Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias vaikų kirpėjas

Pas savo kirpeja rolleyes.gif
Atsakyti
vaikuti puikiai apkerpa mano kirpeja. ir nereikia specialiu vaikisku kirpyklu.
Atsakyti
Naugarduko g. yra kirpykla "Helena" visai seimai, gal kas kirpot savo vaikuti ten?
Atsakyti
Nuo pat tada, kai jau reikėjo vaikams kirpt plaukučius, vedžiau pas kirpėjas, ir viskas sekėsi kuo geriausiai, vaikai išsėdėdavo be didesnių problemų, nebuvo jokių ašarų ax.gif
Atsakyti
jau 2 kartus sunu kirpau pas drauge kirpeja. nenoriu skusti masinele, man patinka ilgesni berniuku plaukuciai tai kirpom su zirklem. 1karta kirpykloj sunus buvo sulaukes 1,5m. jam labai patiko stebeti save veidrodyje. sedejo labai ramiai. drauge net stebejosi. uz tai gavo saldaini ir buvo labai patenkintas. visiems pasakojo savo ispudzius.
Atsakyti
siandien nuvedeme i spec. vaikams Klaipedoje Ziauriai vaikui patiko thumbup.gif
Atsakyti
o kur ta spec kipykla klaipedoj? ir kur galima aprkiti vaika klaipedoj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2011 08 20, 16:53)
mes esam pastovus lankytojai Mazyliu kirpyklos savanoriu pr. Per pirmuosius kartus nors ir sededamas man ant keliu, bliove kaip versiukas, bet kadangi kirpeja sukasi tikrai meistriskai, ilgai nesikankinom. Tik paskutini karta nebuvo ne asaros (zinoma, sedejo pas mane ant keliu ax.gif ), kas labai dziugina.Tuo tarpu Kanto g. nesileido kerpamas visiskai - taip ir nesupratau kodel g.gif

Mes vakar taip pat pirmą kartą vedėm į kirpyklą, pasiskaitinėjus atsiliepimus nutarėm vesti į Mažylių kirpyklą, ir visiškai nenusivylėm ax.gif. Mažius nei kartelio necyptelėjo, tiesą sakant po kirpimo net nenorėjo išeiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2011 11 04, 16:19)
Mes vakar taip pat pirmą kartą vedėm į kirpyklą, pasiskaitinėjus atsiliepimus nutarėm vesti į Mažylių kirpyklą, ir visiškai nenusivylėm  ax.gif. Mažius nei kartelio necyptelėjo, tiesą sakant po kirpimo net nenorėjo išeiti  doh.gif

4u.gif as dukryte vedziau i vaiku kirpykla,gal ir greitai kerpa ten,bet susidariau nuomone kad 2 metu vaikus visus vienodu kirpimu,nes ir sesuo 2 metu mergyte vede taip pat nukirpo.bet cia buvom kanto gatvej,savanoriuose neteko,bet jei ta pati kirpeja butu,nenoreciau,nes labai nesimpatiska,istisai desperatiskai ziaumojo guma,su vaiku jokio bendravimo,o ir nepigu,vienintelis pliusas,kad greitai cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2011 08 11, 11:08)
Nesunku rasti, salia laidojimo paslaugu biggrin.gif Kazin kodel tokia vieta pasirinko g.gif Nesinori kiek viena karta kai kerpa vaika ziureti pro langa kaip nesa karsta doh.gif Po apsikirpimo dar ilgai teko keturmeciui aiskinti kodel zmones mirsta ir kur patenka po mirties doh.gif Nesinori, kad plauku kirpimas vaikui asocijuotusi su tokiais dalykais schmoll.gif Nebeeisim ten, yra ir kitu kirpyklu. rolleyes.gif

4u.gif jei nesunku pasidalinkite kontaktais kitu kirpyklu,kur vaikus kerpa ax.gif
Atsakyti
Oi, papasakosiu ir as savo ispudzius biggrin.gif Berniokas mano toks labai jautrus buvo, kol mazas, ale kirptis vis tiek reikejo. Kaimyne prisake, kad labai faina vaiku kirpykla prie seskines poliklinikos tame PC. Nu, nuvarem, vaikas is pradziu, kol lauke, zaide ten normaliai, isodinom i kede-masina, prasidejo cirkai, nu, cirkai kaip cirkai, nera jis toks beviltiskas, kad neitu itikinti, pradejom su kirpeja itikinet, ir multikus siule, ir zaislus, ir pakreipti, kaip nori, kol kirpeja neistare magisku zodziu:"na, as baltai apsirengusi, bet as ne daktare" doh.gif Tada jau as vaika pasiemiau is kedes, nes supratau, kad su itikinejimu kirptis einam atgal, o ne pirmyn biggrin.gif Tad iki siol kol kas kerpu pati ir su kiekvienu kartu iseina vis graziau, sutaupom pinigeliu, netraumuojam vaiko, o ir vyras jau kusina mane pradeti kirpti ir ji, tik as ji iki siol gasdinu, kad pas mane kirptis bus brangiau nie kirpykloj biggrin.gif O tuoj ir antra sunu reiks kirpti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2011 12 21, 16:45)
Oi, papasakosiu ir as savo ispudzius biggrin.gif Berniokas mano toks labai jautrus buvo, kol mazas, ale kirptis vis tiek reikejo. Kaimyne prisake, kad labai faina vaiku kirpykla prie seskines poliklinikos tame PC. Nu, nuvarem, vaikas is pradziu, kol lauke, zaide ten normaliai, isodinom i kede-masina, prasidejo cirkai, nu, cirkai kaip cirkai, nera jis toks beviltiskas, kad neitu itikinti, pradejom su kirpeja itikinet, ir multikus siule, ir zaislus, ir pakreipti, kaip nori, kol kirpeja neistare magisku zodziu:"na, as baltai apsirengusi, bet as ne daktare" doh.gif Tada jau as vaika pasiemiau is kedes, nes supratau, kad su itikinejimu kirptis einam atgal, o ne pirmyn biggrin.gif Tad iki siol kol kas kerpu pati ir su kiekvienu kartu iseina vis graziau, sutaupom pinigeliu, netraumuojam vaiko, o ir vyras jau kusina mane pradeti kirpti ir ji, tik as ji iki siol gasdinu, kad pas mane kirptis bus brangiau nie kirpykloj biggrin.gif O tuoj ir antra sunu reiks kirpti smile.gif

4u.gif gaila jus ne Kaune,ateitume ir mes pas jus kirptis mirksiukas.gif
Atsakyti
Vytauto pr., ten kur Maxima mačiau kaba plakatas "Egidijos vaikų kirpyklėlė". Man ir skambino, ir žinutę siuntė. Telefonas registracijos pasikeitęs. Bet mes jaučiu į Savanorių pr. eisim.
Atsakyti