Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Šermukšnėlė

QUOTE(gegune @ 2008 04 02, 14:46)
Sveikos, gal kartais zinot sio lopselio saskaitos numeri, noreciau pervesti 2 % pajamu mokescio. Uzrasiau savo maziuka i si lopseli. Gal nors tiek pasirupinsim ateitimi.

Pasiskaityk sioje temoje apie lopseliu/darzeliu pasirupinima ateitimi doh.gif
http://www.supermama...?...14874&st=96
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2007 12 19, 11:39)
Sis darzelis laaabai prastas, ir vedeja bjauri ir negerbenti kitu nuomones, o apie aukletojas is vis tyliu. Vedeja priema tokias darbuotojas, kuriai jai itiktu, o ne vaikams, nu man tokia nuomone susidare. Ir darzelis nykus, apleistas. tamsus, niurus....Kiti darzeliai su tomis paciomis galimybemis tvarkosi daug geriau, ir aukletojos svelnesnes....

Turiu pripažinti, kad tai artimiausias darželis nuo mano namų ir nors buvom užrašę dukrą, galvojau, kad darželis prastas ir turbūt vaiko nevesim. Bet... nuvedėm. Tada galvojau, kad trumpam. Bet... dukrai ten patinka thumbup.gif
Labai skeptiškai vertinau auklėtojas, o dabar viena iš jų - Alina - jau žaviuosi. Šeimininkutė apskritai švelnumo ir gerumo įsikūnijimas, auklėtoja - atsidavusi darbui. Matau, kaip kas rytą vos atėjusią mano merginą paima į glėbį ir pakalbina, kaip mergytė mano ištisai deklamuoja negirdėtus eilėraščius, dainuoja daineles ir kasdien pamėgdžioja muzikos mokytoją atsisėdusi prie pianino namuose. O kad vos ne kasdien nauji darbeliai iškabinti rūbinėje akį džiugina taip pat faktas. Ir dar atradau kaip šaunu, kad net kelių mano draugių ir pažįstamų vaikai toje pačioje grupėje kaip maniškė thumbup.gif
Žodžiu dabar skepsis mano tik ties viena auklėtoja, kuri pakankamai retai būna, išliko. Tai Elena. O gal kitos mamos mano skepsį išvarys? ax.gif

Jei žinot darželio duomenis, parašykit, aš taip pat mielai pervesiu savo 2%
O tu, Nosterafu, taip suprantu tik kartą apsilankiusi tokį prastą įspūdį susidarei? g.gif Tikiu, kad ne visai teisingą ax.gif Man daug maloniau dabar, kai nuomonė apie darželį gerokai pakilo, nei būtų buvę atvirkščiai - ale maloni vedėja ir auklėtoja, o paskui pasirodo, kad tik prie tėvų blink.gif
Atsakyti
VISIŠKAI NESUTINKU, KAD ALINA GERA AUKLĖTOJA, GAL NATURĖJOT GERŲ? NEBŪNA DARBELIŲ KIEKVIENĄ DIENĄ, O MALONI IR PASLAUGI JI TIK PRIE TĖVŲ, TEKO GIRDĖTI, KAI KIEME SU KITOM AUKLĖTOJOM APKALBINĖJO KAI KURIUOS SAVO GRUPĖS VAIKUS, O TĖVAMS JI NIEKO NESAKO, TAI NE TIK PEDAGOGINĖS ETIKOS PAŽEIDIMAS, BET IR ŽEMA, BEI ŠLYKŠTU... O DAR PATIKRINKIT AR IŠDALIJAMOS PILNOS MAISTO PORCIJOS VAIKAMS... GRUPĖJE, PAKLAUSKIT AR PVZ., VALGĖ SURELIUS, NES TOKIUS SKANĖSTŲ JI NEIŠDALINA, O NEŠASI Į NAMUS... PATIKRINKIT, O TADA VISKA IR SUŽINOSIT, KAS TAI PER PEDAGOGAS IR KOKS TAI ŽMOGUS, VIETOJ TO , KAD JI DIRBTŲ SU VAIKAIS, DARBE KAVUTĘ GERIA, O KARTAIS IR STIPRESNIUS GĖRIMUS... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilen: 28 balandžio 2008 - 17:40
Smilen, gal gaėtumėte patvirtinti, kad Jūsų informacija tikra ar tik gandai, nes planuoju į šitą darželį leisti savo dukrą.
Atsakyti
na manes paprasytu patvirtin, gal tada tureciau kaip paparacis budet ir fotkint, kad idet foto i foruma. doh.gif Ai nejuokinkite.... jai parase, kas dedasi darzelyje, ko jau jai issigalvot. doh.gif
Atsakyti
Foto ir neprašau, tik noriu sužinoti ar ji pati su tuo susidūrė, ar "kažkas kažkur kalbėjo".
Atsakyti
Tai ne gandai, o tiesa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilelė @ 2008 04 29, 14:36)
Smilen, gal gaėtumėte patvirtinti, kad Jūsų informacija tikra ar tik gandai....

Man irgi butu idomu suzinot placiau apie maitinima, gal kas zinot daugiau parasykit smile.gif
Atsakyti
Kaip suprantu yra tam tikros maitinimo normos, aišku, atėjus gramais nepasversi, o vaikai to nesupranta... jie juk vaikai, bet tai gi galima paklausti savo vaiko, paklausinėti, ar gavo ne puse kotleto, ar dešrelė dedama į lėkštę visa, o ne po puse ir dar supjaustyta į gabaliukus, kaip vaikas nieko nesuprastų ir pan... verysad.gif Aš pervedžiau savo vaiką į kitą darželį, kur nėra tokių auklėtojų vaidmainių , kaip Alina... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smilen @ 2008 04 29, 21:35)
Kaip suprantu yra tam tikros maitinimo normos, aišku, atėjus gramais nepasversi, o vaikai to nesupranta... jie juk vaikai, bet tai gi galima paklausti savo vaiko,  paklausinėti, ar gavo ne puse kotleto, ar dešrelė dedama į lėkštę visa, o ne po puse ir dar  supjaustyta į gabaliukus, kaip vaikas nieko nesuprastų ir pan...  verysad.gif Aš pervedžiau savo vaiką  į kitą darželį, kur nėra tokių auklėtojų vaidmainių , kaip Alina...  verysad.gif

g.gif biggrin.gif essen.gif gossip.gif
Atsakyti
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=14]Deja, kad Alina moka žeminti vaikus ir apkalbinėti koleges, bei direktorę - tai tiesa verysad.gif Tokie žmonės neturėtų dirbti darželyje su vaikais. O dar patarčiau nepasitikėti šia auklėtoja tvarkant fondo pinigėlius, patys supraskit kodėl... cool.gif
Atsakyti
pioneers.gif
Atsakyti