Sveikos. Gal kas turit kirpejos Kristinos is vaiku kirpyklos Kanto gatvej telefono numeri? Dabar ji ten nebedirba, o numerio neissaugojau. Aciu
QUOTE(artistė @ 2009 12 16, 03:24)
Sveikos. Gal kas turit kirpejos Kristinos is vaiku kirpyklos Kanto gatvej telefono numeri? Dabar ji ten nebedirba, o numerio neissaugojau. Aciu
Kristinos nr-868992551, beje ji jau atsidarius kaip supratau nuosava vaiku kirpykla savanoriu pr., mes jau ten kirpomes ir mus laaabaiii patiko
gal galit pasakyt tiksliau kurioj vietoj ta naujoji kirpykla yra??
QUOTE(varhay @ 2009 12 30, 23:18)
gal galit pasakyt tiksliau kurioj vietoj ta naujoji kirpykla yra??
va prasom cia visa info yra
http://www.skelbiu.lt/7002732.html
QUOTE(ciupakabra @ 2009 12 19, 20:03)
Kristinos nr-868992551, beje ji jau atsidarius kaip supratau nuosava vaiku kirpykla savanoriu pr., mes jau ten kirpomes ir mus laaabaiii patiko
Ir mes jau buvome, viskas nauja, blizga, priėmė beveik iš karto, žodžiu, dabar eisime tik ten.
QUOTE(KristinaH @ 2005 03 18, 13:56)
Kaune, I.Kanto gatveleje, visai salia Carlstono restorano yra tikra "Vaiku kirpykla". Jie specializuojasi butent vaiku kirpime. Galima kirptis zaidziant, ar masinelej. Maniskis niekur kitur nesikerpa. Tiesa savaitgaliais ten reikia netrumpai palaukti, bet galima isanksto uzsisakyti. Ju tel. 222525. Sekmes!
Mums irgi ten labai nepatiko Vaikas tik iejes i kirpykla pradeda verkti, klykti , tai koks gali but kirpimas Dabar kerpames pas mano kirpeja su malonumu
Kol dukryte buvo mazyte,vedziau centre Kaune esancioj vaiku kirpykloj db pabandziau pas savo kirpeja nuvesti,patiko tai ten ir pakerpa mus kai pati lankausi
Savo abu sunus nuo metuku pradejau vesti pas kirpeja, kur vyras kerpasi, ir vedu kas menesi, jokiu problemu, o drauge pradejo vesti nuo 2 m. tai problemos didziausios, nesiduoda ir viskas, o ant galvos plauku kupeta, kirpejai butu ka veikti
QUOTE(DievoUola @ 2009 12 11, 00:37)
Mums sioje kirpykloje nepatiko. Aplinka grazi, bet kirpejos Kelis metus is eiles, karts nuo karto vis megindavom nueiti, o paskui po bandymu vel kirpdavom namie vaika. PAskutini karta kirpeja keldama is kedes vaika vos jam kojos neissuko Po to nusprendziau, kad ten ne pas vaika beda, o pas pacias kirpejas.
Galiausiai radom saunia vyru kirpeja . Kuo ji sauni, o tuo kad vaika moka prasnekint ir visa laika kol kerpa vaikas tiesiog plepa. MAno vaikui pasiodo tik reikejo malonaus ir nuosirdaus bendravimo, o ne puosniu patalpu.
Galiausiai radom saunia vyru kirpeja . Kuo ji sauni, o tuo kad vaika moka prasnekint ir visa laika kol kerpa vaikas tiesiog plepa. MAno vaikui pasiodo tik reikejo malonaus ir nuosirdaus bendravimo, o ne puosniu patalpu.
mano vyrui irgi nepatiko kirpeja toje kirpykloje.nors prie jos darbo negaleciau prikibt-nukerpa greit ir gerai.gal isduotumet paslapti pas kokia kirpeja ir kur kerpates dabar
mamkos,o kiek kainuoja vaiko apkirpimas specializuotoj kirpykloj?Vyras eina pas drauga stilista,bet su vaiku jis tikrai netures kantrybes.Pati jau nebenoriu,nes vaikscios iskandziotas,nelabai leidziasi kerpamas
Mes irgi visad kirpdavom saviski toj vaiku kirpykloj, paskutiniu metu mokejom 25lt kaip vaikui man brangoka be to aptarnavimas ir visa kita tikrai tiek neverta. Tik tiek kad pasodina i masinyte,o visalaik as turiu sokinet aplink vaika. Dabar kerpames uz 12lt paprastoj kirpykloj ir esam patenkinti tad manau tikrai nebutina ta spec vaiku kirpykla