QUOTE(+Burbulė+ @ 2013 01 16, 18:48)
Šiais laikais džiaugiesi, jei išvis gauni vietą valstybiniame darželyje. Nereikia turėti iliuzijų, kad galima bus rinktis grupes ar auklėtojas.
Aš patenkinta, kad Siūlinukų auklėtojos veda vaikus į lauką, nebijo prasto oro, vaikai turi galimybę "pasiganyti". Auklėtojos Vilija ir Elena.
Skudurinukuose vaikai per Kalėdų šventę parodė tokią programą, kad buvo sunku patikėti, kad tokie mažiukai gali tiek išmokti. Buvo labai gražu, auklytės idėjo širdies. Auklėtojos Birutė ir Valerija (ši išvis auksinė
).
Dar trumpai vidurinysis sūnus buvo Kriauklelėse (rusų mažiukų grupė), tai nuostabi auklėtoja buvo, Lena, jei neklystu.
Apie Valerija ir pas mane tik patys geriausi prisiminimai
Man ji tokia tikra mociute tiems vaikams, labai man ji miela, nors prie sirdies dek
Ji ir buna vis su paciais maziausias, man buvo labai gaila, kad toliau ji neperejo su vyresniais vaikuciais dirbti.
QUOTE(juuuulia @ 2013 01 25, 18:53)
Mano drauges dukra lanke si darzeli, mano vaikai i si darzeli tikrai neeis
Kodel?
Siaip as irgi nesu visiskai patenkinta dabartinemis dukros aukletojomis
Labai matosi ir jauciasi, kad darbas nera mielas ir poziuris i vaikus ir darba likes is sovietiniu laiku.. Jau nekalbu, kad normalu ryte matyti aukletoja geriant kavyte ir skaitant laikrascius, o ne uzsiimant su vaikais.. Ryte vaikai kas sau, o jei kyla gincai ar erzelys, tai buna aprekiami..Vietoj to, kad nuo pat atejimo butu itraukiami i veikla.
I lauka vis tingi matyt eiti..nes pastoviai per salta ar dar kas nors...
Ir kaledu sventei siemet jokio vaidinimo, tik daineles, sokiai ir eilerastukai (nu bent kazka ruosesi)...nes didziaja programos dali veda kaledu senelis
Dovanas kasmet dovanojam ir ne po karta, o jos dirba kaip dirbusios...
Zodziu, kai papasakojam ( o ir pati ne karta buvo anukes pasiimti) mociutei, kuri kitame mieste dirba darzelio metodininke..tai ji pakraupusi buna aukletoju nebendravimu su tevais ir su ja.. Pas ja darzely privaloma aukletojoms bendrauti su tevais ir netoleruojama ryte, kai vedami vaikai, skaityti laikrascius ir gerti kavyte nepakeliant uzpakalio nuo stalo
Tai manau, visuose darzeliuose visko yra..o darzelio gerumas pagrinde priklauso nuo to, pas kokia aukletoja papulsi.. Isskyrus tai, kad direktore ar ir metodininke turetu duoti nurodymus ir sutikrinti aukletoju darba