sveikos mamytes, sakykit kur Klaipedoje yra vaiku kirpykla? noriu nuvesti savo dukryte pirmam pasigrazinimui
QUOTE(Fox_lady @ 2011 07 12, 02:04)
utenos 15, atrodo. važiuojant nuo klinikų- po dešinei pusei bus. iškabos neseniai dar nebuvo, iš lauko daug gėlių, tai atrodė lyg gėlių salonas. gal dabar jau išsikabino.
tel.mobilus nesikeitė.
tel.mobilus nesikeitė.
Nesunku rasti, salia laidojimo paslaugu Kazin kodel tokia vieta pasirinko Nesinori kiek viena karta kai kerpa vaika ziureti pro langa kaip nesa karsta Po apsikirpimo dar ilgai teko keturmeciui aiskinti kodel zmones mirsta ir kur patenka po mirties Nesinori, kad plauku kirpimas vaikui asocijuotusi su tokiais dalykais Nebeeisim ten, yra ir kitu kirpyklu.
mes eidavom į Kanto g., šį kartą eisim į tą savanorių pr. Įspūdžius galėssiu parašyti rytoj.
Vakar apkirpo mano abi paneles paprastoje kirpykloje, sumokejau 60 Lt , kita karta vesiu i Puki, bent vaikam pramoga bus, nes kainos vienodos
QUOTE(Sin City @ 2011 08 12, 09:00)
Vakar apkirpo mano abi paneles paprastoje kirpykloje, sumokejau 60 Lt , kita karta vesiu i Puki, bent vaikam pramoga bus, nes kainos vienodos
nieko sau..
QUOTE(Lorute @ 2011 08 11, 10:08)
Nesunku rasti, salia laidojimo paslaugu Kazin kodel tokia vieta pasirinko Nesinori kiek viena karta kai kerpa vaika ziureti pro langa kaip nesa karsta Po apsikirpimo dar ilgai teko keturmeciui aiskinti kodel zmones mirsta ir kur patenka po mirties Nesinori, kad plauku kirpimas vaikui asocijuotusi su tokiais dalykais Nebeeisim ten, yra ir kitu kirpyklu.
Pritariu . Bet tu sugalvok man issinuomuoti patalpas salia laidojimo paslaugu Man ir paciai nebutu jauku sedeti kirpykloje ir matyti toki vaizda pro langa.O cia vaikui, tektu toki vaizda stebeti Taip galima ir stresa vaikui ivaryti. Pasirinksim kita
šiaip nematau nieko baisaus, kad šalia laidojimo paslaugų. Be to, vaikai į visą šį reikalą tikrai žiūri kitaip ir viskas priklauso nuo to, kaip išaiškins suaugę. Natūralu, kad vaikas domisi, atsakai, paaiškini, papasakoji ir viskas. O jei užciklinsit, įvarysit kažkokias baimes ar dar kažką, tai ir vaikas mąstys, kaip visa tai baisu.
Mano vaikai ir šarvojimo salėj buvo, ir laidotuvėse dalyvavo, ir kapų tvarkyt su manimi važiuoja.
Grįžtant prie temos. Buvom vaikų kirpykloj toj savanoriuose. Galiu pasakyt, kad vėl ten eisim mažasis nė ašarėlės neišspaudė, iš kėdės nelipo, leidosi greitai ir be problemų apkerpamas. Anksčiau visada rėkdavo, bliaudavo ir ramiai nesėdėdavo. Likau labai aptenkinta, tad tikrai ten eisime ir vėl.
Mano vaikai ir šarvojimo salėj buvo, ir laidotuvėse dalyvavo, ir kapų tvarkyt su manimi važiuoja.
Grįžtant prie temos. Buvom vaikų kirpykloj toj savanoriuose. Galiu pasakyt, kad vėl ten eisim mažasis nė ašarėlės neišspaudė, iš kėdės nelipo, leidosi greitai ir be problemų apkerpamas. Anksčiau visada rėkdavo, bliaudavo ir ramiai nesėdėdavo. Likau labai aptenkinta, tad tikrai ten eisime ir vėl.
QUOTE(Isila @ 2011 08 17, 09:24)
šiaip nematau nieko baisaus, kad šalia laidojimo paslaugų. Be to, vaikai į visą šį reikalą tikrai žiūri kitaip ir viskas priklauso nuo to, kaip išaiškins suaugę. Natūralu, kad vaikas domisi, atsakai, paaiškini, papasakoji ir viskas. O jei užciklinsit, įvarysit kažkokias baimes ar dar kažką, tai ir vaikas mąstys, kaip visa tai baisu.
Mes irgi savo maziu vedem i savanorius. Ir nors jis labai labai labai reke, as buvau apakus kirpejos darbo greiciu ir kruopstumu. Is kur pas ja tiek kantrybes? Ir nors jis muistesi, sukinejosi, kirpimas gavosi super grazus. As tai jai medali kabinciau uz darba. O tokiu maziuku ne vienas per diena buna..
mes esam pastovus lankytojai Mazyliu kirpyklos savanoriu pr. Per pirmuosius kartus nors ir sededamas man ant keliu, bliove kaip versiukas, bet kadangi kirpeja sukasi tikrai meistriskai, ilgai nesikankinom. Tik paskutini karta nebuvo ne asaros (zinoma, sedejo pas mane ant keliu ), kas labai dziugina.Tuo tarpu Kanto g. nesileido kerpamas visiskai - taip ir nesupratau kodel
Buvau jau nusprendusi eiti į tą kirpyklą Savanorių pr., bet, galvoju, įlįsiu paskaityt, gal bus kokių atsiliepimų. Dabar jau neliko abejonių, eisiu ten ramiausiai Mūsų vaikas po vieno apsikirpimo, kai į akytes nemažai plaukų prikrito, visiškai nesiduoda kirpti, nors prieš tai eidavo be jokių problemų ir ramiausiai visą kirpimą išbūdavo. Dabar baisu net užsimint, kad kirptis reikia, o reikia labai labai jau
Sveiki, o as savo vaikuciu veduosi i Eslauda, visos kirpejos ten saunios, atnesa piesti, pazaidzia, duoda saldainiu...
Dabar kaip tik visa rugseji nuolaida 20%!!!!!
http://www.eslauda.l...ents_item_id=68
Dabar kaip tik visa rugseji nuolaida 20%!!!!!
http://www.eslauda.l...ents_item_id=68
O mums Pukio kirykloi daug graziau apkirpa ir nuolaida gaunam,kai du vedu
ir vaikam kokia pramoga filmukai, zaislai, makvinas, sausainiai,sultys labai patinka ten esanti atmosfera visos kirpejos
Papildyta:
mes irgi
ir vaikam kokia pramoga filmukai, zaislai, makvinas, sausainiai,sultys labai patinka ten esanti atmosfera visos kirpejos
Papildyta:
QUOTE(*jolantab* @ 2011 07 15, 09:31)
Mes jau daugiau negu metai esame "Pukio" klientai. nei karto nenusivylėm.
mes irgi