Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Šermukšnėlė

QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 02 24, 08:53)
esam viskuo labai patenkinti, tiek aplinka, tiek maistu, o dabar ir tvora superinė, didelė  thumbup.gif
neturi jie savo internetinio smile.gif šiek tiek info

ankščiau turėjo.
šitą irgi radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2014 02 27, 09:57)
ankščiau turėjo.
šitą irgi radau 4u.gif

kad jau ne vieni metai esam tam daržiuke, ir vaikas jau trečias ten eina - nei kart nesu mačius jų internetinio psl g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo The_perfect_woman: 27 vasario 2014 - 09:08
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 02 27, 09:08)
kad jau ne vieni metai esam tam daržiuke, ir vaikas jau trečias ten eina - nei kart nesu mačius jų internetinio psl g.gif

ir mano trečias vaikas turėtų pradėti lankyti. Ir tikrai žinau, kad prieš kokius 3 m tikrai buvo puslapis
www.sermuksnele.lt 4u.gif Bet tai nebesvarbu. Svarbu, kas darosi pačio darželio viduje doh.gif

O kada direktorė būna darbe g.gif ? Nes rūpimas klausimas iki priėmimų dienų niekaip negali laukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2014 02 27, 15:27)
ir mano trečias vaikas turėtų pradėti lankyti. Ir tikrai žinau, kad prieš kokius 3 m tikrai buvo puslapis
www.sermuksnele.lt  4u.gif  Bet tai nebesvarbu. Svarbu, kas darosi pačio darželio viduje doh.gif

O kada direktorė būna darbe g.gif ? Nes rūpimas klausimas iki priėmimų dienų niekaip negali laukti unsure.gif

esmė tame, kad nuo direktorės nelabai kas priklauso, dabar jau į savivaldybę reikia kreiptis smile.gif o pas ją priėmimas pirmadieniais trečiadieniais berods, pirmadienį iki pietų trečiadienį nuo pietų, jei niekas nesikeitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 02 27, 14:40)
esmė tame, kad nuo direktorės nelabai kas priklauso, dabar jau į savivaldybę reikia kreiptis smile.gif o pas ją priėmimas pirmadieniais trečiadieniais berods, pirmadienį iki pietų trečiadienį nuo pietų, jei niekas nesikeitė smile.gif

aš ne dėl vaiko priėmimo (užrašymo) į darželį klausimu biggrin.gif 4u.gif Įstaigoje betvarkė, direktorė atsakinga už savo pavaldinius- eisiu aiškintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2014 02 28, 12:07)
aš ne dėl vaiko priėmimo (užrašymo) į darželį klausimu biggrin.gif  4u.gif Įstaigoje betvarkė, direktorė atsakinga už savo pavaldinius- eisiu aiškintis g.gif

O kas nutiko? unsure.gif

p.s. puslapis tikrai buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyeyes: 28 vasario 2014 - 17:21
QUOTE(aleksiuke @ 2014 02 28, 11:07)
aš ne dėl vaiko priėmimo (užrašymo) į darželį klausimu biggrin.gif  4u.gif Įstaigoje betvarkė, direktorė atsakinga už savo pavaldinius- eisiu aiškintis g.gif

o kas atsitiko unsure.gif
Atsakyti
po pokalbio su direktore pakomentuosiu situaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2014 03 01, 00:12)
po pokalbio su direktore pakomentuosiu situaciją  4u.gif

čia kažkas su auklėtojom blogai" g.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 03 01, 11:17)
čia kažkas su auklėtojom blogai" g.gif

taip, bet ne su visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2014 03 03, 14:14)

Ar issiaiskinote su direktore? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2014 03 03, 13:14)

O gal galite parašysi apie kurias konkrečiai šneka, ar asmeniškai, jei čia nenorit, nes dabar du vaikučiai eina, vienas praeitais metais baigė, kažkaip įdomu pasidarė blush2.gif gal ir mes pas ją esam/buvom blush2.gif
Atsakyti