikų kirpyklą "Pukis", vaikui ten visai patinka, leidžiasi apkerpamas be jokių ožukų rolleyes.gif
Atsakyti
Vyresneli kerpu visada pati,nebent uzsimano kad ka isskutineti,tai vedam i kirpykla.Mazaji kirpom viena karta,kol dar buvo pukeliai vietoj plauku,dabar auginames siek tiek ilgesnius plaukus rolleyes.gif
Atsakyti
Kerpam vaikuti Pukis kirpykloje. Tik si karta paekspirementavom ir nuejom i cik cik vaiku kirpykla (Vilniuje). Truksta zodziu pasakyti kaip apkirpo, ilgis nevienodas, nugaroje skiautere kreiva doh.gif . Gerai,kad plaukai atauga biggrin.gif Daugiau ten neisim schmoll.gif
Atsakyti
Atejo laikas ir mums kirptis. Galvojau vesti i Puki, bet kazkaip sugalvojom uzeiti i kirpykla prie namu. Na ir likau labai patenkinta. Apkirpo greitai, taip kaip ir norejau. Kirpeja graziai bendrvo su vaiku, o sumokejom tik 10lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shnekorka @ 2013 03 09, 18:17)
Turim kirpimo masinele todel patys ir kerpame.
Ir neblogiau nei kirpykloi. vaikinui prigalvojame visokiu sukuosenu,
praeitais metais buvom palike skiautere. alia Bolotelis.
Siemet bandom kirpt pagal rusu dainininko Ivan Dorn kirpima
user posted image
Siaip niekur nerandu kur galima butu pasiieskot kokiu7 idomesniu kirpimu vaikui.
happeak kazkada buvau radus kelias idomesnes sukuosenas berniukui.

Panašaus stiliuko šukuosenas (kad laikytųsi ant šono, iškarpyt ežį, stilingai pankiškai-elegantiškai) daro jaunutė kirpėja Vaida Pylimo g. 36/2. Užėjom nežinia ko tikėdamiesi ir žiūrėjom , kaip kerpa tokį stilingą paaugliuką bigsmile.gif bigsmile.gif likau išsižiojus, sakau prašom mus irgi taip ax.gif ax.gif padarė sūnui ežį taip, kad nebereikia formuoti jokiom priemonėm, net rankom ne. Išsiplovei galvą ir iškart ežys. Superinė kirpėja, išmano, kas dabar madinga, nors tokia jauna, kukli, niekad nepamanytum, kad jau kažką ypatingo sugeba. Dirba porinėm dienom. Kitos ten gal irgi fainos, nieko nesakau... biggrin.gif Jeigu jūsų paaugliukai jau nori eksperimentuoti su išvaizda, rekomenduoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas nors esate kirpę mergaites "Čik Čik" vaikų kirpykloje Žveryne (Vilniuje)? 4u.gif
Renkuosi tarp šios kirpyklos ir Pukio - čik čik būtų patogiau pasiekiama, bet apie Pukį tiek gerų atsiliepimų... ax.gif
Noriu trimetei ilgas kasas patrumpinti ir niekad nesame buvusios kirpykloje - būt gerai kad pirmas kartas nenuviltų ir neišgąsdintų biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Nuvedžiau savo mažiuką ( 1m. 4mėn) į "Bambina" kirpyklą (Kaune), viskas thumbup.gif. Švara, aptarnavimas ir svarbiausia kirpimo kokybė.
Atsakyti
aš ir giriu Bambiną Kaune. Aplinka, bendravimas ir kokybiškas, stilingas kirpimas. Vedžiau 4,5m ir 2,5m mergaites, dėl mažosios labai abejojau, bet pavyko apkirpt ir ją. Praėjo pusantro mėnesio, plaukai vis dar gražiai atrodo.. vyresniajai apskritai puikiai atitaikė pagal veido bruožus, vis žiūriu ir žiūriu, kokius gražius vaikus auginu smile.gif

prieš tai vyresnioji buvo kirpta paprastoj kirpykloj, išsėdėjo, kantri ji, bet kokybė žymiai prastesnė, tiesiog lygiai nurėžė galus ir tiek.
Atsakyti
Apsikirpome Vaiku kirpykloje Čik Čik (Zverynas, Vilnius) - gyvenime daugiau ten neisime. Vaikas sedejo ramiai, kirpti tikrai galima buvo be didesniu sunkumu, apkirpo nelygiai, atrodo baisiai, laukiam kol ataugs - eisim kitur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguliuks2012: 31 rugpjūčio 2013 - 07:21
Mes kerpames visada FIgaro salone pas Kesta thumbup.gif labai patinka smile.gif

Tik si karta musu kirpejas atostogavo,tad teko sugristi i vaiku kirpykla Puki smile.gif rezultatu esu net labai patenkinta thumbup.gif butent tai ko norejau smile.gif Mano busimas pirmokas smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti