Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias vaikų kirpėjas

QUOTE(Kliurka @ 2012 07 06, 22:45)
Kol kas pati kerpu ax.gif

Mūsiškį tai MB su mašinėle visuomet kerpa, tad tikrai kol kas nevesiu į jokias kirpyklas bigsmile.gif Vaikis jau prie to proceso priprato, o ir kirpti gan dažnai reikia, tai kažkaip paprasčiau mums namie kirpyklą pasidaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2012 06 16, 08:50)
4u.gif Sveikos

Gal mamytės žinot kur  Klaipėdoje kerpa mergytes gražiai ir kur randasi  ..viena yra prie Akropolio bet gal žinote dar kur nors kirpyklėlių pritaikytų tarkim 2 metų mergytei  ax.gif

mes sunu jau pora kartu vedem i vaiku kirpyklele PUPA netoli akropolio, pirma karta buvo asaru pakalnes, antraji - 3cio gmtd proga vyriokas graziai ishsedejo smile.gif
Atsakyti
mano visi vaikai eina pas vyro kirpėją į eilinę kirpyklą. visus pradėjom vesti metinukus, tai nebūna jokių problemų su baimėm. mažiausiąjį kaip tik užvakar apkirpti vedėm - šoniukus su mašinėle, kitur su žirklėmis. aišku, labai ramiai jis nesėdėjo - pažaidė su raktais, su dar kažkuo, nors ir ne vaikų kirpėja, bet šnekino, kalbino, jokių pretenzijų, kad ramiai nesėdi ar pan. juk klientas wub.gif
daug kas sako, kad įsigytume mašinėlę, sutaupytume, kai tiek vyrų namie, bet kažkaip man nepatinka pagal vieną kurpalį skusti vaikai schmoll.gif vyriausiasis dabar tokią pankišką kasą auginasi, vidurinėlis nenori atsilikti - irgi su kasyte gale, tik jo plaukučių struktūra kitokia, auginsime ilgesnius plaukučius ,mažylis tiesiog tvarkingai apkirptas smile.gif
Atsakyti
Mes lankomes taip pat Pukio kirpykloje.Kirpimo kaina gan nemaza:nuo 1 iki 4 metu-35 lt.o nuo 4metu-40 lt.I menesi karta buna vadinama "laiminga diena",kai visi kirpimai su 25 proc.nuolaida,internete paskelbia ta diena is anksto ax.gif Vat ir stengiames tomis dienomis apsilankyti. 4u.gif Kol kas nusiskundimu neturiu,ten dirbantis personalas moka elgtis su vaikais,juos sudominti.Po kirpimo mazylis dar baliona gauna 4u.gif iseina visuomet patenkintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiuksss @ 2012 06 04, 11:37)
O ten Pūkio kirpykla vaikams tik, kad įrengta ir pritaikyti baldai (įdomios kėdės) mažiems... ar ir darbuotojos moka kitaip dirbti, bendrauti, nei bendrose kirpyklose?
Ačiū  4u.gif

Mes Pukio kirpykloje buvom 4 kartus, atradom savo kirpeja, esam labai patenkinti thumbup.gif Kirpeja stebejosi, kaip toks ramus musiskis, tokiu reta pasitaiko, bet paskutini karta ir musiskis oziukus parode, tai teko kirpejai ir pakalbinti, ir burbulus pusti tongue.gif Saunus kolektyvas ten labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liute2 @ 2012 01 10, 18:36)
Dabar Utenos gatvėje dirba tokia jaunutė ,pradedanti, kaip supratau, kirpėjėlė. Mes buvom pripratę prie Egidijos, tai ir eisim pas ją, nes ta jaunutė mano vaiką tai neblogai apkirpo, nes buvo likęs geras kirpimas. O prieš tai berniuką kaip paleido  doh.gif  Siaubas  doh.gif  Grifka kreivut kreivutėlė. Bijojau saviškį sodint ant kėdės, bet ką darysi, nelėksi pro duris. Gal kada jis bus gera kirpėja, dabar tai tikrai trūksta iki profesionalumo ir iki Egidijos, nors ir ji daug kam nepatiko, kaip skaičiau. Man irgi užkliuvo jos gumos kramtymas, toks šaltumas, grubumas. Bet viską atperka profesionalumas, greitas ir stilingas kirpimas. O kadangi Lankėmės pas ją  apie 5 metus, tai jau ir to šaltumo nebejaučiau  smile.gif
Tai mes tik pas Egidiją varysim  biggrin.gif Į kirpyklėlę Vytauto prospekte.

Mums pati pačiausia vaikų kirpėja Egidija thumbup.gif Pagaliau ji atidarė savo vaikų kirpyklą, pas ją lankomės jau daugiau nei 5 metai, dar nuo tų laikų kai dirbo Kanto gatvėje. Buvom pametę ją, kai išėjo iš Utenos gatvės, tai teko apsilankyti kitose kirpyklose (nesinori čia daryti antireklamos minimoms vaikų kirpyklėlėms), bet mano vaikui jau nebe 1 ir ne 2 metukai, kad su juo reiktų žaistis, kalbinti, ir kad nukirptų bet kaip. Sūnus sėdi ramiai, tai būtų gerai, kad kirpėja sugebėtų profesionaliai kirpimą padaryti, bet deja, teko nusivilti, sumoki 40 Lt ir nesupranti už ką- kirpimas tragiškas, su verpetais iš viso nesusitvarko, apie modelinį kirpimą neverta net kalbėti.
Susiradome pagaliau Egidiją, na tikrai nėra lyginti, mano vaikas vėl matosi, kad pabuvojo profesionales rankose biggrin.gif kirpimas paprastas, bet taip gražiai susitvarko su plaukučiais, gaunasi gražus, toks vyriškas, stilingas kirpimas wub.gif ir viso labo tik už 20 Lt.
Atsakyti
QUOTE(123OPA @ 2012 09 25, 09:03)
Mums pati pačiausia vaikų kirpėja Egidija  thumbup.gif Pagaliau ji atidarė savo vaikų kirpyklą, pas ją lankomės jau daugiau nei 5 metai, dar nuo tų laikų kai dirbo Kanto gatvėje. Buvom pametę ją, kai išėjo iš Utenos gatvės, tai teko apsilankyti kitose kirpyklose (nesinori čia daryti antireklamos  minimoms vaikų kirpyklėlėms), bet mano vaikui jau nebe 1 ir ne 2  metukai, kad su juo reiktų žaistis, kalbinti, ir kad nukirptų bet kaip. Sūnus sėdi ramiai, tai būtų gerai, kad kirpėja sugebėtų profesionaliai kirpimą padaryti, bet deja, teko nusivilti, sumoki 40 Lt ir nesupranti už ką- kirpimas tragiškas, su verpetais iš viso nesusitvarko, apie modelinį kirpimą neverta net kalbėti.
Susiradome pagaliau Egidiją, na tikrai nėra lyginti, mano vaikas vėl matosi, kad pabuvojo profesionales rankose  biggrin.gif kirpimas paprastas, bet taip gražiai susitvarko su plaukučiais, gaunasi gražus, toks vyriškas, stilingas kirpimas  wub.gif  ir viso labo tik už 20 Lt.

o mes ir utenos gatvej kirpomes, pas tokia ilgais plaukais blondine. ar cia sita egidija? nes noretume pas ja kirptis. kurioje vietoje vytauto pr. atsidare?
Atsakyti
QUOTE(nepamenuu @ 2012 09 25, 10:13)
o mes ir utenos gatvej kirpomes, pas tokia ilgais plaukais blondine. ar cia  sita egidija? nes noretume pas ja kirptis. kurioje vietoje vytauto pr. atsidare?

Taip taip, čia ta pati smile.gif Dabar ji atsidarė savo kirpyklėle Vytauto pr. 32, kur Verslo centras 32, I aukšte, buvusi parduotuvė "Buitis".
Atsakyti
Gal kas Kaune yra vedę vaiką kirpti Savanorių pr. kur monolituose įsikūrusi Mažylių kirpykla? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 06 07, 01:00)
Taip ir padarėm, nuėjom į BAMBINA ir db visiem rekomenduoju. Tikrai labai gražiai apkirpo mergaitę, labai gražiai elgėsi, šnekino smile.gif Ir aplinka super, kaip vaikų žaidimų kambary smile.gif O kaina irgi tik 30 Lt smile.gif
Vaikas ir apkirptas, ir papramogavęs, nes daug žaislų ir žaidimų, ir dar dovanų gavo balioną smile.gif

QUOTE(geidene @ 2012 06 12, 12:35)
Sveikos:) mes irgi ka tik is bambinos, kur laisves al, kaune. Nu super! Musu mazius, 1,6 metu ir judrus toks, bet apkirpo! Viena mergaite kerpa, kita snekina, zaislus visokius rodo. Kedes tokios kaip masinos, yra ir televizoriai, paleidzia multika , koki megsta vaikas. O mamytei kavos pasiule. Nu super, net ciulpinuka vaikui dave, kad ramiau pasedetu. Sumokejom 25 lt. Kitur jau ir nebeieskosim:)

o pas kokias kirpejas vedete , kokie vardai ju? g.gif man ju fb yra grazi vaiko foto kaip nukirpta noriu ir as , tik matau kad ji kirpo vyrukas , bet ten sake vyras joks nedyrba .. mm.
Atsakyti
Pati apkerpu kiek reikia 4u.gif
Atsakyti
Mums paisisekė, kad vaikai nebijo nei kirpėjų, nei kirpimo mašinėlių ūžimo, vibracijos. Galim vesti bet kur apkirpti.
Atsakyti