Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Šermukšnėlė

QUOTE(Perfect @ 2007 10 08, 16:11)
O gal tu ten dirbi, sakau lotuliukas.gif

Nea, ne ten, as dirbu su klientais, tokiais kaip tu, psichiatrinej ligoninej tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ELZA @ 2007 10 11, 00:35)
Nea, ne ten, as dirbu su klientais, tokiais kaip tu, psichiatrinej ligoninej  tongue.gif

Nezinojau, kad TOKIEMS ten leidziama dirbti doh.gif
Atsakyti
oho,koks malonus pokalbis blink.gif

seip labai butu malonu isgirsti lankanciuju mamyciu atsiliepimus.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juanda @ 2007 10 28, 22:11)
oho,koks malonus pokalbis blink.gif

seip labai butu malonu isgirsti lankanciuju mamyciu atsiliepimus.... ax.gif

vaziuoju uzrasyti savo maziuka i si darzeli, paziuresiu kaip ten.
Atsakyti
QUOTE(Raimonda36 @ 2007 10 29, 12:16)
vaziuoju uzrasyti savo maziuka i si darzeli, paziuresiu kaip ten.

nu ir kaip darzelis?
nors seip tai as pati jau ten buvau smile.gif ka as zinau,susenes toks ir tiek...bet uzrasiau savo panele..
Atsakyti
QUOTE(juanda @ 2007 11 12, 09:45)
nu ir kaip darzelis?
nors seip tai as pati jau ten buvau smile.gif ka as zinau,susenes toks ir tiek...bet uzrasiau savo panele..

uzrasiau ir as savo berniuka, man labai nepatiko, o vedeja akivaizdziai dave suprast kad vietu nebus, nors mums dar 4 men. nera, o nuejau uzrasyt kai buvo 3 men. NORI KYSIO. Bet nematau reikalo jai uz ka duot. As pararsiau parodyt grupe, parode kaip ir nieko, bet aukletoja susenus is akiu matosi, kad nera svelni su vaikais. Turiu gera intuicija ir gera nuojauta, man sako: kad ten nevesciau vaiko. schmoll.gif Ieskosiu kitur, kad ir su nemazu kysiu. Vidus darzelio saltas, kaip kokiam internate. Nera vaiku darbeliu, nedvelkia gerumu sienos, vienu zodziu baisu. As pirma savo mergycka vedziau i darzeli, turiu gera patirti ir kaip kalbet su aukletoja ir su vedeja. Iki dabar vaikas sapnuoja ir kalba apie darzeli tik gera, nors jai jau 10metu verysad.gif . Bet cia Kaune "Gandriukas" darzelis, tikrai ieskosiu kazka panasaus ir Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2007 10 04, 18:46)
Ei, mamos, tai negi niekas nevedat savo vaikiuku i si darzeli?

Vedu savo vaikiuką ir visai nieko. Darželis kaip darželis. Senas, bet visur švaru, tvarkinga.
Vienas dalykas nepatinka, kad darbuotojos kaip parovozai rūko. Aš ne prieš patį rūkymą. Galima prie kompanijos užtraukti, bet kas pusvalandį į rūsį bėgioti ... tai jau per daug. Vedi vaiką į darželį ir pastoviai sutinki iš rūsio tuos pačius veidus išlendančius. Ir kur valdžia žiūri???
Atsakyti
Labas, gal kas pasidalinsit, kada Kaledu svente vaikams siame darzelyje? Domina 3 metuku vaikuciai.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 12 11, 19:12)
Labas, gal kas pasidalinsit, kada Kaledu svente vaikams siame darzelyje? Domina 3 metuku vaikuciai.

visai nesupratau, o tai neinformuoja aukletojos apie toki rengyni? Tikrai prastas darzelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimonda36 @ 2007 12 11, 19:40)
visai nesupratau, o tai neinformuoja aukletojos apie toki rengyni? Tikrai prastas darzelis  doh.gif

doh.gif
Zinoma, kad informuoja. Klausiu, nes esame dabar isvyke, nenoreciau kad vaikas praleistu svente. smile.gif
Atsakyti
4u.gif maziukams svente pirmadieni gruodzio 17-iolikta diena is ryto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dariukas @ 2007 12 12, 22:02)
4u.gif maziukams svente pirmadieni gruodzio 17-iolikta diena is ryto 4u.gif

Aciu labai uz informacija 4u.gif Gaila, nespesim sugrizt verysad.gif
Atsakyti