Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Šermukšnėlė

Aukletoja Alina buvo musu aukletoja, ir nieko blogo negaliu pasakyti apie ją. tik geri prisiminimai. O jus smilen matit neturit ka veikti kaip tik nepagristai juodint kitus zmones.. Negali buti visi blogi jus tiktai viena „gera“ schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kepuraite @ 2008 06 05, 22:57)
Aukletoja Alina buvo musu aukletoja, ir nieko blogo negaliu pasakyti apie ją. tik geri prisiminimai. O jus smilen matit neturit ka veikti kaip tik nepagristai juodint kitus zmones.. Negali buti visi blogi jus tiktai viena „gera“  schmoll.gif

Ir musu aukletoja buvo Alina thumbup.gif ,labai tuo dziaugiuosi,3 metus vaikas lanke pas ja ir esu labai patenkinta clap.gif .O kita vertus visiems geras nebusi,vieniems patinka vienas,o kitiems gal ne .O ALINAI noriu pasakyti didelis aciu smile.gif
Atsakyti
O mano nuomonė dėl taip vadinamos auklėtojos nepasikeis. Tokias auklėtojas kaip ji reikia varyt kuo toliau nuo vaikų tongue.gif . Tik įdomu, ar ne pati Alina forume save taip gina? Labai panašu biggrin.gif , nes rašo su klaidom, lietuvių kalbą prastai moka...
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(smilen @ 2008 06 06, 16:01)
O mano nuomonė dėl taip vadinamos auklėtojos nepasikeis. Tokias auklėtojas kaip ji reikia varyt kuo toliau nuo vaikų tongue.gif . Tik  įdomu, ar ne pati Alina forume save taip gina? Labai panašu biggrin.gif , nes rašo su klaidom, lietuvių kalbą prastai moka...

schmoll.gif Ois kur jus Smilen taip gerai viska zinot gal ir pati Sermuksneleje dirbat arba dirbot gal kokiu nuoskaudu asmeniniu turit, kad taip be perstojo puolat aukletoja Alina? unsure.gif
Atsakyti
Draugė dirba ir papasakojo, tai ir pasibaisėjau Alina, ir Tėvai kai kurie pasakojo, ir ne tik ... group.gif O koks Tau skirtumas? Faktai kalba patys už save. Girdėjau, lyg važiuos kaž kas iš Tėvų į švietimo ministerija skųstis cool.gif Nuoskaudų neturiu, tėvelius įspėju. nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilen: 06 birželio 2008 - 18:58
Girdėjau,kad švietimas skyrė lėšų darželio langams clap.gif ,tai jau gal mūsų vaikučiams žiema bus šilta smile.gif .O dar sakė,kad kai kurioms grupėms nupirko naujus baldus už 2%,nors jų nemačiau ,bet yra tikimybė,kad gyvensime geriau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
nezinau kaip aukletojos, bet vedeja siaubas, pirma kart atejau apsiverkiau, nes ko nepaklausi uzsipuola ir isvis pareiske kysio man nesiulykit, lyg as jai siuliau, net kalbos nebuvo, gal taip ji duoda suprast kad reikia duot nesupratau doh.gif siandien atejau i sarasus paziuret ir jos paklaust kokia situacija, atejau su vaiku, tai ji isvis pareiske ar nores apskritai aukletojos priimt i savo grupe mano vaika, nes labai judrus ir nevaldomas vietoj viso gero pasake AUKLEKITES, JUS MAMYTE KAIP NORS, BET AUKLETOJOS SU JUSU VAIKU NESUSITVARKYS, virsune dabar sedziu ir galvoju, negi jos judriu vaiku nemate
Atsakyti
QUOTE(dolce&gabana*** @ 2008 06 09, 21:46)
Girdėjau,kad švietimas skyrė lėšų darželio langams clap.gif ,tai jau gal mūsų vaikučiams žiema bus šilta smile.gif .O dar sakė,kad kai kurioms grupėms nupirko naujus baldus už 2%,nors jų nemačiau ,bet yra tikimybė,kad gyvensime geriau 4u.gif  biggrin.gif

Sveiki, atsiliepkit kas lankot vasara ar keicia langus ir baldus kur vis zadejo????????? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunyyte @ 2008 07 24, 23:01)
Sveiki, atsiliepkit kas lankot vasara ar keicia langus ir baldus kur vis zadejo????????? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

vasara nebelankom darzelio,bet gyvename netoli tai jau lyg baigia keisti,na jau bent taip atrodo g.gif ,ir dar maciau naujas durys thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 07 24, 18:57)
nezinau kaip aukletojos, bet vedeja siaubas, pirma kart atejau apsiverkiau, nes ko nepaklausi uzsipuola ir isvis pareiske kysio man nesiulykit, lyg as jai siuliau, net kalbos nebuvo, gal taip ji duoda suprast kad reikia duot nesupratau  doh.gif  siandien atejau i sarasus paziuret ir jos paklaust kokia situacija, atejau su vaiku, tai ji isvis pareiske ar nores apskritai aukletojos priimt i savo grupe mano vaika, nes labai judrus ir nevaldomas  vietoj viso gero pasake AUKLEKITES, JUS MAMYTE KAIP NORS, BET AUKLETOJOS SU JUSU VAIKU NESUSITVARKYS, virsune dabar sedziu ir galvoju, negi jos judriu vaiku nemate

Siaubas, kai paskaiciau- pakraupau. Tai patyrus as ta pati isgyvenciau..turbut nuo soko neatsigauciau. O ar nera galimybes i kita darzeli vaikeli leisti? Nes man atrodo sis prisiminimas su nemaloniais isgyvenimais ilgai neisdils..ir visad bus neramu del vaikelio, ar taip nemanot? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ramunyyte @ 2008 06 06, 17:42)
schmoll.gif

schmoll.gif Ois kur jus Smilen taip gerai viska zinot gal ir pati Sermuksneleje dirbat arba dirbot gal kokiu nuoskaudu asmeniniu turit, kad taip be perstojo puolat aukletoja Alina? unsure.gif

Pritariu Ramunyytei. Kazkokios jauciausi asmenines nuoskaudos is Smilen..Labai negrazu taip perdetai dergti kita zmogu, neetiska- persistengta jau net labai..tiesiog jauciasi tas..
Atsakyti
[quote=ziedute,2008 07 31, 19:55]
Siaubas, kai paskaiciau- pakraupau. Tai patyrus as ta pati isgyvenciau..turbut nuo soko neatsigauciau. O ar nera galimybes i kita darzeli vaikeli leisti? Nes man atrodo sis prisiminimas su nemaloniais isgyvenimais ilgai neisdils..ir visad bus neramu del vaikelio, ar taip nemanot? g.gif
nutarem nevest bandysim i kita darzeli, nes nuoskauda iki siol yra ir kaip su tokiu zmogum ateity reiktu bendraut g.gif , ne, kategoriskai geriau paveziosiu uz keliu rajonu, bet tik ne i si darza
Atsakyti
o as manau be reikalo jus taip is anksto nerimaujat,jums ir jusu vaikialiui ne su vedeja visa diena bendrauti, mes lankom si darzeli ir geros tos aukletojos,o kad turejot konflikta su vedeja,tai nieko naujo ji su visais konfliktuoja,cia jos hobbi bigsmile.gif biggrin.gif ,mes taip pat gavom,bet aukletojomis esame patenkinti thumbup.gif
Atsakyti