Aukletoja Alina buvo musu aukletoja, ir nieko blogo negaliu pasakyti apie ją. tik geri prisiminimai. O jus smilen matit neturit ka veikti kaip tik nepagristai juodint kitus zmones.. Negali buti visi blogi jus tiktai viena gera
QUOTE(kepuraite @ 2008 06 05, 22:57)
Aukletoja Alina buvo musu aukletoja, ir nieko blogo negaliu pasakyti apie ją. tik geri prisiminimai. O jus smilen matit neturit ka veikti kaip tik nepagristai juodint kitus zmones.. Negali buti visi blogi jus tiktai viena gera
Ir musu aukletoja buvo Alina ,labai tuo dziaugiuosi,3 metus vaikas lanke pas ja ir esu labai patenkinta .O kita vertus visiems geras nebusi,vieniems patinka vienas,o kitiems gal ne .O ALINAI noriu pasakyti didelis aciu
QUOTE(smilen @ 2008 06 06, 16:01)
O mano nuomonė dėl taip vadinamos auklėtojos nepasikeis. Tokias auklėtojas kaip ji reikia varyt kuo toliau nuo vaikų . Tik įdomu, ar ne pati Alina forume save taip gina? Labai panašu , nes rašo su klaidom, lietuvių kalbą prastai moka...
Ois kur jus Smilen taip gerai viska zinot gal ir pati Sermuksneleje dirbat arba dirbot gal kokiu nuoskaudu asmeniniu turit, kad taip be perstojo puolat aukletoja Alina?
nezinau kaip aukletojos, bet vedeja siaubas, pirma kart atejau apsiverkiau, nes ko nepaklausi uzsipuola ir isvis pareiske kysio man nesiulykit, lyg as jai siuliau, net kalbos nebuvo, gal taip ji duoda suprast kad reikia duot nesupratau siandien atejau i sarasus paziuret ir jos paklaust kokia situacija, atejau su vaiku, tai ji isvis pareiske ar nores apskritai aukletojos priimt i savo grupe mano vaika, nes labai judrus ir nevaldomas vietoj viso gero pasake AUKLEKITES, JUS MAMYTE KAIP NORS, BET AUKLETOJOS SU JUSU VAIKU NESUSITVARKYS, virsune dabar sedziu ir galvoju, negi jos judriu vaiku nemate
QUOTE(dolce&gabana*** @ 2008 06 09, 21:46)
Girdėjau,kad švietimas skyrė lėšų darželio langams ,tai jau gal mūsų vaikučiams žiema bus šilta .O dar sakė,kad kai kurioms grupėms nupirko naujus baldus už 2%,nors jų nemačiau ,bet yra tikimybė,kad gyvensime geriau
Sveiki, atsiliepkit kas lankot vasara ar keicia langus ir baldus kur vis zadejo?????????
QUOTE(ramunyyte @ 2008 07 24, 23:01)
Sveiki, atsiliepkit kas lankot vasara ar keicia langus ir baldus kur vis zadejo?????????
vasara nebelankom darzelio,bet gyvename netoli tai jau lyg baigia keisti,na jau bent taip atrodo ,ir dar maciau naujas durys
QUOTE(EVO @ 2008 07 24, 18:57)
nezinau kaip aukletojos, bet vedeja siaubas, pirma kart atejau apsiverkiau, nes ko nepaklausi uzsipuola ir isvis pareiske kysio man nesiulykit, lyg as jai siuliau, net kalbos nebuvo, gal taip ji duoda suprast kad reikia duot nesupratau siandien atejau i sarasus paziuret ir jos paklaust kokia situacija, atejau su vaiku, tai ji isvis pareiske ar nores apskritai aukletojos priimt i savo grupe mano vaika, nes labai judrus ir nevaldomas vietoj viso gero pasake AUKLEKITES, JUS MAMYTE KAIP NORS, BET AUKLETOJOS SU JUSU VAIKU NESUSITVARKYS, virsune dabar sedziu ir galvoju, negi jos judriu vaiku nemate
Siaubas, kai paskaiciau- pakraupau. Tai patyrus as ta pati isgyvenciau..turbut nuo soko neatsigauciau. O ar nera galimybes i kita darzeli vaikeli leisti? Nes man atrodo sis prisiminimas su nemaloniais isgyvenimais ilgai neisdils..ir visad bus neramu del vaikelio, ar taip nemanot?
Papildyta:
QUOTE(ramunyyte @ 2008 06 06, 17:42)
Ois kur jus Smilen taip gerai viska zinot gal ir pati Sermuksneleje dirbat arba dirbot gal kokiu nuoskaudu asmeniniu turit, kad taip be perstojo puolat aukletoja Alina?
Pritariu Ramunyytei. Kazkokios jauciausi asmenines nuoskaudos is Smilen..Labai negrazu taip perdetai dergti kita zmogu, neetiska- persistengta jau net labai..tiesiog jauciasi tas..
[quote=ziedute,2008 07 31, 19:55]
Siaubas, kai paskaiciau- pakraupau. Tai patyrus as ta pati isgyvenciau..turbut nuo soko neatsigauciau. O ar nera galimybes i kita darzeli vaikeli leisti? Nes man atrodo sis prisiminimas su nemaloniais isgyvenimais ilgai neisdils..ir visad bus neramu del vaikelio, ar taip nemanot?
nutarem nevest bandysim i kita darzeli, nes nuoskauda iki siol yra ir kaip su tokiu zmogum ateity reiktu bendraut , ne, kategoriskai geriau paveziosiu uz keliu rajonu, bet tik ne i si darza
nutarem nevest bandysim i kita darzeli, nes nuoskauda iki siol yra ir kaip su tokiu zmogum ateity reiktu bendraut , ne, kategoriskai geriau paveziosiu uz keliu rajonu, bet tik ne i si darza
o as manau be reikalo jus taip is anksto nerimaujat,jums ir jusu vaikialiui ne su vedeja visa diena bendrauti, mes lankom si darzeli ir geros tos aukletojos,o kad turejot konflikta su vedeja,tai nieko naujo ji su visais konfliktuoja,cia jos hobbi ,mes taip pat gavom,bet aukletojomis esame patenkinti