QUOTE(Nosferatu @ 2007 12 19, 11:39)
Sis darzelis laaabai prastas, ir vedeja bjauri ir negerbenti kitu nuomones, o apie aukletojas is vis tyliu. Vedeja priema tokias darbuotojas, kuriai jai itiktu, o ne vaikams, nu man tokia nuomone susidare. Ir darzelis nykus, apleistas. tamsus, niurus....Kiti darzeliai su tomis paciomis galimybemis tvarkosi daug geriau, ir aukletojos svelnesnes....
Turiu pripažinti, kad tai artimiausias darželis nuo mano namų ir nors buvom užrašę dukrą, galvojau, kad darželis prastas ir turbūt vaiko nevesim. Bet... nuvedėm. Tada galvojau, kad trumpam. Bet... dukrai ten patinka
Labai skeptiškai vertinau auklėtojas, o dabar viena iš jų - Alina - jau žaviuosi. Šeimininkutė apskritai švelnumo ir gerumo įsikūnijimas, auklėtoja - atsidavusi darbui. Matau, kaip kas rytą vos atėjusią mano merginą paima į glėbį ir pakalbina, kaip mergytė mano ištisai deklamuoja negirdėtus eilėraščius, dainuoja daineles ir kasdien pamėgdžioja muzikos mokytoją atsisėdusi prie pianino namuose. O kad vos ne kasdien nauji darbeliai iškabinti rūbinėje akį džiugina taip pat faktas. Ir dar atradau kaip šaunu, kad net kelių mano draugių ir pažįstamų vaikai toje pačioje grupėje kaip maniškė
Žodžiu dabar skepsis mano tik ties viena auklėtoja, kuri pakankamai retai būna, išliko. Tai Elena. O gal kitos mamos mano skepsį išvarys?
Jei žinot darželio duomenis, parašykit, aš taip pat mielai pervesiu savo 2%O tu,
Nosterafu, taip suprantu tik kartą apsilankiusi tokį prastą įspūdį susidarei?
Tikiu, kad ne visai teisingą
Man daug maloniau dabar, kai nuomonė apie darželį gerokai pakilo, nei būtų buvę atvirkščiai - ale maloni vedėja ir auklėtoja, o paskui pasirodo, kad tik prie tėvų