QUOTE(liute2 @ 2012 01 10, 18:36)
Dabar Utenos gatvėje dirba tokia jaunutė ,pradedanti, kaip supratau, kirpėjėlė. Mes buvom pripratę prie Egidijos, tai ir eisim pas ją, nes ta jaunutė mano vaiką tai neblogai apkirpo, nes buvo likęs geras kirpimas. O prieš tai berniuką kaip paleido
Siaubas
Grifka kreivut kreivutėlė. Bijojau saviškį sodint ant kėdės, bet ką darysi, nelėksi pro duris. Gal kada jis bus gera kirpėja, dabar tai tikrai trūksta iki profesionalumo ir iki Egidijos, nors ir ji daug kam nepatiko, kaip skaičiau. Man irgi užkliuvo jos gumos kramtymas, toks šaltumas, grubumas. Bet viską atperka profesionalumas, greitas ir stilingas kirpimas. O kadangi Lankėmės pas ją apie 5 metus, tai jau ir to šaltumo nebejaučiau
Tai mes tik pas Egidiją varysim
Į kirpyklėlę Vytauto prospekte.
Mums pati pačiausia vaikų kirpėja Egidija
Pagaliau ji atidarė savo vaikų kirpyklą, pas ją lankomės jau daugiau nei 5 metai, dar nuo tų laikų kai dirbo Kanto gatvėje. Buvom pametę ją, kai išėjo iš Utenos gatvės, tai teko apsilankyti kitose kirpyklose (nesinori čia daryti antireklamos minimoms vaikų kirpyklėlėms), bet mano vaikui jau nebe 1 ir ne 2 metukai, kad su juo reiktų žaistis, kalbinti, ir kad nukirptų bet kaip. Sūnus sėdi ramiai, tai būtų gerai, kad kirpėja sugebėtų profesionaliai kirpimą padaryti, bet deja, teko nusivilti, sumoki 40 Lt ir nesupranti už ką- kirpimas tragiškas, su verpetais iš viso nesusitvarko, apie modelinį kirpimą neverta net kalbėti.
Susiradome pagaliau Egidiją, na tikrai nėra lyginti, mano vaikas vėl matosi, kad pabuvojo profesionales rankose
kirpimas paprastas, bet taip gražiai susitvarko su plaukučiais, gaunasi gražus, toks vyriškas, stilingas kirpimas
ir viso labo tik už 20 Lt.