Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Šermukšnėlė

QUOTE(allinutte @ 2013 01 13, 22:35)
mano du vaikai lanko, trečią taip pat ten leisiu smile.gif yra kai kurios tikrai auksinės auklėtojos, kai kurios turi minusų, bet visumoj nesiskundžiu smile.gif

puiku:)

Gal galite parasyti vardus tu geruju aukletoju? Mes planuojame nuo rudens vesti savo trynukus, bus 2,5 amziaus. Man darzelio sienos ir aiksteles ne taip svarbu, kad tik gera aukletoja butu. Kap cia suzinoti? Buciau labai dekinga.
Atsakyti
Šiais laikais džiaugiesi, jei išvis gauni vietą valstybiniame darželyje. Nereikia turėti iliuzijų, kad galima bus rinktis grupes ar auklėtojas.
Aš patenkinta, kad Siūlinukų auklėtojos veda vaikus į lauką, nebijo prasto oro, vaikai turi galimybę "pasiganyti". Auklėtojos Vilija ir Elena.
Skudurinukuose vaikai per Kalėdų šventę parodė tokią programą, kad buvo sunku patikėti, kad tokie mažiukai gali tiek išmokti. Buvo labai gražu, auklytės idėjo širdies. Auklėtojos Birutė ir Valerija (ši išvis auksinė smile.gif).
Dar trumpai vidurinysis sūnus buvo Kriauklelėse (rusų mažiukų grupė), tai nuostabi auklėtoja buvo, Lena, jei neklystu.
Atsakyti
QUOTE(vita_knez @ 2013 01 16, 14:47)
Gal galite parasyti vardus tu geruju aukletoju? Mes planuojame nuo rudens vesti savo trynukus, bus 2,5 amziaus. Man darzelio sienos ir aiksteles ne taip svarbu, kad tik gera aukletoja butu. Kap cia suzinoti? Buciau labai dekinga.

Visumoj ten visos auklėtojos geros smile.gif mes per vasarą susipažinom beveik su visomis, nes buvo rotacija smile.gif tikrai visos nuoširdžiai žiūri į savo darbą smile.gif
Jūsų trynukai tokio pat amžiaus, kaip mano dukrytė, gal pakliūsim į vieną grupę mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Mano drauges dukra lanke si darzeli, mano vaikai i si darzeli tikrai neeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2013 01 16, 18:48)
Šiais laikais džiaugiesi, jei išvis gauni vietą valstybiniame darželyje. Nereikia turėti iliuzijų, kad galima bus rinktis grupes ar auklėtojas.
Aš patenkinta, kad Siūlinukų auklėtojos veda vaikus į lauką, nebijo prasto oro, vaikai turi galimybę "pasiganyti". Auklėtojos Vilija ir Elena.
Skudurinukuose vaikai per Kalėdų šventę parodė tokią programą, kad buvo sunku patikėti, kad tokie mažiukai gali tiek išmokti. Buvo labai gražu, auklytės idėjo širdies. Auklėtojos Birutė ir Valerija (ši išvis auksinė smile.gif).
Dar trumpai vidurinysis sūnus buvo Kriauklelėse (rusų mažiukų grupė), tai nuostabi auklėtoja buvo, Lena, jei neklystu.

Apie Valerija ir pas mane tik patys geriausi prisiminimai ax.gif Man ji tokia tikra mociute tiems vaikams, labai man ji miela, nors prie sirdies dek rolleyes.gif Ji ir buna vis su paciais maziausias, man buvo labai gaila, kad toliau ji neperejo su vyresniais vaikuciais dirbti.

QUOTE(juuuulia @ 2013 01 25, 18:53)
Mano drauges dukra lanke si darzeli, mano vaikai i si darzeli tikrai neeis smile.gif

Kodel?

Siaip as irgi nesu visiskai patenkinta dabartinemis dukros aukletojomis verysad.gif
Labai matosi ir jauciasi, kad darbas nera mielas ir poziuris i vaikus ir darba likes is sovietiniu laiku.. Jau nekalbu, kad normalu ryte matyti aukletoja geriant kavyte ir skaitant laikrascius, o ne uzsiimant su vaikais.. Ryte vaikai kas sau, o jei kyla gincai ar erzelys, tai buna aprekiami..Vietoj to, kad nuo pat atejimo butu itraukiami i veikla.
I lauka vis tingi matyt eiti..nes pastoviai per salta ar dar kas nors... doh.gif
Ir kaledu sventei siemet jokio vaidinimo, tik daineles, sokiai ir eilerastukai (nu bent kazka ruosesi)...nes didziaja programos dali veda kaledu senelis g.gif
Dovanas kasmet dovanojam ir ne po karta, o jos dirba kaip dirbusios...

Zodziu, kai papasakojam ( o ir pati ne karta buvo anukes pasiimti) mociutei, kuri kitame mieste dirba darzelio metodininke..tai ji pakraupusi buna aukletoju nebendravimu su tevais ir su ja.. Pas ja darzely privaloma aukletojoms bendrauti su tevais ir netoleruojama ryte, kai vedami vaikai, skaityti laikrascius ir gerti kavyte nepakeliant uzpakalio nuo stalo schmoll.gif

Tai manau, visuose darzeliuose visko yra..o darzelio gerumas pagrinde priklauso nuo to, pas kokia aukletoja papulsi.. Isskyrus tai, kad direktore ar ir metodininke turetu duoti nurodymus ir sutikrinti aukletoju darba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juuuulia @ 2013 01, 16:53)

kodėl rolleyes.gif

QUOTE(skyeyes @ 2013 01 25, 18:29)
* Apie Valerija
* Siaip as irgi nesu visiskai patenkinta dabartinemis dukros aukletojomis

* superinė auklėtoja thumbup.gif Man dar Alina auklėtoja pati pačiausia turbūt iš tų ką turėjom wub.gif

* pas kokias auklėtojas einat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 25 sausio 2013 - 20:17
QUOTE(skyeyes @ 2013 01 25, 18:29)
Apie Valerija ir pas mane tik patys geriausi prisiminimai ax.gif Man ji tokia tikra mociute tiems vaikams, labai man ji miela, nors prie sirdies dek rolleyes.gif Ji ir buna vis su paciais maziausias, man buvo labai gaila, kad toliau ji neperejo su vyresniais vaikuciais dirbti.
Kodel?

Siaip as irgi nesu visiskai patenkinta dabartinemis dukros aukletojomis verysad.gif
Labai matosi ir jauciasi, kad darbas nera mielas ir poziuris i vaikus ir darba likes is sovietiniu laiku.. Jau nekalbu, kad normalu ryte matyti aukletoja geriant kavyte ir skaitant laikrascius, o ne uzsiimant su vaikais.. Ryte vaikai kas sau, o jei kyla gincai ar erzelys, tai buna aprekiami..Vietoj to, kad nuo pat atejimo butu itraukiami i veikla.
I lauka vis tingi matyt eiti..nes pastoviai per salta ar dar kas nors... doh.gif
Ir kaledu sventei siemet jokio vaidinimo, tik daineles, sokiai ir eilerastukai (nu bent kazka ruosesi)...nes didziaja programos dali veda kaledu senelis g.gif
Dovanas kasmet dovanojam ir ne po karta, o jos dirba kaip dirbusios...

Zodziu, kai papasakojam ( o ir pati ne karta buvo anukes pasiimti) mociutei, kuri kitame mieste dirba darzelio metodininke..tai ji pakraupusi buna aukletoju nebendravimu su tevais ir su ja.. Pas ja darzely privaloma aukletojoms bendrauti su tevais ir netoleruojama ryte, kai vedami vaikai, skaityti laikrascius ir gerti kavyte nepakeliant uzpakalio nuo stalo schmoll.gif

Tai manau, visuose darzeliuose visko yra..o darzelio gerumas pagrinde priklauso nuo to, pas kokia aukletoja papulsi.. Isskyrus tai, kad direktore ar ir metodininke turetu duoti nurodymus ir sutikrinti aukletoju darba rolleyes.gif

NA AS MANAU KAD JAIGU AUKLETOJA ATEINA I DARBA 6;30 VAL. TAI KAVOS GALI ATSIGERTI, NIEKO CIA BAISAUS!!!! VISI MES ZMONES, O UZSIIMTI KOKIA VEIKLA GALIMA IR PUO PUSRICIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JBP @ 2013 01 26, 15:34)
NA AS MANAU KAD JAIGU AUKLETOJA ATEINA I DARBA 6;30 VAL. TAI KAVOS GALI ATSIGERTI, NIEKO CIA BAISAUS!!!!  VISI MES ZMONES, O UZSIIMTI KOKIA VEIKLA GALIMA IR PUO PUSRICIU  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As ir nesakau, kad negalima..bet matyti ta pati vaizdeli kiekviena ryta (nors ateidavau skirtingu laiku), kad arba kavute, arba laikrastis po nosim ir vaikai ka nori, ta daro.. plius ne nesivargina pasnekinti tevu, jei patys neikisa nosies i grupe. Kadangi maciau tame paciame darzelyje kitokiu aukletoju, tai del to ir kliuva..
Pvz., Valerija dazniausiai matydavau rytais ir vakarais sedint prie vaiku ir ka nors su jais uzsiimant: ar tai delione delioja, ar dar ka nors.. Regina taip pat daznai ateidavo i rubinele pasilabinti is ryto.
Papildyta:
Taip, as sutinku, kad tai sunkus darbas ir reikia gelezines kantrybes, bet tikrai matosi, kurios aukletojos ideda daugiau sirdies i darba, kurios ateina atidirbti diena..
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2013 01 26, 16:34)
As ir nesakau, kad negalima..bet matyti ta pati vaizdeli kiekviena ryta (nors ateidavau skirtingu laiku), kad arba kavute, arba laikrastis po nosim ir vaikai ka nori, ta daro..

gal galite pasakyti apie kurią auklėtoja čia eina kalba g.gif
Atsakyti
O į kokią grupę eina vaikai po lopšelinės grupės (po Skudurinukų)?
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2013 02 01, 15:26)
O į kokią grupę eina vaikai po lopšelinės grupės (po Skudurinukų)?

Mes pernai buvome Skudurinukuose, siemet Medinukuose (prie sales), o jau kitais metais matyt kilsime kazkur i antra auksta:)
Atsakyti