Mes apsilankėm naujoj vaikų kirpykloj Savanorių pr. - patiko. Aplinka super, bet svarbiausia maniškis taip su kirpėja bendravo, kad paskui išsivest sunku buvo...
Kaina tokia pat kaip ir Kanto gatvėj (25 lt - nemažai kaip vaikui), bet po kelių nesėkmingų bandymų paprastoj kirpykloj, renkamės specializuotą.
QUOTE(gyga @ 2010 01 28, 10:47)
Mes apsilankėm naujoj vaikų kirpykloj Savanorių pr. - patiko. Aplinka super, bet svarbiausia maniškis taip su kirpėja bendravo, kad paskui išsivest sunku buvo...
Kaina tokia pat kaip ir Kanto gatvėj (25 lt - nemažai kaip vaikui), bet po kelių nesėkmingų bandymų paprastoj kirpykloj, renkamės specializuotą.
Labutis, gal galėtum parasyti telefona sitos kirpyklos. Buvau gavus žinutę, kad atsidarė nauja vaikų kirpykla Savanorių pr. ir dabar niekaip nerandu
QUOTE(jolzars @ 2010 01 28, 10:46)
Labutis, gal galėtum parasyti telefona sitos kirpyklos. Buvau gavus žinutę, kad atsidarė nauja vaikų kirpykla Savanorių pr. ir dabar niekaip nerandu
868992551 cia naujos kirpyklos kirpejos nr.
Mes taip pat savo vyruka kirpdavom Kanto gatvej, bet kirpejos nemoka su vaikais bendrauti, dusauja, kad ko tu cia verki, juk neskauda ir tt... Sunui dar nei 3 metu nera, tai toks pasnekesys visai nepadeda, vaikas visa laika praklykia, dziugu tik tiek, kad vaikas apkirptas, bet vyras kaskart grizes jas keikia. Paskutini karta vaziavom i nauja kirpykla prie Savanoriu ir Utenos sankryzos. Taigi likom labai patenkinti, atradom is Kanto gatves dingusia kirpeja, kuri puikiai su vaiku bendrauja, visa laika snekina ir tt... Tikrai rekomenduoju
mes Klaipedoje kerpames pas kirpeja vyra. Jis labai komunikabilus, mano vaikui labai patinka. Vyras irgi pas ji kerpas. Tai vyriska kompanija randa bendra kalba.
Daznai vyrai kirpejai geriau susigaudo kas ir kaip, ypac kai patys vaiku turi.
Pasitaiko daug ir kitokios orientacijos ju tarpe. Bet musiskis tradicinis, taip kad itinka be problemu. rekomenduoju
Daznai vyrai kirpejai geriau susigaudo kas ir kaip, ypac kai patys vaiku turi.
Pasitaiko daug ir kitokios orientacijos ju tarpe. Bet musiskis tradicinis, taip kad itinka be problemu. rekomenduoju
vaika vedu i kirpykla, vis pas ta pacia kirpeja. Pati tikrai nebendau net kirpti
sveikos
dukrytei 3,5m. iki šiol kirpdavau pati. ir beveik iki pat šiol - miegančiai, nes kitaip nesileisdavo bet paskutinį kartą pasiūliau ir sutiko tačiau galvopju kad reiktų nuvesti pas kirpėją, o ir ji pati ėmė kalbėt kad daržely vienas berniukas ėjo į kirpyklą tai gavo mašinytę. sako kai nueisim, tu pasakyk kad man atneštų lėlytę, o tada galės kirpti
kaip suprantu iš specializuotų kaune populiariausi 2 variantai - arba kanto gatvėj arba savanoriuose. 25lt vaikui kaip ir nepikgu. iš kitos pusės, maniškė siaubingai nesileidžia plauti galvos, gal ten patiktų.... bet spėju nuėjus į specializuotą, po to į paprastą nueiti sunkiai seksis
o gal dar kas nors turi kokių gerų variantų kaune?
dukrytei 3,5m. iki šiol kirpdavau pati. ir beveik iki pat šiol - miegančiai, nes kitaip nesileisdavo bet paskutinį kartą pasiūliau ir sutiko tačiau galvopju kad reiktų nuvesti pas kirpėją, o ir ji pati ėmė kalbėt kad daržely vienas berniukas ėjo į kirpyklą tai gavo mašinytę. sako kai nueisim, tu pasakyk kad man atneštų lėlytę, o tada galės kirpti
kaip suprantu iš specializuotų kaune populiariausi 2 variantai - arba kanto gatvėj arba savanoriuose. 25lt vaikui kaip ir nepikgu. iš kitos pusės, maniškė siaubingai nesileidžia plauti galvos, gal ten patiktų.... bet spėju nuėjus į specializuotą, po to į paprastą nueiti sunkiai seksis
o gal dar kas nors turi kokių gerų variantų kaune?
As irgi galiu parekomenduoti mazyliu kirpykla Kaune Savanoriu pr.168. Esam buve ir Kanto gatveje kirpykloje, ir paprastose, bet labiausiai patiko pas kirpeja Kristina. O ji dabar ir atsidare savo kirpykla Savanoriuose. Tikrai visada labai gerai vaika nukerpa. Gal paprastoje kirpykloje ir pigiau, bet tada reikia zinoti gera kirpeja, nes mano mergaite ne karta prastai nukirpo. Kirpciukai buvo nukirpti nuo paties virsugalvio, niekas taip ir nesugebejo ju normaliai sutvarkyti, o va Kristina kuo puikiausiai istaise kitu kirpeju broka Gerai, kad pavyko suzinoti jos tel.nr., nes jau buvau praradus vilti, kad kazkas gali gerai nukirpti vaika. Taigi kirpeja tikrai Super O pati kirpykla irgi graziai irengta, erdvi, vaikai gali dar ir pazaisti apsikirpe, tai daugiau aktualu tiems, kuriu vaikuciai nenori kirptis,nes cia yra kuo juos sudominti. Man svarbiausia gera kirpeja, bet, aisku, grazi aplinka irgi labai gerai Mes siandien kaip tik ir apsilankem sioje kirpykloje, grisim ten butinai dar karta. Jau kazkas cia rase, bet galiu pakartoti tel nr. 8689 92551. Rekomenduoju
QUOTE(lliukaster @ 2008 01 22, 12:56)
Vip Art kirpykloje dirba nuostabiu ranku kirpeja....Jua 10 m pas ja lankausi ir jei tik kur "netycia" krypteliu pas kokia kita kirpeja..ne kas.... Dabar pas ja kerpasi ir mano sunus, auginantis kasas ir neprisileidziantis savanoriskai kirpeju..o Vat jekaterinai "atsiduoda" su mielu noru...Ir kaip is vaiko mano galva normaliai ima-15 lt.
tel:2613581
Tik zinokit sunku papult:-) Tad turekit kantrybes;-))
tel:2613581
Tik zinokit sunku papult:-) Tad turekit kantrybes;-))
ir mums reikes pabandyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 01 19, 20:55)
Mielos mamos,
nusibodo mano vaikiui Vizija Gal tiksliau jo mamai
Patarkit tikrai gera kirpeja berniukui Vilniuje. Jam jau nebe vienodai sviecia jo isvaizda, man irgi noretusi kazko idomesnio nei tiesiog trumpi plaukai. Gal kazkoks iskarpymas sonuose (ala kaip isskutinetos linijos). Na, kazkas idomesnio ir stilingesnio.
Koks kirpejas (-a) yra geras ir padaro kazka idomesnio, stilingesnio ir vaikams?
nusibodo mano vaikiui Vizija Gal tiksliau jo mamai
Patarkit tikrai gera kirpeja berniukui Vilniuje. Jam jau nebe vienodai sviecia jo isvaizda, man irgi noretusi kazko idomesnio nei tiesiog trumpi plaukai. Gal kazkoks iskarpymas sonuose (ala kaip isskutinetos linijos). Na, kazkas idomesnio ir stilingesnio.
Koks kirpejas (-a) yra geras ir padaro kazka idomesnio, stilingesnio ir vaikams?
bet koks privatus kirpimo salonas tai sugebes atlikti (tik nesamdomos kirpejos)